Ej synak, na mňa musíš v takejjto pokročilej hodine zrozumiteľnejšie, inak môj oťapený mozog nepochopí, prípadne sa mu rozhádžu všetky podnety a zloží z nich priveľa možností toho, čo si tým mohol myslieť, na to, aby dokázal zmysluplne vyvodiť čo si tým presne chcel povedať
v poslednej dobe dosť často keď mi štrajkuje notebook...najradšej by som ho z balkónu vyhodila,ale zatial som bola od zlosti schopná maximálne hodiť o zem pohár od kávy ktorý som práve pri sebe mala asi 6 kusov som už takto zničila mama sa čuduje kam zie poháre miznú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale kludnim sa ... cloveku bych neublizil ... ani zvieratu .... vlastne... iba sebe
Tak občas keď som na záhrade tak motyka letíííí na druhú stranu ...
Ej synak, na mňa musíš v takejjto pokročilej hodine zrozumiteľnejšie, inak môj oťapený mozog nepochopí, prípadne sa mu rozhádžu všetky podnety a zloží z nich priveľa možností toho, čo si tým mohol myslieť, na to, aby dokázal zmysluplne vyvodiť čo si tým presne chcel povedať
Dobre teda, odložím už to kladivo ...