Máte dlhoročný vzťah, máte sa veľmi radi, celkom to funguje, až na sex, ktorý máte asi tak 5 krát do roka, pretože partnerka oň stratila záujem, pričom vy by ste nemali problém mať s ňou sex niekoľko krát denne.
Zrazu sa vo vašom živote ob
@mojdedo nerad by som takto ale v podstate rovnaku situaciu som zazil aj ja, pricom potencialnych zien mohlo byt viac. ak mas skutocne rad svoju zenu, budes sa snazit s nou dany problem vyriesit, dokym vyrieseny nebude.
ja osobne som nad moznostou robit nieco s niekym inym ani nerozmyslal, nie to este zvazoval nieco taketo, ale to som ja. ak ti na nej a na vasom vztahu zalezi, ries to
@trdelniiiq no hej, zalezi... ale zas.. vztah bez sexu tiez asi nie je bohvie co... podla mna je to dolezite...
a jej to ocividne nevadi, ze nemavame sex, kedze to vraj nepotrebuje... no a ked jej to nevadi, tak to neriesi...
@mojdedo tak s nou zajdi k sexuologovi. ale ak to vyslovene nechce riesit a nechce pre to, aby vas vztah fungoval aj po tejto stranke nieco spravit, tak tam neviem. netusim ako dlho to trva, ake mate vztahy, ako je na tom ona, preco to nechce, ci to ma nejaku hlbsiu psychologicku podstatu etc, to viete len vy. ale vzdy je dobre zacat od toho, ci pre napravenie problemu chce a je ochotna nieco spravit aj ona alebo je pasivna a vyhovuje jej to takto
@trdelniiiq hm, tak skusim to este riesit nejak s nou... a ak nebude mat zaujem riesit nieco, co je pre zdravy vztah a jeho fungovanie dolezite... tak potom asi prestanem mat zaujem o vztah
@mojdedo tak uvidis. a predtym to bolo v poriadku alebo je to takto cely cas? Moze byt aj ta moznost, ze jednoducho chut na sex nema a preto je v tomto taka apaticka.
@trdelniiiq no, predtym ta sexualita bola ovela lepsia...
ale teraz, ze ma toho vela, ze je unavena, ze sa jej nechce... ale aj ostatni ludia su unaveni, ked pridu vecer domov... zijeme v rychlej vycerpavajucej dobe a na sex si ini najdu cas...
@mojdedo tak jedine porozpravat sa a dostatocne to prebrat. ale ako som povedal, pre mna by bolo dolezite to, ci ma zaujem o napravu. a odvijal sa od tohto. kazdopadne vela stastia a sily, pretoze tu budes potrebovat
@mojdedo pocuvaj ma ty dedo...ak tomu dobre chapem, ona stratila zaujem, ale aj tak s vami spava 5x tyzdenne? Tak preco to potom asi robi? jedine kvoli Tebe a inak vacsina muzv moze len snivat o takm aktivnom sexualnm zivote! Nepodliehaj tej druhej zene....ukojis si len telo a nie dusu...
@10 cize ako vidime, deovi na vztahu nezalezi, ked rozmysla takto...cize nech si kludne ide za tou novou a necha tu terajsiu...ale kedze mu na nej nezalezi, asi si ju aj necha a bude podvadzat.
,,Ak miluješ dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamiloval neskôr.,,
Ak by to bolo tak ako tvrdíš tak sa to ešte dá vyriešiť. Lenže nato sú potrební obaja. Ak viazne komunikácia a ona sa s tebou odmieta rozprávať alebo sú vám takéto rozhovory nepríjemné tak to bude už len horšie. Skús jej to napísať na papier - ale nie nejak dvomi slovami ale opíš jej, že ťa to trápi. Ak to už teda nevieš povedať.
pozri k tomu len toľko, že možno ten sex stratil iskru, zovšednel a preto nemá o to záujem... skús poblúdiť trošku po nete a pohľadaj ako okoreniť sexuálny život... neviem aké má tvoja žena hranice ale tak vyskúšaj nejaké hračky, navoď romantiku, nejak ju prekvap... každopádne asi o tom musíte hodiť úprimnú reč, prečo už ju to nebaví, čo by chcela zmeniť a kde robíte chybu. To by som spravila ja na tvojom mieste... musíš sledovať kde nastáva chyba... určite nerieš zatiaľ tú druhú, je to lákadlo ale vzťah nie je len o sexe aj keď aj o sexe. Hlavné je zistiť príčinu.
