Prosim vas, mam doma viacero akrylovych prebublavaciek a su dost zahašené, neviem ako sa toho hašu zbaviť bez poškodenia. Viem, že keramické/sklené prebublávačky/fajky/sklenky sa dajú vyvariť vo vode a hash ktorý sa vyvarí sa dá dokonca aj fajčiť. Ale vri
@silvinka Jaaj, ze odmastovac. Aj ale to by mozno slo. Ja som skor premyslala nad coca colou, v nej sa aj striebro cisti. Ale co ked rozozere ten akryl.
@narazuvzdornaa Tak to vobec nehrozi. Ved okena sa vypari po nejakom case.
@makovienka kupíš 5 prebublávačiek aby si bola cool pred retardovanými kamarátmi ale nevieš ako ani z nejdenj dostať von hašiš na čo príde každý pri troške logiky... stupid bitch
@etelnair nemusi pomahať ale ani hneď jak kkt z jedneho prispevku usudiť že je stupid bitch pričom ta otazka je uplne logicka a nemyslim si že každy kto to nevie vyčistiť je hneď zakonite len blbe decko čo nevie čo od dobroty
netuším čo sú prebublavacky a haš, ale skús takú vec akú mame my, umývací prostriedok z Zeppteru, trochu sa ho bojím používať, lebo vyčistí všetko! bohvieaké veci sú v tom
súhlasím s @12 , pre dotyčnú síce môže platiť @13 ale to neznamená, že ju teraz musí každý pseudointeligent dať dole za každú otázku, obzvlášť, keď je táto ešte z kategórie normálnych
@barky tebe jebe? mne je maximálne jedno čo si ty myslíš o muse to keby riešim kolkokrát sa ich nowinou dotkol tak ho nenávidím asi.. skôr si všímam že sa snažíš byť hrozne drsný poslednú dobu ale skor to vyznieva jebnuto
@17 a pochybujem silne o niekoho mentálnej spôsobilosti ked to robí vozíčkarom.... takže nabudúce mi nehovorte za koho do koho a prečo jebem lebo ja veľmi dobre viem prečo a ked to neviete vy chodte si komentovať fotky alebo aké pičoviny
@h8u "nemusi pomahať ale ani hneď !!!!jak kkt z jedneho prispevku usudiť že je stupid bitch!!!"
vzhladom na to čo som ti napísal a kopíroval jej status nechápem @18 kde mi hovoríš že mi jebe kedže na tvojej mieste by som už teraz držal piču lebo @12 je totálny fail
@h8u že si len sereš do huby a ani nevieš prečo som útočil na ňu len si sa tam dovalila psuedomudrovať a morazilovať to je to čo je v @12
kedže som si dal prácu ti to vysvetliť a ešte aj našiel jej status kvôli ktorému ju za stupid bitch považujem... ale ak si ty myslíš že kvôli tomu ju tak nazývam neoprávnene pre mňa si to isté
a to jebe ti si nechaj lebo jebnutú si tu zaťial zo seba spravila iba ty lebo dôjdeš moralizovaťa vieš hovno
@h8u mňa nezaujíma čo si šla potom robiť..... len si v prvom komente na mňa zbytočne útočila... a an ienvieš prečo tak radšej padaj spät do kuchyne dovariť ten obed a už sa radšej nevyjadruj na druhé osoby a ked to už mám vysvetlené stfu
neber to osobne, ale si osobne voči niekomu zaujatý, keby takéto fórum pridal niekto, koho nepoznáš, ani by si naň nereagoval, a ak, isto by si tú osobu neoznačil za piču. teraz na mňa neútoč, proste sa len zamysli nad svojou reakciou.
ja mám na dotyčnú svoj názor, a rozhodne má bližšie k tomu tvojmu, než "je úplne v pohode pošlite jej aj pohľadnicu", ale proste unavuje ma spamovanie relatívne normálneho fóra nejakými osobnými nenávistnými prestrelkami, hodnými 15ročného decka.
@barky agresívny zakomplexovaný kkt, si prečítaj po sebe čo si tu predvádzal a ak sa ti to stale bude zdať v poriadku tak už ti asi neni pomoci, ja som reagovala na jediny koment ktory som videla, nejsom jasnovidec že viem čo všetko ty vieš o dotyčnej
ja nemám poňatia, o čom tá téma je, preto som to otvorila, aby som to zistila, a vďaka tebe a tvojim komentom som sa ani k odpovedi nedopracovala. toť jediný dôvod, prečo som reagovala.
a už to prosím ťa nerozoberaj, lebo zo seba robíš len čoraz väčšieho dementa, a nechcem si to o tebe myslieť.
@luc.ka bol tu jeden jediný môj koment takže si sa k odpovedi ťažké dopracovať nemala plus súhlasíš z @12 . tam bolo napísane jasne čo bol oa som to vysvetlil a jop keby poznáš vozíčkara nejakého možno by si ju aj ty mala za takú piču a ked vtedy zmazala moje rekacie na jej statuse som sa vyjadril aká je tupá piča aspon do fora kde to zmazať nemôže .a nie aby jej niekto pomohl vyčistiť to posraté bongo a mohla sa zas niekde takto nanominovať
ak som kvôli tomu aj s h8u pre vás dement v poriadku tým pádom vás môžem úplne jebať . hawk
@barky Vsetkym si na smiech, prepac, nevies sa spravat a kounikovat s ludmi. Zjavne mas veeeeeelky problem ktory nevies vyriesit sam. Neskryvaj svoje problemy za drsne slova. Oni nezmiznu, kamosko. Mozno to bude tym, ze cele dni sedis za pc a picujes do nahodnych dievcach na birdzi. SKus osbny kontakt so zenou(ako by to malo od prirody byt). Ak si si neisty a bojis sa osobnej komunikacie s ludmi, vyhladaj odbornu pomoc. S tym ti tuto uz nepoozeme.
