už si viem predstaviť, že teraz na začiatok napíšem očo ide .. o zarabanie na nete ... a prave väčšina z vas prestava čitať moj prispevok, lebo mi neverite ..... prave oto ide, že neviem ako propagovať tuto vec, lebo nikto mi neveri ... asi by som to nepr
z tohto textu mam pocit ako by si propagoval rovnaku pracu ako ja,lebo len ta jedina je na nete pravdiva neojebavačska. a tiež mi to niekto neverí preto som s tým prestal,lebo mi aj tak neverí a označuju ma za podvod
@patofbc a čuduješ sa, že ti nikto neverí? keď ak máš pravdu, tak tie tvoje 2 služby sú jediné poctivé spomedzi stoviek ďalších, takže tak.
môžeš len dúfať, že budeš tvoju propagáciu si všimnú dostatočne blbí ľudia na to, aby ani nerozmýšľali nad tým, či je to seriózne...lebo mnoho ľudí už má s podobnými kravinami skúsenosti
@patofbc Myslel som KONKRETNE. Zarabanie na nete je velmi velmi siroky pojem. Predpokladam, ze myslis nejaku pyramidu?
Tieto veci prave vela ludi nema rado, lebo je to strata casu spojena s vrodenou nedoverou v taketo veci.
Ale ako som povedal, zalezi na tom co PRESNE sa snazis propagovat a KOMU sa to snazis natlacit.
Respektive ci ti ide o propagaciu (rozsirenie povedomia), alebo uz o samotne ziskavanie potencialnych "obeti". Propagaciu zvladnes akokolvek. Ide len o to, aby ludia vedeli, ze nieco take existuje. Ale predpokladam, ze ty chces rovno ziskavat nejakych konkretnych ludi. A prave vtedy je dolezite s kym to riesis, pretoze kazdeho zaujme nieco ine.
@bluepanter no veľmi sa im ani nečudujem kedže si spomínam ako som ani ja takýmto veciam neveril. A áno je veľa nepravdivých spôsobov ako zarobiť a s tými mám skúsensoti aj ja aj kamaráti atď takže viem že veľa ľudí neverí no určite musí byť nejaký spôsob ako to urobiť tak, aby to chcelo čo najviac ľudí .... :/
@ao ide o najrozširenejšie ( si myslím ) zarabanie na nete - a to KLIKANIE NA REKLAMY ... no lenže toto je naozaj skutočné, no lenže ľuďom to tak ľahko do hlavy nenatlačím že je to pravda kedže na nete existujú stovky takýchto spôsobov zarábania no nepravdivé .... SICE je to pravda, no lenže samotne klikanie neprinesie taký veľký výnos. Preto treba získať takzvaných refferalov, ktorý pri registrácii zadajú nick ( môj napr. ) toho kto im to odporučil a potom za každý ich klik dostanem niečo aj ja. Ako som pisal je to naozaj prvda no bez nich zarobiš prd ... a neviem ako ziskať tych ľudi, veď klamať ich neklamem
@bluepanter ,,, nie nie neklamem .... naozaj keby som klamal ľudí tak už sám by som nemal čisté svedomie ... proste by som nedokázal povedať že : Zaregistrujte sa a zarobte za mesiac až 1000 € ! .... niečo v takom zmysle ... proste je to pravda len ľudia sa mi ani neozvú, lebo si myslia že to je blud, alebo ak napíšem že im pošlem screen z paypalu ( čo som už aj posielal ) tak si mysleli buď že to je fotomontáž, alebo že to som ten screen nespravil ja :/
@patofbc tak zvyšuj dôveru...urob si stránku, uveď svoje pravé meno, zverejni fotku, sprav video, ukáž screeny verejne...čím viac toho spravíš, tým si dôveryhodnejší...lebo ak ich oklameš, druhý raz to len tak ľahko nespravíš
@bluepanter ... to s tou stránkou je dobrý nápad ja som otom už dávnejšie uvažoval lenže ja s tými php a html a neviem čo to je .. robiť neviem .. a ak by som spravil stranku na websnadno.cz tak to by si pomysleli že horšia stranka už ani nemohla byť ... ďalej s tou fotkou ... no neviem či si si všimol koľko mám rokov, ale myslím si že to by ich odradilo ešte viac ako tá stránka :/ ale dik za napady
@bluepanter .... čo by som mohol spraviť je že by som to propagoval nejak a tý ľudia čo by mi naozaj verili a spravili by to, tak by mi dali pozitívny koment ... ale oveľa lepšie by to bolo s vlastnou straknou ako si pisal :/
@bluepanter ... wordpress ? sice vobec netušim čo to je ale dik, skusim sa nato pozrieť, niečo vygoogliť ... no vidim že sme sa pochopili stou fotkou ..... a "prischne" môže mať viac významov, čo si tým myslel ?
nerátaj s tým, že ti niekto len tak dá pozitívny koment
každý bude chcieť mať pod sebou svoju pyramídku a nebude budovať tú tvoju ... ale koment môžeš získať výmenou za niečo...ty budeš mať kontakt na človeka, čo sa cez teba registruje?
prischne som myslel, že Slovensko je malé, najmä to zarábajúce cez internet a keď raz máš niekde meno, si vygúgliteľný a občas takto gúglia aj zamestnávatelia alebo niekto, kto sa o tvoje aktivity zaujíma...aby ti to proste raz nezhoršilo povesť
@bluepanter no už len preto, že im to odporučam a posielam navod na registráciu tak kontakt nanich by som mať mal. nejaký email alebo niečo ...
A myslíš že to moje meno je tam natoľko dôležité, aby som si ho tam dal ? Ak by som tam dal nejaké vymyslené meno napr Martin Sokolovský ( teraz som si to vymyslel ) tak by som spravil zle ? .... a ani netušíš, koľko menovcov mám na slovensku, takže neviem či mi ta stránka prischne tak silno
@patofbc pozri sa, je to na tebe. Nemusíš mať meno, nemusíš mať svoje, ale o tom to je. Keby som nerobil niečo, na čo nie som hrdý, tak tam meno nedám. Ale ak idem do toho, že chcem mať dobrú stránku a budem to mať na svojom "štíte", tak to inak vyzerá
a je jedno, koľko máš menovcov, otázne je, koľko menovcov má webové projekty
@patofbc Neviem ci je v tomto pripade problem v nedovere. Skor je to o tom, ze zarabat na klikackach chce malokto. Na tom sa totiz nejake realne cislo zarobit neda. Pozri sa na seba - sam tvrdis, ze sa na tom zarobit da, ALE potrebujes zohnat nejakych ludi - a to ti nejde.
Tazko niekoho presvedcis, ze sa na tom da zarobit, ked si na tom nejak hviezdne nezarobil ani ty sam.
klikanie na reklamy .... omg......... ked MLM je u mna v rebricku "Najviac odveci sposob zarobku" na prvom mieste tak tomuto zrejme vytvorim zvlast kategoriu "Uplne ale uplne najviac odveci sposob zarobku" .... internet je tym preplneny a jediny dovod ze ludia tomu uveria je ze su podobne ako "ti pred nimi" lenivy, chamtivy a naivny, neviem ci by mi stalo za tie tri eura sedemdesiat pat centov cela tato maskarada, chapem ze je slaba zamestanost a ludia v tom vidia lahky a rychly zarobok, ale tieto veci su fakt nad moje chapanie.....
ale ked niekto rad ojebava a byva ojebany, tak preco nie
@ao no to hej :/ na klikačkách to máš 1 cent za 1 klik čiže fakt malo to musiš mať tych ľudi po sebou ..... keby som mal 18 rokov tak by som jednoznačne neváhal a zarábal by som zháňaňím ľudí na aukro ..... je to dosť zname mohol by si vedieť čo to je za jedného človeka ktory sa tam regne by som tak dostal 7 € - to je už celkom slušne, oveľa jednoduchšie vysvetľovanie ako sa tam zaregistrovať a viac peňazí .. oveľa ... no len ten vek mi tam chýba
@29 a o com je podla teba MLM a tieto na podobnom principe fungujuce "sposoby zarobku"? (nenazyvam to pracou pretoze praca je nieco uplne ine).
Ten pred tebou (resp.ti pred tebou, kedze informacia o tom ze nieco take existuje urcite z neba nespadla) ti nahovori (rozumej ojebe ta) ze ake je toto a hento vyhodne a ako dobre sa da na tom zarobit. Ty si zalozis stranku, blog, to je jedno co... a nahovoris (rozumej ojebes) dalsim ludom ze ake je toto hento vyhodne a ako sa da na tom zarobit. Obaja zijete s presvedcenim, ze ono to je fakt vyhodne. To ci to vyhodne je o tom by sa dalo polemizovat a mne je to v podstate jedno, pravdu povediac, len by som nechcela byt sucastnou niecoho podobneho za nejaku smiesnu sumu.