@sapphirizing ty si ma hned odsudila bez toho, aby si vedela podrobnosti...
keby mi na vztahu nezalezi, tak by som ju uz davno podvadzal... uz som zufaly tak uz sa mi vsetko mozne mota po rozume... keby mame normalny sex, take nieco, co som napisal by ma ani nenapadlo...
a okrem ineho, jediny kto je podvedeny som ja... isli sme do vztahu, a prirodzenou sucastou vztahu je sex... a ten absentuje... to je to iste, ako ked ti niekto preda auto, ty nasadnes a zrazu zistis, ze tam nie je prevodovka... to je podvod
@mojdedo fuuu, tak problem evidentne mate, lebo ani moji rodicia, kt. su spolu 30 rokvo a maju vyse 50, maju sex ovela, ovela castejsie ako vy......neviem ako dlho ste spolu....ale ejdno je iste...treba to riesit a v prvom rade medzi vami dvoma, nei nahradou .....chybu vidim v komunikacii a pochopeni toho druheho....proste vztah je vzdy o dvoch....a msuia chciet oabja, aby to fungovalo.......je ntune anjst nejaky vhodny kompromis......lebo 5krat do roka je fakt malo......zas nemusi byt akzdy den....ale tak raz za tyzden by bolo vhodne...... mne je jasne, ze je rychla doba, vela stresu, unava na konci dna....velmid obre to poznam...(a to yv enmate deti, kt. ta oberaju uz ozaj o poslednu stavu ...ale vsetko ej o chceni....sadnut...a rozpravats a dovtedy, kym nenajdete vhodne riesenie pre oboch.....inak to fungovat enbude....no a ak ste dlho spolu, navrhujem aj enjake ozivenie v sex. oblasti
@mojdedo ja mám sex rada, a potrebujem ho, ale najskor by som sa skúsila porozprávať s priatelom, že by som chcela častejšie, ak by dalej ignoroval, asi by som to nevydržala, som predsa len človek,, ale nepodviedla by som.. ak nie si spokojný, rozíd sa, nepodvádzaj
Tebe to chyba a jej nie. Takto nemozes byt stastny a byt stastny je zaklad vztahu. Vztah nema byt o trapeni sa, takze by som jej to povedal a keby nemala snahu to riesit, zacal by som spavat s milenkou, ak by mi po vsetkych ostatnych strankach vyhovovala. Ale ja by som jej to povedal, ze budem spavat s milenkou, ze som mlady a zdravy a YOLO a keby sa jej to nepacilo, rozisiel by som sa s nou. Snazil by som sa jej vysvetlit, ze kazdy tomu pripisuje rozny vyznam, ale napr. pre mna by to bolo ponizujuce, mal by som pocit, ze niesom pre nu atraktivny a v takom vztahu by som isto nebol happy.
Ja niesom ten typ, ktory sa bude prisposobovat druhemu na ukor vlastneho stastia, odtial-potial. Zohralo by rolu to, ci by jej to bolo lahostajne, alebo by si uvedomila vaznost a mala snahu to riesit.
to je všetko pekné, že Vám to po iných stránkach funguje, že sa máte radi... ale ak vo vzťahu niekto nieje spokojní po sexuálnej stránke vzťah nevydrží...keď odoláš tejto mladej babe príde ďalšia ktorú budeš chcieť.. to je moj názor.. keby si bol po sexualnej stranke zo vzťahom spokojný bolo by lahšie odolať a možno by si si len povedal že fajna žena ale nechcel by si svoju ženu vymeniť za ňu
@mojdedo
napísal si - celkom to funguje
vychádzam z toho.
Ak je to tak strašné a nedá sa s tým nič robiť, a rozoberal si to s priateľkou, a nie je ochotná pristúpiť na žiadnu zmenu, žiadny kompromis, tak sa s ňou rozíď.. ale milenka?
prepáč, fakt nie som zástanca podvádzania.
alebo - sa dohodni s priateľkou, že si nájdeš milenku - proste tak, že o tom ona bude vedieť, ale to sa najskôr rozíde ona s tebou 8)
@soraya no, celkom funguje... myslel som to tak, ze v podstate je nam fajn, mame sa radi, obcas samozrejme nejaka hadka.. ale to je normalne...
no, praveze ju nechcem podvadzat... napisal som to tak divne... ale nechcem to robit a nikdy som ju so ziadnou nepodviedol...
to, ze som to napisal, ze by mohla byt mojou minimalne milenkou, tym som chcel naznacit to, ze okrem sexu by to mozno mohlo byt aj viac... ja neviem.. lubim tu svoju, ale ta druha ma neskutocne pritahuje, stale na nu myslim, neviem ju dostat von z hlavy... je to strasne silne a nikdy sa mi to este nestalo...
