ak si chce niekto kvalitne dosrať žalúdok a dostať vredy z tých smradlavých prepálených olejov, tak sa tam zdržujte aj od rána do večera a žerte tie pomyje ................filip
Vobec?? taka odpoved nic? nie kazdy to je... osobne ani zmrzlinu z tade by som si nedal, same zivocisne tuky a rozne skodlive druhy sladidiel(aspartam), a rozne dalsie latky ako co sa pouzivaju do tmelou a podobne, dakujem radsej nie....
este cez skolske dni som bola minuly aj predminuly tyzden, ale nie vzdy sa mi tak podari, vacsinou to ani nemam po ceste, ale ked uz som na obchodnej/v eurovei/v auparku a umieram od hladu tak si kupim cheese
takže vtedy, keď do seba potrebujem rýchlo dostať lacné jedlo. a zväčša nejaké tie ázijské, kde sa síce nehrajú na to, že majú chutné jedlo, ale riadne sa nažeriem, za cenu, za akú by som v mekáči mala síce chutný, ale miniatúrny burgerček.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ak si chce niekto kvalitne dosrať žalúdok a dostať vredy z tých smradlavých prepálených olejov, tak sa tam zdržujte aj od rána do večera a žerte tie pomyje ................filip
..a kebyze to mam zadara tak som tam castejsie
Už nikdy viac.
takže vtedy, keď do seba potrebujem rýchlo dostať lacné jedlo. a zväčša nejaké tie ázijské, kde sa síce nehrajú na to, že majú chutné jedlo, ale riadne sa nažeriem, za cenu, za akú by som v mekáči mala síce chutný, ale miniatúrny burgerček.
presne ! ...a ešte z toho ztučnieť