pls,robim to prvy raz a vobec netusim ako na to. Mam ich stiahnute, su zazipovane. Myslela som, ze na to nejako pridem, ale akosi mi to nejde a ziaden z mojich priatelov nie je online aby mi poradil... Tak ako na to????
ehm rozbalíš ich? mali byť mať formát .txt alebo .srt a potom záleží aký máš prehrávač, na niektorých musíš mať názov filmu a titulkov ten istý ale v iných je to ľahšie
@endofinfinity oks. su .srt a tak film pohode pustam cez windows media player. ale ide aj cez dvx player-.... asi by som mala stiahnut BSko nie? a tie titulky a film by mali ist do jedneho priecinka,ci? lebo aj ked maju rovnaky nazov, ako budu "vediet", ze sa maju spustit ked zapnem film?
hmmm teraz som na praxi takže nwm presne ktorý program používam myslím že je to KMplayer asi a ten tam ma take že "add subtitle file" kde si to vybereš a mas jedno kde sa ten subor s titulkami nachadza ci ako sa vola, tak si ten stiahni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Priklad:
gkjshgb9suvhwev - DVDRip(HDTV).avi
gkjshgb9suvhwev - DVDRip(HDTV).srt