Včera sme sa akurát kukali so spolubývajúcimi na jeden celkom vydarený, ale strach z neho mi vydržal iba do okamihu, kým sme si po ňom nepustili jednu veľmi nudnú komédiu
ja som potom strašne trápna, ale po 3:15 zomrieš som tri noci nespala a na štvrtú som musela mať zapnutú lampu pri posteli... som posera, čo už so mnou, hlavne keď ide o duchárske horory
napríklad pri takých masakrových, typu Saw sa nebojím vôbec
záleží od hororu, pri niektorích vôbec,pri niektorích deň. ale keď je to fakt že nejaký brutál psychický tak ten deň potom také sprosté pocity ostanú vo mne.
ale je pravda, že raz som videla jeden film a po pár týždňoch sa vo sne nápad z neho spojil s mojou citlivou strunou a nemala som z toho sna práve dobrý pocit
(alebo domáce zvieratko, ktoré sa vrátilo zo záhrobia a chodilo strašne divným spôsobom, je dosť nepríjemná predstava)
ako kedy pozerala som nocnu moru z elm street a o 2 dni sa mi snívalo s Frediem
videla som paranormal (aj ked sa mi to nezdalo extra take) ale asi mesiac som sa bala zaspavat, ze mi nesmie trcat noha z pod paplona aby ma niekto nevytiahol
Záleží to podľa akých asociácií si ho vybavujem napríklad keď mám tých 20 minút pred zaspaním a som tak dva tri dni po pozeraní tak mám také divoké predstavy až mi je zle
Väčšinou zaleziem mame do postele.
Napríklad keď som pozerala prípad Emily Rose a večer som šla spať, akokeby naschvál sa mi vybavilo, ako sa jej sťahovala perina, ako sa jej posúval pohár s ceruzkami po stole a dosť som srala vtedy ani hudba mi nepomohla, a keď som si predstavila, že leziem mame do postele, spomenula som si, ako jej kamarátom a ľuďom na ktorých pozrela prepadli oči do popola, pomyslela som si že " no keď mi toto urobí mama..." a bolo po spánku
nie ja fakt nemôžem pozerať horory. Krváky fajn, to je možno tak enchutné, ale tieto ducháriny a exorcizmy a neviemaké debiliny a pod. z toho nakladám aj mesiac keď si na niektoré " scény" spomeniem viac a častejšie ako je zdravé
napríklad keď som čítala frankensteina, mala som pocit že niekoho vidím na balkóne a že s ami tam zakráda práve on tiež dobré predstavy pred spaním som mala
Ja som zistila, že horory kde je nejakí vrah nie sú také hrozné ako napríklad Paranormal Aktivity ,.. to ma desí omnoho viac zvlášť keď máme pri dome cintorín. A milujem filmy so zombíkmi
podla toho aky horor, ale napriklad po stvrtom druhu som sa so sestrou bala asi 2 tyzdne ze uvidime sovu dopozerali sme to asi o pol tretej v noci a normalne sme sa bali ist ajj do kupelne umyt si zuby ale po inych 3-4 dni
Ja som videla iba jeden a to Bloody Marry (krvavú mery) bála som sa iba ked som prišla od kamošky u ktorej som to pozerala bála som sa si umyť ruky a osprchovať sa ale na druhý deň už nič ani v noci som sa nebála.
@mirkova ... a toto je na nich dobre ... ziadne vybafnutie na kameru, ziadne tazke porcovacky ludskeho tela, ziadne trapne pasce, ziadny ufoni ... iba instantny strach pocas cca 4/5 filmu ... mrazenie na chrbte ... toto môzem ... moderne horory nie
Keď som bola menšia, tak po dopozeraní hororu sa mi snívali nočné mory s banánmi, a to som bývala riadne dosr... Ale teraz ich už nemusím...a keď už na nejaká natrafím, vkuse sa smejem, ako keby to bola nejaká komédia...nechápem...ale radšej Rosamunde Pilcherová ako hnedý fliačik na nohavičkách...či ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
napríklad pri takých masakrových, typu Saw sa nebojím vôbec
ale horor som nevidela.... už dobré tri roky
(alebo domáce zvieratko, ktoré sa vrátilo zo záhrobia a chodilo strašne divným spôsobom, je dosť nepríjemná predstava)
videla som paranormal (aj ked sa mi to nezdalo extra take) ale asi mesiac som sa bala zaspavat, ze mi nesmie trcat noha z pod paplona aby ma niekto nevytiahol
Blbosti typu Nová Nočná Mora z Elmstreet som pozrela, zasmiala som sa a zabudla.
Pri The Shining som sa skoro pocikala od strachu, ale keď skončil horor, prestala som sa aj báť.
No a najväčším prekvapením pre mňa bola Paranormal Activity, ktorú som sa celú prerehlila. A následne som sa dva mesiace bála zaspať...
Záleží to podľa akých asociácií si ho vybavujem napríklad keď mám tých 20 minút pred zaspaním a som tak dva tri dni po pozeraní tak mám také divoké predstavy až mi je zle
Väčšinou zaleziem mame do postele.
Napríklad keď som pozerala prípad Emily Rose a večer som šla spať, akokeby naschvál sa mi vybavilo, ako sa jej sťahovala perina, ako sa jej posúval pohár s ceruzkami po stole a dosť som srala vtedy ani hudba mi nepomohla, a keď som si predstavila, že leziem mame do postele, spomenula som si, ako jej kamarátom a ľuďom na ktorých pozrela prepadli oči do popola, pomyslela som si že " no keď mi toto urobí mama..." a bolo po spánku
nie ja fakt nemôžem pozerať horory. Krváky fajn, to je možno tak enchutné, ale tieto ducháriny a exorcizmy a neviemaké debiliny a pod. z toho nakladám aj mesiac keď si na niektoré " scény" spomeniem viac a častejšie ako je zdravé
napríklad keď som čítala frankensteina, mala som pocit že niekoho vidím na balkóne a že s ami tam zakráda práve on tiež dobré predstavy pred spaním som mala
takže po dočítaní horoskopu sa nebojím vôbec, lebo na ne neverím a taktiež sa nebojím ani po dokukaní hororu, lebo tie nepozerám =D
Exorcistu
» www.csfd.cz/film/3190-vymit...
alebo
satan prichádza
» www.csfd.cz/film/2444-prich...
to su fajne horory ... dobry horor sa podla mna už nenatočil 20 rokov
Pamätáš Re-cycle?
Som to ani nedopozeral, tak som sa bál!
...a potom ešte týždeň.
Nemal si zbabelo utiecť!!!
Inak odporúčam: » www.csfd.cz/film/223649-re-...
ja by som dala viac percent.
No najhorsie co som pocula boli zaznamy z exorcizmu Aneliese Michel, vtedy som sa bála byt sama v izbe aj niekolko tyzdnov.