Kúpila som si Sony Ericsson Yendo a chcela by som do neho dat nejake hry ale keď si ju stiahnem a dam do fonu tak mi ju nezobrazi...ako ju tam mam dat?? potrebujem na to program??
@muchacha25 Ahoj , ja som s tým mobilom celkom spokojná a hry mi zobrazí len nie všetky ... ale prosím ťa ak vieš tak mi porad´ aké iné aplikácie sa tam dajú dať inak čo sa týka toho PC suite tak to isté napíše aj mne
Asi nie je kompatibilný s novým Yendom (Oficiálne videá boli v decembri 2010). Treba prepnúť na Veľkokapacitný nosič (alebo Veľkokapacitná pamäť), keď pripojíš na PC a vybrať položku "Iné" (alebo Others) na pamäťovej karte a vlož na ňu hru potom, nejak to urob na fóroch som našol toto: "Stlačil som stredné tlačidlo, ale asi na Yendu bude na "Nastaveniach"?". Ešte nemám Yendo, ale je dostupná internetová príručka a potom fóra.
Ahojte, prosím poradíte mi. aj ja mám SE Yendo a tiež chcem stahovat nejaké hry , ale ako som tu čítala skušala som podla toho stahovat , ale ked zapnem mobil , tak mi ju tam neukáže a ked som aj v nastaveniach tak dám že inštalovat a napíše mi že zoznam je prázdny a pritom mi ukazuje že su tam hry , prosím poradíte mi ???
ahojte ludia čital som že neviete ako sa tam davaju hry ja som nato došiel ja mam sony ericsson w150i yendo (cely nazov) tak ak mate dostupni kabel pripojte mobil z pc-notebukom ukaže vam dve veci vimenitelni disk otvorte si jede znich a hladajte other a tam sa vkladaju hry ak tam date hru v tvare java tak si dajte nastavenia nastavenia aplikaci a install tam by sa vam to malo ukazať viac info o tom mobile na fb plastovnik mam okuliare ak chce niekto stim pomoc nech napiše zradostou mu pomožem dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov