po 5 minutach volam a dnes kedze si vazim sama seba by som zavolala o dalsich 10 minut a pokial by nebol uplne v blizkosti pripadne do maximalne 5 minut cesty jebem nanho a idem prec
tak bývalého som čakávala aj hodinu, ale nie na stretnutie, ale mal prísť ku mne a kým nechodil mi bolo jedno, keďže som bola doma, zatiaľ som si robila svoje
raz som čakala dve hodiny, ale potom som narobila riadny cirkus, tak od vtedy ak ho nezdržia v robote alebo tak, tak nemešká (klop, klop, klop)...ale cca po 10 či 20 minútach zavolám/prezvoním...
čakám max.15 min. a to som už ale strašne naštvaná, pretože vždy mu pripomínam nech dá vedieť ak nestihne prísť na čas....ja nevolám, ja sa proste zoberiem a odídem
po tom co sa mi raz stalo sa uz prenesiem cez hocjaké meskanie . nebolo to zrovna cakanie na priatela,ani neviem ako ho nazvat... ale bolo to vyse hodinu.pricestovala som do Budapesti,absolutne som netusila co kde je,mobil som mala vybity,telefonne budky nefungovali. vlak mi dosiel 11.20,bolo 12.00 a ja som bola zmierena ze je to kokot a ze nepride .
objavil sa daco pred pol jednou so slovami : troska meskám ja viem,vcera sme mali koncert.
po 10-15tich minutách meškania zavolám a ak je na ceste tak by som čakala aj dlho. (teda ak čakám niekde von, ak čakám doma tak meškanie nejak nepočítam ak to nieje viac ako 20 minút)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a ked by uz meskala tak by som jej volal az kym by neprisla..
Zakladna tarifa : 10 minut
Stavnate prsia: +10 minut
Stavnaty zadok: +10 minut
Dlhe sexualne vlasy: + 20 minut
Lahke minisaty: +15 minut
Strojcek na zuboch a nadmerne vylucovanie slin pri bozkavani + 45 minut.
@uspavanocka
hh zazvoní a učka si pije kafé v kabinete
objavil sa daco pred pol jednou so slovami : troska meskám ja viem,vcera sme mali koncert.
Najviac som tuším čakala 4 hodiny