Mám obdobie kedy veľmi papám sladkosti (napr. teraz). A ako vôbec neviem čím to je, že sa mi zvýšila chuť na sladké. Ale úplne si idem zmrzliny, čokolády, keksíky A aj fajný koláč by som si dala.
A mávam obdobia kedy aj 2 týdžne neviem prísť na chuť sladkému.
ťažko povedať, pred sladkosťami vždy radšej uprednostním ovocie, to mám každý deň, ale chuť vyslovene na nejakú sladkosť dostanem možno tak raz za týždeň
počas pms je to už kritickejšie, čo si budeme klamať D
okej, tak ráno (9-10:00) začnem nejakým ovocím, ked sa mi chce tak aj smoothie, niektoré zlé dni pečivo s nutellou potom obed, väčšinou subway s kuracím mäsom a zeleninou, alebo čínske rezance s masom, v lepšie dni avokádový subway, v horšie dni aj kľudne mekáč, keď som doma tak nejaký normálny obed typu polievka a druhé (ryža s mäsom napr).. po obede mám vždy strašnú chuť na sladké, tak si ho aj doprajem.. cookieska, alebo jogurt, v tieto dni nanuk/zmrzka, niečo čokoládové to je zvyčajne medzi olovrantom a večerou asi dlho nič a na večeru potom veci podobné obedu, občas ľahšiu večeru typu jogurt alebo pečivo s nejakou natierkou a zeleninou, ak som nemala smoothie rano a som večer doma, tak si ho dám na večeru, nestranim sa ani pizze (nemam problem si dať nezdravé jedlo neskoro večer).. proste jem to na čo mám chuť a kedy mám na to chuť a snažím sa si dať každý deň aspoň nejaké ovocie a zeleninu, inak nemám žiadne pravidlá asi
občas mám fakt že deň kedy si dám na obed len čisto šalát s pečivom, ale to vykompenzujem potom zasa nejakou nezdravou večerou a tak neviem zda sa mi že aj tak je to jeden velký guláš čo som všetko napísala ale ja jem fakt každý deň uplne niečo iné a v iné časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to mi výrazne zvyšuje priemer :/
a zmrzlinu do sladkostí nerátam, zmrzlina je zmrzlina!
(ale asi n 1-2x týždenne, do roboty furt niekto niečo nosí a provokuje)
A mávam obdobia kedy aj 2 týdžne neviem prísť na chuť sladkému.
počas pms je to už kritickejšie, čo si budeme klamať D