@luc.ka Mna barky tiez vobec nepozna, neviem ani ako vyzera. Ale zjavne vie o vsetkych vsetko, takze nemusi asi nikoho poznat aby ho odsudil. A ano je zaujaty. Voci vsetkym tusim. Pripisala by som to nude v realnom zivote ... ktory chce nahradit virtualnymi prestrelkami. Z ktorych vyde vzdy ako hrdina. Nieco ako silvester stalone. A mozno ma iba maly penis a sam nevie koho obvinit.
@poke No to by slo ale problem je v tom ze prebublavacka vyzera ako akrylovy valec a je zlozena z dvoch casti a do tej druhej sa nicim nedostanem. Lebo medzi nimi je drziak na lad. A bojim sa ze mi rozozere chemikalia akryl.
@barky Booze, ty samozvany inteligent, z teba sa ludia strasne smeju. Ty z nicoho nic stratis nervy. Proste clovek nevyrovnany sam so sebou. Sikanovali ta v skole? Akoze ja sa ti nesmejem, ale keby tieto problemy riesis s psychiatrom a nie osocovanim cudzich ludi cez net, mozno by si tu nemusel travit cely zivot na tejto socialnej sieti ... A nehovorim ze sa spravat viem, ale tak ja som este decko nedospelé, to sa casom hadam napravi. Ale tak urcite sa nerozculim pre kazde krive slovo co mi tu taky zakomplexovany tupelo ako si ty napise. Moc prezivas ten birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@narazuvzdornaa Tak to vobec nehrozi. Ved okena sa vypari po nejakom case.
@luc.ka aj ty vyššie hej som psuedointeligent a kokot ona je úplne v pohode pošlite jej aj pohladnicu ja len že toto je jej status
"Natiahnuť si finske bongy na vozickarskom WC v obchodnom centre. "
úplne v pohode je
@makovienka tu vidno dostatočne aká si primitívna piča
a tej suke byt sbskar by som v tom wc zlámal nohy
vzhladom na to čo som ti napísal a kopíroval jej status nechápem @18 kde mi hovoríš že mi jebe kedže na tvojej mieste by som už teraz držal piču lebo @12 je totálny fail
kedže som si dal prácu ti to vysvetliť a ešte aj našiel jej status kvôli ktorému ju za stupid bitch považujem... ale ak si ty myslíš že kvôli tomu ju tak nazývam neoprávnene pre mňa si to isté
a to jebe ti si nechaj lebo jebnutú si tu zaťial zo seba spravila iba ty lebo dôjdeš moralizovaťa vieš hovno
neber to osobne, ale si osobne voči niekomu zaujatý, keby takéto fórum pridal niekto, koho nepoznáš, ani by si naň nereagoval, a ak, isto by si tú osobu neoznačil za piču. teraz na mňa neútoč, proste sa len zamysli nad svojou reakciou.
ja mám na dotyčnú svoj názor, a rozhodne má bližšie k tomu tvojmu, než "je úplne v pohode pošlite jej aj pohľadnicu", ale proste unavuje ma spamovanie relatívne normálneho fóra nejakými osobnými nenávistnými prestrelkami, hodnými 15ročného decka.
@h8u prvá si povedala že som kokot ked som ti to normalne vysvetlil a ešte aj nakopiroval status mi napíšeš že mi jebe.. ja mám komplexy...ok
ja nemám poňatia, o čom tá téma je, preto som to otvorila, aby som to zistila, a vďaka tebe a tvojim komentom som sa ani k odpovedi nedopracovala. toť jediný dôvod, prečo som reagovala.
a už to prosím ťa nerozoberaj, lebo zo seba robíš len čoraz väčšieho dementa, a nechcem si to o tebe myslieť.
ak som kvôli tomu aj s h8u pre vás dement v poriadku tým pádom vás môžem úplne jebať . hawk
@barky Vsetkym si na smiech, prepac, nevies sa spravat a kounikovat s ludmi. Zjavne mas veeeeeelky problem ktory nevies vyriesit sam. Neskryvaj svoje problemy za drsne slova. Oni nezmiznu, kamosko. Mozno to bude tym, ze cele dni sedis za pc a picujes do nahodnych dievcach na birdzi. SKus osbny kontakt so zenou(ako by to malo od prirody byt). Ak si si neisty a bojis sa osobnej komunikacie s ludmi, vyhladaj odbornu pomoc. S tym ti tuto uz nepoozeme.
@luc.ka Mna barky tiez vobec nepozna, neviem ani ako vyzera. Ale zjavne vie o vsetkych vsetko, takze nemusi asi nikoho poznat aby ho odsudil. A ano je zaujaty. Voci vsetkym tusim. Pripisala by som to nude v realnom zivote ... ktory chce nahradit virtualnymi prestrelkami. Z ktorych vyde vzdy ako hrdina. Nieco ako silvester stalone. A mozno ma iba maly penis a sam nevie koho obvinit.
btw viac ludí sa tu zhodlo že si piča takže moc by som nesmial byť tebou