Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom stravy a cvičenia. Stehná mi nechcú ísť dole, práveže rastú a zadok s prsiami keď zadok vycvičím a prsia narastú. Tak pri diéte idú prvé dole. Viete poradiť aby som chudla zo správnych miest prosím?
Chudnut sa asi na konkretnom mieste len tak neda ale mozno sa mylim a mozno su nejake bandaze ktore ked si omotas na konkretne miesto tak to z neho pojde rychlejsie ale urcite skor ide o cviky na spevnenie konkretnych partii a chudnutie je len celkovy ubytok hmotnosti. Sam som schudol tento rok poriadne ale moc necvicim tak sa to na postave moc neodraza
ako chudnut na spravnom mieste? najprv si musme polozit otazku, co je to spravne miesto.
myslim ze spravne miesto je, kde sa nam bude chudnut najlepsie.
napriklad mne sa najlepsie chudne v kuchyni. Ano v kuchyni, staci mat prazdnu chladnicku a chudnutie ide raz dva
Tak ale ono ked sa povedzme spevni brucho, tak sa aj tak oploští akoby, nie? Teda pôsobí tak rovnejsie alebo ako to povedat Ale to je jedine, čo mi tak napadá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
myslim ze spravne miesto je, kde sa nam bude chudnut najlepsie.
napriklad mne sa najlepsie chudne v kuchyni. Ano v kuchyni, staci mat prazdnu chladnicku a chudnutie ide raz dva