@mojdedo očividne u vás nefunguje komunikácia a nie nemáte fungujúci vzťah!!! Ten sex je len dôsledok niečoho, čo už dlhší čas nefunguje a bude to horšie pokiaľ neprídeš nato, čo sa deje.
Prežil som 3 roky manželstva bez akéhokoľvek dotyku zo strany manželky...ale to je dlhý príbeh.
Takže ak ti naozaj na vzťahu ako takom záleží tak sa jednoznačne musíte posunúť ďalej. To, že ti vyhovuje po všetkých stránkach okrem tej sexuálnej je síce fajn ale na vzťahu ako takom treba pracovať a posúvať sa ďalej. Ak sa tak nedeje a ty alebo ona sa uspokojíte s tým čo máte tak skôr alebo neskôr to skončí. Zbytočne sa budete trápiť dlhší čas ako je to potrebné. Tobôž ak ste podobné povahy.
@method veľmi dlhý a smutný príbeh. Prepáč ale nechcem tu rozoberať moje súkromie. Nie, našťastie sme deti nemali. A nedopadlo to dobre...lenže je to úplne iný príbeh ako tento. No aj nám viazla vo vzťahu komunikácia a neskôr sa to nabaľovalo...a popri tom sa diali aj oveľa horšie veci.
@spisovatel suhlasim, toto je len dosledok inych problemov vo vztahu, najcastejsie v komunikacii, co badam okolo seba....ak si ludia nevedia a nie su schopni povedat otvorene vsetko, problemy a ostatne veci sa nabaluju a vztah aj tak upadne.....(a este ak obaja nechcu...co tu asi nechcu)...... inak klobuk dolu, 3 roky.....to je aj pre choreho moc..... ale aspon si si uvedomil veci a posunulo ta to dalej..... vela stastia do buducna prajem!
ak by sa na scéne objavila taká zvodná "beštia", bral by som to ako pokušenie od Satana...
je to skúška od Boha...
ak niekoho skutočne milujem a je mi pri danej osobe dobre, mal by som ju aj vedieť pochopiť po sex. stránke...
ak toto nedokáže človek, potom je to veľmi zle...
v živote by mala medzi ľuďmi existovať vzájomná obeta, pochopenie, pomoc a vo vzťahu vládnuť pokora, cez ktorú sa človek priblíži bližšie do srdca milovaného.....
a tomu čo začne popri vzťahu pokukovať za druhou sa povie proste kurevník
@mojdedo neexistuje návod. Ani ja som to nevedel. Nevedel som prečo sa deje čo sa deje.
Nakoniec sme dospeli do štádia kedy si ani jeden z nás ,,vzťah,, už nevážil. Otázne je či to bol vôbec vzťah.
Ja som ju raz podviedol - teda po tých 3 rokoch...bozkávanie...
No a nakoniec som zistil, že chodí na sex zoznamku a podvádzala ma 6 rokov vždy s niekým iným. Ok viac už neprezradím.
V prvom rade je to o komunikácií. Ak sa neviete porozprávať tak skúste ultimátum. A ak nepomôže ani to tak sa hneď rozíďte. Bude to horšie ak sa neposuniete a hlavne ak si nedokážete navzájom dôverovať!
@spisovatel no, moja ma podla mna nepodvadza.. podla mna ani nema kedy... a nemam pocit, ze by sa o seba nejak starala, kvoli milencovi.. uz si ani kundu neholi... a myslim, ze neni ani typ, ktory by niekoho dokazal podviezť.... hej hej, skusim viac komunikovat.. ale neviem, ci sa jej bude chciet... uvidim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ja osobne som nad moznostou robit nieco s niekym inym ani nerozmyslal, nie to este zvazoval nieco taketo, ale to som ja. ak ti na nej a na vasom vztahu zalezi, ries to
a jej to ocividne nevadi, ze nemavame sex, kedze to vraj nepotrebuje... no a ked jej to nevadi, tak to neriesi...
lebo verných chlapov v tomto svete nájsť je rarita
ale teraz, ze ma toho vela, ze je unavena, ze sa jej nechce... ale aj ostatni ludia su unaveni, ked pridu vecer domov... zijeme v rychlej vycerpavajucej dobe a na sex si ini najdu cas...
