ked som bol 10 rocny sprosty a mojho maleho brata mamina este kojila tak som si povedal ze vyskusam z pohara trochu odpit...neviem ci som niekedy pil nieco horsie ...ale vazne ...fuj ..a neni to zvrhle!
@krutafunebracka co je podla teba podradne? sak podla teba je podradne aj to ked ma zena na sebe plavky alebo ked sa drzi so svojim chalanom za ruku...
Absolútne všetko a je to smutné, keď to niekto nechápe, nič v zlom.
A normálny, SLUŠNÝ a ROZUMNÝ človek nemá prečo niečo také robiť.
Kedysi to bolo nanajvýš tak preto, lebo mali ľudia ťažší život a sami by si nevystačili, keď mali rozdelené úlohy, starať sa o pole, domácnosť, statok a tak, ale v dnešných pomeroch je to zvrátené. Navyše tá degenerovaná „láska“ nikdy nejestvovala, jedine ako mentálna porucha a množstvo umelcov, čo sa tým zaoberalo boli gayovia alebo samovrahovia a podobne (čím nechcem povedať nič zlé, ale to, že to bolo tým pádom od veci).
@krutafunebracka ja mam chalana a lubim ho a napriek tomu si nemyslim ze nie som slusna alebo ze som hlupa...a uz vobec si nemyslim ze to co k nemu citim je degenerovane a uz vonkoncom nie ze mam mentalnu poruchu...tu mas jedine tak ty
@66janica6 Ja nie som žiadna primitívna slabošská cundra, aby som sa k niečomu tak podradnému znížila, HNUS. Zabila by som takého kreténa. Nie je nič podradnejšie.
@48 To teda že to je podradné a primitívne slabošstvo. Navyše ti vravím, že nič také nie je a je to len kravina. Nanajvýš tak nejaký mozgový skrat. Úbohé.
@52 No ja viem, že je ťažké hovoriť o niečom, čo som nezažila, ale vravím to ako predpoklad, že to bude niečo na ten spôsob. Inak je to dokázané.
„fenylethylamín – droga zamilovanosti, ktorá spôsobí príval eufórie a dodá zaľúbencovi ten prihlúply výraz, ktorý ho vždy prezradí. Pomenovanie "droga zaľúbencov" nie je prehnaný, lebo fenylethylamín (PEA) má podobnú chemickú stavbu ako drogy na báze amfetamínu – tie potláčajú chuť do jedla, zvyšujú výrečnosť, výkonnosť..., spontánnosť, potláčajú únavu a pocity bolesti. Zaľúbený človek sa stáva otrokom drogy, lebo mu spôsobuje pocity radosti a nadšenia. Stále chce byť so svojím miláčikom.“
Inak tiež by ma zaujímalo akú to má chuť, ale bez toho, aby som to ochutnávala. Takisto aj moč a hovná, pretože nikde sa to nevraví, neučí ani nič. Ale skúšať to by bolo hnusné a potom by som ochutnala ešte aj svoje žalúdočné kyseliny, ktoré mi nechutia.
@66janica6 Z nejakého príspevku, ktorý bol odinakiaľ skopírovaný, ale nejde o to, čo presne to je za chémiu, či je to absolútne presne pravdivo napísané, ale je to tak. Nezmení, to sa neboj. Nie som žiadna humusáčka. A ešte raz si prečítaj @34 + aj v mojom blogu a zvažujem, že ho rozšírim o časť z toho, čo som písala tu.
@krutafunebracka nie zatial...nikdy si to nebudem mysliet lebo city k ludom patria...tak ako dychame tak aj citime...nie som nejaky stroj alebo co...smutne je to co tu predvadzas
Ja ju práveže vidím. Nie jediná, ale množstvo práve takých sa tu prezentuje a tí normálni sa so mnou predsa nemajú prečo hádať. Ale si príliš mladá a naivná. To prejde, dúfaj.
@krutafunebracka o rok mladsia od teba znamena prilis mlada? a nie nevidis ju...zijes v niecom pomylenom a velmi silno pochybujem ze existuje este niekto taky co ma rovnake nazory ako ty...
Nie, tak celkovo mladá, ale ja to proste viem už teraz (a vedela som to aj kedysi). Vidím, neboj sa, to ťa ešte prejde. A ešte by som podotkla, že tu je rozdiel medzi nemorálnymi skazenými úchylmi a tými naivnými, tí ešte majú šancu pochopiť rozum a teba by som podľa tohto zaradila medzi tých, čo som už vravela, že ťa to prejde, ešte nie si úplne stratená.
@krutafunebracka je rozdiel medzi realitou a tym, kde ma ty zaradis...takze je mi to u riti ja sa poznam najlepsie, viem co chcem citit a co citim a budem citit...tak sa nehraj na jasnovidku
raz keď som mala sedem rokov v prvej triede tak som to ochutnala od mojej mamy ktorá mala vtedy mojú malú sestru. a bolo to veľmi sladké trochu ako vanilkové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Kedysi ešte aj nosili sťahujúce korzety a podobne.
A normálny, SLUŠNÝ a ROZUMNÝ človek nemá prečo niečo také robiť.
Kedysi to bolo nanajvýš tak preto, lebo mali ľudia ťažší život a sami by si nevystačili, keď mali rozdelené úlohy, starať sa o pole, domácnosť, statok a tak, ale v dnešných pomeroch je to zvrátené. Navyše tá degenerovaná „láska“ nikdy nejestvovala, jedine ako mentálna porucha a množstvo umelcov, čo sa tým zaoberalo boli gayovia alebo samovrahovia a podobne (čím nechcem povedať nič zlé, ale to, že to bolo tým pádom od veci).
PoníŽENÁ
@51 Ale bolo to o kozách.
@52 No ja viem, že je ťažké hovoriť o niečom, čo som nezažila, ale vravím to ako predpoklad, že to bude niečo na ten spôsob. Inak je to dokázané.
„fenylethylamín – droga zamilovanosti, ktorá spôsobí príval eufórie a dodá zaľúbencovi ten prihlúply výraz, ktorý ho vždy prezradí. Pomenovanie "droga zaľúbencov" nie je prehnaný, lebo fenylethylamín (PEA) má podobnú chemickú stavbu ako drogy na báze amfetamínu – tie potláčajú chuť do jedla, zvyšujú výrečnosť, výkonnosť..., spontánnosť, potláčajú únavu a pocity bolesti. Zaľúbený človek sa stáva otrokom drogy, lebo mu spôsobuje pocity radosti a nadšenia. Stále chce byť so svojím miláčikom.“
Vážne ti to prajem, aby si sa uvedomila... Aj tak viem, že sa ti tento pohľad na vec zmení. A dobre som sa zasmiala na tvojich chorých názoroch.
Ale áno.
» www.videotube.sk/video-videa/452...
Sama si sa odsúdila na záhubu a práve vďaka takým sa tento svet degeneruje. Fuj.