denne - aspoň polhodinu, obvykle prerušovane pár hodín
je to relatívne málo lebo sme celé víkendy spolu a cez týždeň hockedy tiež takže neni to naša primárna komunikácia, ale aj po troch dňoch spolu si hneď píšeme
Volame si len a ciste pragmatickych dovodov. Byvame spolu, takze pocas dna su to smsky ak si nieco chceme povedat.
Ak spolu nie sme na private ale doma, piseme si maily/sms. A je to rozne. Obcas raz za den, obcas ani raz, obcas si posleme denne tak 5-6 mailov, niekolko sprav.
Obože, furt sme v kontakte vďaka vymoženosti zvanej internet.
Teda v škole sa to snažím obmedzovať, lebo fakt nie som schopná sústredieť sa aj na niečo iné kromě neho.
Plus občasné skajpovanie, keď je čas.
Čudujem sa preto, že si ešte nejdeme na nerve.
Telefóny- ráno, poobede a večer... a niekedy aj častejšie. Keďže máme zadarmo a on na net nechodí, tak nám to príde normálne si zavolať, že čo robíme a tak hlavne ak sa nudím tak mu volám, keď som s kamoškami tak nezvyknem.
Vzdy ked ma napadne, ze mu chcem nieco povedat
Co je niekedy 3x za 10min a niekedy raz za pol dna. Ale inak sme skor spolu ako si piseme, kedze chodime spolu na vysoku.
Cez tie vikendy, ked je prec s rodicmi, tak odpise tak raz za 4h, cize len to.
Ale este sa nestalo, ze by sme neboli jeden cely den v kontakte.
ako kedy, avšak každý jedenkrát si napíšeme na dobré ráno a dobrú noc, ak nie sme práve pri sebe. a potom podľa toho, ako, čo práve máme na jazyku, ale píšeme si v podstatu priebežne každý jeden deň, občas si zavoláme a potom sa vidíme celý víkend plus piatok občas aj štvrtok, ak si skrátim školu aj v stredu ale to je tak v priemere, su dni, ked je toho veľa do školy, pomahanie doma atď a radšej uprednostím osobný kontakt pred písaním
no tak ja som s bývalými nebola v kontakte cez sms a internet takmer vôbec. len vtedy keď sme sa mali dohodnúť že kedy sa vidíme a fakt z času na čas nejaká milá sms. Čiže niekedy sme spolu aj týždeň nekomunikovali a prišlo mi to úplne normálne. Ale vyhovovalo nám to tak a bolo to fajn.
obcas si teda napiseme.... ale je to len take ze kedy mam off, kedy sa stretneme, popripade len rano si napiseme dobre rano a vecer dobru noc, ked nie sme spou a tak.... ja si nepotrpim na smskovanie, telefonovanie, on zas na fb nechodi.... takto je to pekne podla mna
obaja chodime na vysoku do vzdialenych miest, domov sa vraciame cez vikend cize iba vtedy sme spolu, aj to je obmedzene, kedze chceme byt aj s rodinou..preto si volame po skole, medzi hodinami a vecer chat
hm...vacsinou vyvolavam ja, bo on nezvykne mat kredit a ako kedy..casto mu volam casto ale tak, nie vzdy zdvihne ...a vlastne..on nie je moja polovicka, tak o com sa tu vlastne bavim?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
je to relatívne málo lebo sme celé víkendy spolu a cez týždeň hockedy tiež takže neni to naša primárna komunikácia, ale aj po troch dňoch spolu si hneď píšeme
ok, ked som nebola single, tak 1-3 hodiny vecer sme boli na chate
volať si voláme tak náhodne naschval a vždy je to také prekvapivé
Ak spolu nie sme na private ale doma, piseme si maily/sms. A je to rozne. Obcas raz za den, obcas ani raz, obcas si posleme denne tak 5-6 mailov, niekolko sprav.
Teda v škole sa to snažím obmedzovať, lebo fakt nie som schopná sústredieť sa aj na niečo iné kromě neho.
Plus občasné skajpovanie, keď je čas.
Čudujem sa preto, že si ešte nejdeme na nerve.
Co je niekedy 3x za 10min a niekedy raz za pol dna. Ale inak sme skor spolu ako si piseme, kedze chodime spolu na vysoku.
Cez tie vikendy, ked je prec s rodicmi, tak odpise tak raz za 4h, cize len to.
Ale este sa nestalo, ze by sme neboli jeden cely den v kontakte.
no tak ja som s bývalými nebola v kontakte cez sms a internet takmer vôbec. len vtedy keď sme sa mali dohodnúť že kedy sa vidíme a fakt z času na čas nejaká milá sms. Čiže niekedy sme spolu aj týždeň nekomunikovali a prišlo mi to úplne normálne. Ale vyhovovalo nám to tak a bolo to fajn.