,,Ak miluješ dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamiloval neskôr.,,
Ak by to bolo tak ako tvrdíš tak sa to ešte dá vyriešiť. Lenže nato sú potrební obaja. Ak viazne komunikácia a ona sa s tebou odmieta rozprávať alebo sú vám takéto rozhovory nepríjemné tak to bude už len horšie. Skús jej to napísať na papier - ale nie nejak dvomi slovami ale opíš jej, že ťa to trápi. Ak to už teda nevieš povedať.
A buď rád, že nemáte len sex.
je to hnusne, ale by som sexoval s milenkou a zil normalne s manzelkou
podla mna @biancadetolle myslela na tie poznamky, ktore jej obcas napises pri blogoch
keby mi na vztahu nezalezi, tak by som ju uz davno podvadzal... uz som zufaly tak uz sa mi vsetko mozne mota po rozume... keby mame normalny sex, take nieco, co som napisal by ma ani nenapadlo...
a okrem ineho, jediny kto je podvedeny som ja... isli sme do vztahu, a prirodzenou sucastou vztahu je sex... a ten absentuje... to je to iste, ako ked ti niekto preda auto, ty nasadnes a zrazu zistis, ze tam nie je prevodovka... to je podvod
a ved sme sa o tom bavili.. a ona sama nevie v com je problem...
aa vlastne, je niečo lepšie - podvádzať svoju dlhoročnú priateľku
si vyhoň a budeš mať kľud. nie, vlastne, budeš mať pokoj.
napísal si - celkom to funguje
vychádzam z toho.
Ak je to tak strašné a nedá sa s tým nič robiť, a rozoberal si to s priateľkou, a nie je ochotná pristúpiť na žiadnu zmenu, žiadny kompromis, tak sa s ňou rozíď.. ale milenka?
prepáč, fakt nie som zástanca podvádzania.
alebo - sa dohodni s priateľkou, že si nájdeš milenku - proste tak, že o tom ona bude vedieť, ale to sa najskôr rozíde ona s tebou 8)
no, praveze ju nechcem podvadzat... napisal som to tak divne... ale nechcem to robit a nikdy som ju so ziadnou nepodviedol...
to, ze som to napisal, ze by mohla byt mojou minimalne milenkou, tym som chcel naznacit to, ze okrem sexu by to mozno mohlo byt aj viac... ja neviem.. lubim tu svoju, ale ta druha ma neskutocne pritahuje, stale na nu myslim, neviem ju dostat von z hlavy... je to strasne silne a nikdy sa mi to este nestalo...
Prežil som 3 roky manželstva bez akéhokoľvek dotyku zo strany manželky...ale to je dlhý príbeh.
Takže ak ti naozaj na vzťahu ako takom záleží tak sa jednoznačne musíte posunúť ďalej. To, že ti vyhovuje po všetkých stránkach okrem tej sexuálnej je síce fajn ale na vzťahu ako takom treba pracovať a posúvať sa ďalej. Ak sa tak nedeje a ty alebo ona sa uspokojíte s tým čo máte tak skôr alebo neskôr to skončí. Zbytočne sa budete trápiť dlhší čas ako je to potrebné. Tobôž ak ste podobné povahy.
je to skúška od Boha...
ak niekoho skutočne milujem a je mi pri danej osobe dobre, mal by som ju aj vedieť pochopiť po sex. stránke...
ak toto nedokáže človek, potom je to veľmi zle...
v živote by mala medzi ľuďmi existovať vzájomná obeta, pochopenie, pomoc a vo vzťahu vládnuť pokora, cez ktorú sa človek priblíži bližšie do srdca milovaného.....
a tomu čo začne popri vzťahu pokukovať za druhou sa povie proste kurevník
Nakoniec sme dospeli do štádia kedy si ani jeden z nás ,,vzťah,, už nevážil. Otázne je či to bol vôbec vzťah.
Ja som ju raz podviedol - teda po tých 3 rokoch...bozkávanie...
No a nakoniec som zistil, že chodí na sex zoznamku a podvádzala ma 6 rokov vždy s niekým iným. Ok viac už neprezradím.
V prvom rade je to o komunikácií. Ak sa neviete porozprávať tak skúste ultimátum. A ak nepomôže ani to tak sa hneď rozíďte. Bude to horšie ak sa neposuniete a hlavne ak si nedokážete navzájom dôverovať!
ja aj po 3 rokoch