Strasne dlho som nejedavala, pripadne len fakt ze minimum ako napr. obcas slaninu na haluskach ale poslednu dobu jem, aj ked je to mozno tak 2x za tyzdne ale aj take barsjake, napr. minuly tyzden som si dala mufflona
Uplne zbytocne... keby ste tak absentovali od hrešenia fajčenia a chlastania to by ste pomohli sami sebe, nejedenim mäsa nepomáhate nikomu. Len sebe škodíte. Niečo také musia obmedziť kompetentní a na to treba robiť protesty, petície, rozprávať sa, nastolovať témy. Bojovať ako obyvatelia proti politike ktorá serie na obyvateľov!
Iba politik môže niečo zmeniť.
Politik v mieri. V bolesti, pouličných bojoch trvajucich týždne to môžu zmeniť ľudia ale nestojí to za to tu bolesť nevinných.
Ne jedla som adi 5 rokov, ptm jedla, ptm striedava som si obcas dake Dala a teraz su to dva roky co nejem a ne planujem zacat ani keby co bolo, kedze som si k tomu vybudovala velku nechut.
@marcello1111 Ludia nepotrebuju jest maso kvoli zdraviu… To je len vyhovorka. Chuti im to proste a to povysuju nad moralku. Svoju zvratenu chut, podobne ako napr. pedofili... Okrem toho Svetova zdravotnicka organizácia odporuca vegetarianstvo ako najlepsi sposob stravy. Asi to maju niecim podlozene. Navyse maso vo svojej podstate je pre cloveka tazko stravitelne a zanasa telo toxinmi... Odporucam si pozriet dokument Earthlings a Meet your meat
@annamoly
Ja som k mäsu mala vždy taky svojský vzťah, nechutili mi rezne, ani nič také klasické, ale mala som rada salámy a párky. Potom prišla taká vegetariánska vlna v mojom okolí a viac som si čítala aj o ekologických veciach a prestala som ho jesť lebo mi to dalo zmysel. Po dvoch rokoch som začala jesť ryby lebo som na ne mala brutálne dlho chuť a som si povedala že mi asi niečo chýba a s mäsom to potom bolo tak podobne, proste som stále menej v sebe mala to niečo čo má držalo aby dom ho nejedla.
Teraz si občas niečo dám, ale stále jem viac vegetariánskych jedál.
prestal som jest sunky, salamy, parky a take podobne veci sem tam vynimocne si dam, nechuti mi to, vyber tu v obchodoch nic moc... kvalita je na tom podobne .. prestat nieco jest jedine ze to nechuti alebo to clovek nemoze zo zdravotnych dovodov inac v tom nevidim extra zmysel
@majky538
"prestat nieco jest jedine ze to nechuti alebo to clovek nemoze zo zdravotnych dovodov inac v tom nevidim extra zmysel"
Nic v zlom ale mas dost hlupy nazor V tvojom komente je jasne vidiet, ze nevidis az na jadro problemu a hlavne, ze sa vyjadrujes Ma to ovela viac dovodov okrem toho, ze to niekomu nechuti alebo, ze to clovek nemoze zo zdravotnych dovodov... Napr. ekonomicke dovody, eticke dovody, a pre mna aj nabozenske dovody
@salora
veď to, vy neveriaci na všetko potrebujete dôkazy....
kyslík, ktorý dýchaš, čo myslíš, kto stvoril?
Boh a aj všetko okolo teba a aj teba...
na to treba dôkazy?, mne ako veriacemu netreba, verím a tým to zhaslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Iba politik môže niečo zmeniť.
Politik v mieri. V bolesti, pouličných bojoch trvajucich týždne to môžu zmeniť ľudia ale nestojí to za to tu bolesť nevinných.
zaplaťpánboh, v nebi sa je iba ovocie, zeleninka a pije dobre vínko...
Ja som k mäsu mala vždy taky svojský vzťah, nechutili mi rezne, ani nič také klasické, ale mala som rada salámy a párky. Potom prišla taká vegetariánska vlna v mojom okolí a viac som si čítala aj o ekologických veciach a prestala som ho jesť lebo mi to dalo zmysel. Po dvoch rokoch som začala jesť ryby lebo som na ne mala brutálne dlho chuť a som si povedala že mi asi niečo chýba a s mäsom to potom bolo tak podobne, proste som stále menej v sebe mala to niečo čo má držalo aby dom ho nejedla.
Teraz si občas niečo dám, ale stále jem viac vegetariánskych jedál.
vážne,
nebudem ti tu hádam vešať buliky na nos....
"prestat nieco jest jedine ze to nechuti alebo to clovek nemoze zo zdravotnych dovodov inac v tom nevidim extra zmysel"
Nic v zlom ale mas dost hlupy nazor V tvojom komente je jasne vidiet, ze nevidis az na jadro problemu a hlavne, ze sa vyjadrujes Ma to ovela viac dovodov okrem toho, ze to niekomu nechuti alebo, ze to clovek nemoze zo zdravotnych dovodov... Napr. ekonomicke dovody, eticke dovody, a pre mna aj nabozenske dovody
veď to, vy neveriaci na všetko potrebujete dôkazy....
kyslík, ktorý dýchaš, čo myslíš, kto stvoril?
Boh a aj všetko okolo teba a aj teba...
na to treba dôkazy?, mne ako veriacemu netreba, verím a tým to zhaslo...