Čaute... Včera večer som zožrala absolútny kentus, dnes ráno zas a teraz mi je dosť na dávenie. Ale prirodzene grcať z toho nebudem. Lieky mi nezaberajú a mne je fakticky zle. Tak jak sa mám vygrcať? (teraz nemyslím strčiť prsty do hrdla, to nepomáha) Daj
Tak naozaj potom len tú minerálku so sódou bikarbónou.Na jeden pohár sa mi zdá,že ide 1 alebo 2 čajové lyžičky sódy a potom sa to pomaly pije.Vraciať z toho možno nebudeš,ale uľaví sa Ti....
@kalbun ty drbo tak ťa pretiahnem nejakou monterpákou po tom malom nozočku až zabudneš, kde si naposledy sral take hovadiny!!! do mňa sa neobúvaj nemaš na to nárok si tu dva dni aj s cestami!!!
filip
@hnijuca ked mi je zle tak si dám dva koňaky a prejde mi to, maš otrávený žalúdok.....filip
@zajko30 mozno ti to mama nehovorila ale nie kazdy kto ma pipika je na pretahovanie od inych chlapcov (hoci akym nastrojom a sposobom)... a do teba sa obuvat ma narok hoci kto...nemusim tu byt dlho aby som bol znechuteny z toho co odteba citam...
@kalbun ja som už bol šabliťz teba a idem znova kádéhák pojebaný.....filip
@hnijuca a vidíš, tak práve preto si ho daj a mám po probléme.....filip
a čo do mňa majú ? každe hovo čo si mysli na polici že je lekvár ma tu bude osočovať ako to bolo kedysi za komančov, to su tí spravodliví kreténi čo kážu vodu a víno pijú.....
@zajko30 noo hej ty musis asi casto z okoliteho sveta..lebo ten je predsa len tak iny ako ty...az mi je ta luto..musi to byt tazke preteba, takeho primitivneho tvora adaptovat sa v spolocnosti...
@dee99 ja som ho pila a som sa nedovracala takže radšej to neskúšaj možno ti bude ešte horšie radšej si kúp carbocit ten keď si dáš tak sa do 15 minút dovracáš(overené celou mojou rodinou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale fakticky to nepomáha :/
@15matka14 ja mám na lieky alergiu, ale vďaka za rady
@15matka14 ďakujeem
@klaudiqaaa ja viem, čo to je, len do nemocnice sa mi kvôli tomu jebať nechce....
filip
@hnijuca ked mi je zle tak si dám dva koňaky a prejde mi to, maš otrávený žalúdok.....filip
malox je proti kyseline
a ja neznášam alkohol.... a ďakujem
@hnijuca a vidíš, tak práve preto si ho daj a mám po probléme.....filip
a čo do mňa majú ? každe hovo čo si mysli na polici že je lekvár ma tu bude osočovať ako to bolo kedysi za komančov, to su tí spravodliví kreténi čo kážu vodu a víno pijú.....
kreténi...ale som rada, že tu napriek tomu si...si silná osobnosť
daj si patentovať rozum!!!
ušiak, nerýp do KDH, jasné?
keď som na tom strašne moc zle.