Ak sa hádka nedá upokojiť fyzickým násilím,tak to riešim priložením tohto ku hlave.To zvykne na 99,9% zabrať.Inak ja nezvyknem vyvolávať konflikty,ja som veľmi mierumilovný človek,ale už keď vás nejaká píča vyhecuje,tak inak sa nedá
no my sa hádame často.. väčšinou to je taká hádka že nejako spolu velmi sa moc rozprávame kludným hlasom ale je to vlastne hádanie.. a potom keď sa hádame takto vždy sa vyprovokujeme do extrémov.. a ja to vždy musím premlčať, s ním sa nedá rozprávať o konflikte a potom sa k nemu správať ako by sa nič nestalo a je udobrené..
No tak väčšinou su to take male hadky pri ktorých sa snažím hnevať ale ked ma rozosmeje tak ma to hned prejde ...no a potom tie väčšie pri ktorých radšej ustupim do svojho sveta kde si v tichosti poplačem, poviem mu to čo mam na srdci a viac sa k tomu nevyjadrujem.......neznášam hadky ani krik...a on tiež nie.....čiže viacmenej je to taka tichá ,,domacnosť"....ale vždy si vie vstupiť do svedomia, bud on alebo ja podla toho kto urobil chybu.....uvedomiť si to a ospravedlnmiť sa/ napraviť chybu...
no niekedy on vyvolava hadky niekedy ja ale po sebe nekricime,ked tu hadku chcem riesit aby sme si to vyjasnili tak on odide alebo je cely cas ticho to ma najviac sere lebo by som chcela pocut aj jeho nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale napriklad s byvalym na svadbe sme sa zacali hadat, ze to bolo pocut cez hudbu(ale tak bola trosku tichsie no a musel nas jeho tatko ukludnovat