keď som si kupovala také obyčajné z "čínskeho" obchodu tak tie mi vydržali 2-3 mesiace teraz mám DC ktoré držia skoro už rok ale.. už by to chcelo nové
Podľa toho, aký mám k nim vzťah... Klasické tenisky mením tak raz za pol roka. Ale mám trebárs číňany, ktoré maximálne najvác milujem a je mi úplne jedno, že sú zničené a malé, nosím ich aj tak
depends... kvalitne topanky co nenosim extremne casto mozem mat aj 4 roky. nohy mi uz nerastu a ani nesmrdia aby som musela topanky vyhadzovat kvoli toxickosti. ale tak priemerna doba su 2 roky.
Vans Bucky Lasek 4 mi vydrzaly vyse roka a nebyt zodranej podrazky tak ze preteka tak by som ich nosil doteraz prezily si toho vela chudatka..zato VANS OTW Lite sa mi rozpadly po dvoch mesiacoch takze po konci zimi sa zas chystam na nalet do Viedne..z toho vyplyva ze ich striedam podla toho kedy sa dostanu do stavu nenositelne =D
ja nosim iba nike botasky a tie su najkvalitnejsie. jedne som mal 2,5 roka a teraz ich uz nosim len tak zabehat,lebo maju vpredu dieru..ale nosil som ich cely rok a este aj vzime...tak tomu vravim kvalita
ta, ja mam asi 8 parov bôt, a kazdy den mam ine, potom mam topanky a cizmy na podpätku a topanky na zimu ani nehovorim ja som chora, ja musim mat vela topanok a lodicky, balerinky a zabky.. o tom radsej pomlcim mam aj jedny Ecko topanky, co som si kupila v Dubaji 2007 a tie uz nenosim, to su uplne rozbite, ale nevyhodim ich ani za svet
ako ktore, ale obvykle pokym sa daju nosit ale mam napr jedny DC.cka, ktore mi zadupali v pogu na koncerte aaaa uz som tie spicky nedala do povodneho stavu, lebo to neslo .. a to nejsu ani moc znicene, shit.. to boli moje fejvrit.. tak ich aspon na chatovice vyuzivam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
ocelové mám už 4tý rok
ale zas nenosím jedny vkuse, takže tak
Mne vydržali tenisky o číňana dlhšie ako "značkové"
@16 Mne sa po pol roku prelomila podrážka na Nike teniskách... Na čínskych sa mi to stalo po roku každodeného nosenia... Nasere
ale nie tak tie 3 roky ved ale ich mám viac