Vsetky tie referentske programy su o tom istom. Tam niekde vo vrcholovom manazmente, do ktoreho bezny "smrtelnik" nema pravo vidiet, tam sa tocia velke peniaze. Ludi poblazni vecami ako "registracia je zadarmo" a "mozes zarobit tolko a tolko" a oni dychtivo robia presne to co sa od nich caka - klikaju na stranky,(resp.predavaju vyrobky, podpisuju zmluvy, a bla bla) a zaroven - robia spolocnosti reklamu zadarmo. Tie peniaze ktore vsetci ti ludia dokopy "zarobia" su len smiesnych par percent skutocnej hodnoty toho, co by dostali za normalnych okolnosti. Aj v takej reklame sa jedna o dost velke peniaze, len si vezmi, kolko ludia vysolia za jeden bilboard, a v internetovej reklame plati to iste. Aj keby milion ludi bolo registrovanych a klikali by na ne, spolocnost by na tom neprerobila. Tych par centov denne co posle podobnym "podnikavcom" ich fakt nezabije.
Mozno sa nevyjadrujem dost zrozumitelne na to aby to dakto pochopil ale je mi to jedno. Len niesom rada ked vidim ako sa ludia, dokonca ochotne, stavaju sucastou co im vela neda. Radsej uz roznasaj letaky alebo co. Aspon vies za co si plateny.
@patofbc sám píšeš, že len na klikaní nezarobíš a ak sa ti aj podarí nalákať ľudí čo pochybujem, tak tvoj zárobok bude pár € ročne.
a okrem toho je veľa podvodných klikačiek, takže ľudia tomu neveria.
a väčšina dospelých nemá čas sa tomu venovať neustále a zarobiť pár €, radšej pôjdu si privyrobiť raz za čas na nejakú brigádu, napríklad pomôcť pri inventúre, do pokladne a tak. pritom zarobia tie € za pár hodín a robia to v čase svojho voľna, napríklad tým klikačkám sa nemajú kedy čas ani venovať a ani im to za to nestojí.
a ľudia v tvojom veku tiež nemajú výdž, aby makali niekoľko mesiacov a zarobili pár €.
a mal by si aj ty zvážiť, že či nedáš viac za elektrinu ako na tom zarobíš. lebo veľa času ti zaberie pridávanie inzerátov, presviedčanie ľudí že nejde o podvod, pričom väčšinu aj tak o tom nepresvedčíš, ale aj napriek tomu, že tomu vôbec neveria ťa budú otravovať. a ty im to zbytočne budeš vysvetľovať, minieš na to kopu svojho času, bude ťa to stáť kopu nervov a podobne.
podľa môjho názoru z tohto veľa nevyťažíš, radšej roznášať letáky a podobne, síce ide o fyzickú prácu, ale nemáš pri nej žiadne nervy, starosti a vieš, že koľko zarobíš.
nechcem ťa samozrejme o ničom presviedčať, len som chcela napísať svoj názor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
môžeš len dúfať, že budeš tvoju propagáciu si všimnú dostatočne blbí ľudia na to, aby ani nerozmýšľali nad tým, či je to seriózne...lebo mnoho ľudí už má s podobnými kravinami skúsenosti
takže ťa čaká ťažká cesta
Tieto veci prave vela ludi nema rado, lebo je to strata casu spojena s vrodenou nedoverou v taketo veci.
Ale ako som povedal, zalezi na tom co PRESNE sa snazis propagovat a KOMU sa to snazis natlacit.
Respektive ci ti ide o propagaciu (rozsirenie povedomia), alebo uz o samotne ziskavanie potencialnych "obeti". Propagaciu zvladnes akokolvek. Ide len o to, aby ludia vedeli, ze nieco take existuje. Ale predpokladam, ze ty chces rovno ziskavat nejakych konkretnych ludi. A prave vtedy je dolezite s kym to riesis, pretoze kazdeho zaujme nieco ine.
Fakt sa to neda pisat takto vseobecne.
grr...dúfam, že ideš fakt propagovať niečo poctivé, lebo ak radím "ošklbávačovi", tak nie som o nič lepší.
aha, 15 rokov, tak to máš pravdu, to radšej nie ale meno určite. Nezabúdaj však, že ten web ti k menu "prischne", ak vieš, čo tým myslím.
každý bude chcieť mať pod sebou svoju pyramídku a nebude budovať tú tvoju ... ale koment môžeš získať výmenou za niečo...ty budeš mať kontakt na človeka, čo sa cez teba registruje?
A myslíš že to moje meno je tam natoľko dôležité, aby som si ho tam dal ? Ak by som tam dal nejaké vymyslené meno napr Martin Sokolovský ( teraz som si to vymyslel ) tak by som spravil zle ? .... a ani netušíš, koľko menovcov mám na slovensku, takže neviem či mi ta stránka prischne tak silno
a je jedno, koľko máš menovcov, otázne je, koľko menovcov má webové projekty
hmm no tak neviem ..
