je mu divne písať to sem, ale zamiloval som sa do tej piesne! stiahnem si to, nahrám si to, dám si to ako zvonenie, budík, "Oh, that"s dirty" si dám sko SMSku a pod.
aha jasné no dobre, ja už musím ísť, lebo prišili rodičia tak sa maj pekne a prosím, PROSÍM, aspoň sto krát za sebou si pusť toto » www.shutupwomangetonmyhorse.com/... mne to beží už asi šetdesiaty krát
tak som ho poslúchla.. a pustila si to.. a že... už mi to behá po rozume, hoci som to nemala pustené ani 5 minút..
Asi tak polhodinku až hodinu už dávnejšie.. jeden spolužiak bol z toho úplne v materi aj písal na facebooku že ak nasledujúcich pár dní nebude v škole tak to bude tým že sedí doma pri kompe a spieva YEAH SWEET LEMONADE!!
@velkapohroma Ja som videl všetky tri diely a dakedy si to zopakujem Aaargh they took my freakin´ kidney!!
A až také psycho to neni, nájdi si na youtube "salad fingers," prvý diel som videl iba a ten je ešte v pohode, sestra vravela že ďalšie sú už inší hardcore, ale tie som nevidel
to cooo obycajnu pesnicku pocuvam tak minutu ale toto som pocuvala cca. 4 hodiny....co mi hrablo z tej pesnicky je to totalna blbost ale nejak sa mi to nexe vypnut ty kks nemate navod ako to vypnut????me to klasickym sposobom nejde xixixixixixi XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» leekspin.com/...
Keďže pesnička je fínska. (Loituma - Levan polkka)
» www.komik.cz/dir_zvuky/loitu...
Toto je trocha dost psycho a vraj sa to niektorim ludom ani nepodarilo dopozerat dokonca... :S
aha jasné no dobre, ja už musím ísť, lebo prišili rodičia tak sa maj pekne a prosím, PROSÍM, aspoň sto krát za sebou si pusť toto » www.shutupwomangetonmyhorse.com/... mne to beží už asi šetdesiaty krát
tak som ho poslúchla.. a pustila si to.. a že... už mi to behá po rozume, hoci som to nemala pustené ani 5 minút..
@velkapohroma Ja som videl všetky tri diely a dakedy si to zopakujem Aaargh they took my freakin´ kidney!!
A až také psycho to neni, nájdi si na youtube "salad fingers," prvý diel som videl iba a ten je ešte v pohode, sestra vravela že ďalšie sú už inší hardcore, ale tie som nevidel