na mobile ho mám vraj podľa vytvorenia obrázka od polky marca... ale už by som ho asi aj zmeniť mala zas, niežeby som svoju segru nemala rada, ale už sa mi žiada niečo iné... a na počítači mám asi od júna? no zvykne mi tak asi polroka vydržať aj titulná fotka napríklad a tak...
jedno pozadie mávam zvyčajne dlho.. odhadom tak pol roka možno ... a potom mám taký týždeň, že si ho zmením viackrát, kým nenájdem nejaké, s ktorým sa stotožňujem a to mám zase dajme tomu toho pol roka .... a na mobila mám pozadie už skoro dva roky, ale medzitým som mala aj iné, ale zase mám to, čo aj predtým
na mobile mám furt to isté aspoň 5 rokov alebo koľko ho mám...
na tablete som ešte nemenila a mám ho tuším dva roky
na kompe mením asi najčastejšie - vždy keď začnem hrať novú postavu v LoLku z ktorej som unesená alebo keď si pozriem nejaký super seriál/film
a tak.
ja mám na mobile tiež defaultne nastavenie ale na ntb pravidelne striedam tapety podľa nálady a podľa aktuálneho ročného obdobia... v rámci psychohygieny inak by mi asi preplo
na mojom mobile sa neda menit nic ani len zvonenie takze pozadie nemenim : D
na ipode mam na pozadi fotku mna a frajera uz dlhooo
a na pocitaci mam na pozadi pusheen : ) a nemenim si skoro vobec
ja nemenim skoro vobec ked reinstalujem windows si tam cosik dam a nemenim to. Ale zas ak vidim nejaky mega film,serial alebo si vypocujem album zvycajne ide na pozadie to
na mobil som si našla geniálne pozadie, a tak rýchlo ho asi nebudem meniť, až keď sa mi veľmi veľmi zunuje.
(a áno, potrebujem sa oň s vami veľmi podeliť)
a na pc som si spravila pred vyše dvomi rokmi súbor s asi 20timi fotkami, a mení sa mi to každých 5 minút, nevedela by som sa rozhodnúť pre jeden obrázok..
na mobile menim raz,dva razy do tyzdna aj uzamknutu aj uvodny plochu, lebo som uchylak na tieto prisposobenia, nechapem ludi, co tam maju stale tu istu tapetu
@77hanes77 Správne. Viem že je na to nejaký program... Ale už to nechám tak ako to je. Keď si pozadie budem chcieť zmeniť, tak si ten program nájdem.
Ale aj tak vďaka
@trtken spolubývajúca mi ukázala ako sa dá na Windowse vybrať z ponuky nejaké obrázky a podobné tipy obrázkov a tak som si vybrala takú peknú farebnú scéneriu prírody, je tam 18 obrázkov a mení sa mi to každých 30 sekúnd takže odpoved na otazku, menim pozadie kazdych 30 sekúnd
a na mobile? Tam mám už polroka jedno pozadie kvetinka od bývalého, ktorú mi doniesol len tak lebo si myslel, že mi ešte nikto nikdy žiaden kvet nedoniesol
na mobile si ho co ja viem no obcas si ho zmenim vzdy nejaku fotku co mam v mobile davam ako pozadie a na PC mam uz strasne dlho to iste toto konkretne
na notebooku mam Arctic Monkeys takze to nezmenim asi nikdy... na mobile ani neviem co mam lebo ho nepouzivam...na iPade mam North sea pri ktorom som cele leto zila ale inak si tam menim len malokedy pozadie...na iPode mam na uzamknutej ploche fotku co mi pripomina dobreho kamarata ktory je v zahranici a na pracovnej ploche mam Afriku konkretne Kenu lebo tam chcem ist a tam si zmenim pozadie ked mi to pride vhodne a najdem nejaku fotku pri ktorej nachvilu umrem
pc - alien isolation (obcas pozmenim)
notebook - original co bolo po instalacii windows 10 (nemenim)
tablet - jedno original co je v androide lollipop (obcas menim)
windows telefon - cisto cierna (obcas zmenim ale aj tak sa vratim vzdy k ciernej)
symbian telefon - pulsar by pizero (nemenim)
ipod - legend of zelda (nemenim)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
na tablete som ešte nemenila a mám ho tuším dva roky
na kompe mením asi najčastejšie - vždy keď začnem hrať novú postavu v LoLku z ktorej som unesená alebo keď si pozriem nejaký super seriál/film
a tak.
Ja to mám tak isto, všelijaké zvery sa mi automaticky striedajú.
Na mobile mám ako pozadie toto
na ipode mam na pozadi fotku mna a frajera uz dlhooo
a na pocitaci mam na pozadi pusheen : ) a nemenim si skoro vobec
(a áno, potrebujem sa oň s vami veľmi podeliť)
a na pc som si spravila pred vyše dvomi rokmi súbor s asi 20timi fotkami, a mení sa mi to každých 5 minút, nevedela by som sa rozhodnúť pre jeden obrázok..
a na PC menim tak raz za 2-3 tyzdne
Ale aj tak vďaka
a na mobile? Tam mám už polroka jedno pozadie kvetinka od bývalého, ktorú mi doniesol len tak lebo si myslel, že mi ešte nikto nikdy žiaden kvet nedoniesol
notebook - original co bolo po instalacii windows 10 (nemenim)
tablet - jedno original co je v androide lollipop (obcas menim)
windows telefon - cisto cierna (obcas zmenim ale aj tak sa vratim vzdy k ciernej)
symbian telefon - pulsar by pizero (nemenim)
ipod - legend of zelda (nemenim)