Tazko niekoho presvedcis, ze sa na tom da zarobit, ked si na tom nejak hviezdne nezarobil ani ty sam.
ale ked niekto rad ojebava a byva ojebany, tak preco nie
@myschka tušil som že niekto tu napíše o o*ebávaní, ale čo už ...
Tak keď tomu hovoríš uplne uplne najviac odveci sposob tak povedz nejaky sposob ktory podla teba nieje odveci ... hmm ?
Ked si ale vo vysledku spocitas casove naklady tak ti vyjde, ze je ovela jednoduchsie si raz za cas zohnat nejaku kratku brigadu.
Napriklad u nas sme minule mali brigadnika, co si po troch dnoch odniesol skoro sto eur. A dovolim si tvrdit, ze to bola nenarocna praca
Sice repetitivna piplacka, ale nenarocna.
Ked si spocitas kolko reklamy musis naklikat na tu sumu, tak ti to tiez pride ako strata casu
Ten pred tebou (resp.ti pred tebou, kedze informacia o tom ze nieco take existuje urcite z neba nespadla) ti nahovori (rozumej ojebe ta) ze ake je toto a hento vyhodne a ako dobre sa da na tom zarobit. Ty si zalozis stranku, blog, to je jedno co... a nahovoris (rozumej ojebes) dalsim ludom ze ake je toto hento vyhodne a ako sa da na tom zarobit. Obaja zijete s presvedcenim, ze ono to je fakt vyhodne. To ci to vyhodne je o tom by sa dalo polemizovat a mne je to v podstate jedno, pravdu povediac, len by som nechcela byt sucastnou niecoho podobneho za nejaku smiesnu sumu.
Vsetky tie referentske programy su o tom istom. Tam niekde vo vrcholovom manazmente, do ktoreho bezny "smrtelnik" nema pravo vidiet, tam sa tocia velke peniaze. Ludi poblazni vecami ako "registracia je zadarmo" a "mozes zarobit tolko a tolko" a oni dychtivo robia presne to co sa od nich caka - klikaju na stranky,(resp.predavaju vyrobky, podpisuju zmluvy, a bla bla) a zaroven - robia spolocnosti reklamu zadarmo. Tie peniaze ktore vsetci ti ludia dokopy "zarobia" su len smiesnych par percent skutocnej hodnoty toho, co by dostali za normalnych okolnosti. Aj v takej reklame sa jedna o dost velke peniaze, len si vezmi, kolko ludia vysolia za jeden bilboard, a v internetovej reklame plati to iste. Aj keby milion ludi bolo registrovanych a klikali by na ne, spolocnost by na tom neprerobila. Tych par centov denne co posle podobnym "podnikavcom" ich fakt nezabije.
Mozno sa nevyjadrujem dost zrozumitelne na to aby to dakto pochopil ale je mi to jedno. Len niesom rada ked vidim ako sa ludia, dokonca ochotne, stavaju sucastou co im vela neda. Radsej uz roznasaj letaky alebo co. Aspon vies za co si plateny.
a okrem toho je veľa podvodných klikačiek, takže ľudia tomu neveria.
a väčšina dospelých nemá čas sa tomu venovať neustále a zarobiť pár €, radšej pôjdu si privyrobiť raz za čas na nejakú brigádu, napríklad pomôcť pri inventúre, do pokladne a tak. pritom zarobia tie € za pár hodín a robia to v čase svojho voľna, napríklad tým klikačkám sa nemajú kedy čas ani venovať a ani im to za to nestojí.
a ľudia v tvojom veku tiež nemajú výdž, aby makali niekoľko mesiacov a zarobili pár €.
a mal by si aj ty zvážiť, že či nedáš viac za elektrinu ako na tom zarobíš. lebo veľa času ti zaberie pridávanie inzerátov, presviedčanie ľudí že nejde o podvod, pričom väčšinu aj tak o tom nepresvedčíš, ale aj napriek tomu, že tomu vôbec neveria ťa budú otravovať. a ty im to zbytočne budeš vysvetľovať, minieš na to kopu svojho času, bude ťa to stáť kopu nervov a podobne.
podľa môjho názoru z tohto veľa nevyťažíš, radšej roznášať letáky a podobne, síce ide o fyzickú prácu, ale nemáš pri nej žiadne nervy, starosti a vieš, že koľko zarobíš.
nechcem ťa samozrejme o ničom presviedčať, len som chcela napísať svoj názor...