Otázky, zamyslenie pre tých čo sa plánujú sobášiť:
1. čo si myslíte, ako dlho (koľko rokov) vydrží Vaša rodina, Váš vzťah s manželským partnerom?
2. dvadsať rokov šťastného manželstva je veľa - či ešte málo?
Ďakujem za odpovede.
@darkestangel
Nedá sa to predpovedať. Len ma zaujíma či rátaš s tým, že sa môžete po čase rozísť a či vieš aj odhadnúť koľko asi spolu "vydržíte". Trebárs keby si vedela že sa dožiješ 70-ky. Každý sme iný. Je to len otázka na subjektívny Tvoj pocit, túžbu do budúcna.
Napr. moje odpovede by boli rovnaké ako napísala @Delica.
@wistingher
No ale niektorí už rátajú s tým že nemusí byť navždy. Majú už aj svoje skúsenosti zo vzťahov aj z omrzenia vzťahov, prípadne aj z vytriezvenia zo zamilovanosti, príp. skúsenosť svojho manželstva, ...
@darkestangel Ďakujem. Teraz si odpovedala úplne presne. Mám totiž pocit že mnoho ľudí k tomu pristupuje len ako k niečomu dočasnému, že sa nechcú viazať, a tak podobne. Ďakujem za odpoveď.
1. Vzhladom k tomu ze si za ziadnych okolnosti (asi) nezacnem s niekym o kom v niecom pochybujem ze by nam to mohlo klapat aj vecne tak sanca ze niekoho takeho najdem je takmer nulova by som povedala..
2. A vzhladom k bodu cislo 1. si 20 rokov neviem predstavit ale ak by nahodou tak je to urcite malo
nemám babu, ak ju budem mať tak jej nebudem tlačiť do hlavy kaleráby o sobáši, chcem mať prirodzený vzťah bez zbytočných ceremónií. Neuznávam zvyky, lebo mi prídu blbé a zbytočné. Naviac, skoro celá moja rodina je pohádaná, rozídená, rozpadnutá a vážne neplánujem pokračovať v tejto debilnej tradícií. @kuko1965
xixixi ja neviem xixixi utekam stale a od vsetkeho a xixixixi ydavat sa nemienim ani tak ani tak. Deti ztiež nie (preboha však ja nedokážem ukočírovať samú seba
1) Už som dospel do štádia, keď by bolo pre mňa do vzťahu hlúposť ísť štýlom "budúca bývalá", nemalo by to zmysel. Preto samozrejme som šiel do vzťahu s tým že to proste vydrží. Ísť na "stálosť" je väčší risk ako prelietavosť. Ja rád riskujem.
2) V dnešnej dobe akurát, lebo šťastia nie je nikdy veľa.
1. Tak chcela by som navždy, keď už si niekoho vyberiem a rozhodnem sa. Ale zatiaľ mi manželstvo nechýba a radšej som single s priateľom. On sám to nejako neplánuje a nerieši.
2. Dvadsať rokov je ešte málo.
Keby som mala pocit, že to nie je navždy, tak do toho nejdem.
20 rokov šťastného manželstva je dosť veľa. Aj rok ŠŤASTNÉHO manželstva je veľa- treba sa z toho tešiť, všímať si maličkosti a snažiť sa, aby to bolo šťastné aj naďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. 20 rokov je slušný začiatok, doba, kedy si už pár "preskákal" mnoho životných situácií spoločne, ale zároveň ešte viac ich zrejme čaká
2. ešte málo
Nedá sa to predpovedať. Len ma zaujíma či rátaš s tým, že sa môžete po čase rozísť a či vieš aj odhadnúť koľko asi spolu "vydržíte". Trebárs keby si vedela že sa dožiješ 70-ky. Každý sme iný. Je to len otázka na subjektívny Tvoj pocit, túžbu do budúcna.
Napr. moje odpovede by boli rovnaké ako napísala @Delica.
No ale niektorí už rátajú s tým že nemusí byť navždy. Majú už aj svoje skúsenosti zo vzťahov aj z omrzenia vzťahov, prípadne aj z vytriezvenia zo zamilovanosti, príp. skúsenosť svojho manželstva, ...
2. A vzhladom k bodu cislo 1. si 20 rokov neviem predstavit ale ak by nahodou tak je to urcite malo
2. Málo a zároveň dosť.
A na to druhé je to už pekné číslo ale treba podla mna pekne krasne do smrti
2) V dnešnej dobe akurát, lebo šťastia nie je nikdy veľa.
chcem navždy, to jó, ale nie je to to najdôležitejšie
2. Dvadsať rokov je ešte málo.
2. Dosť veľa.
20 rokov šťastného manželstva je dosť veľa. Aj rok ŠŤASTNÉHO manželstva je veľa- treba sa z toho tešiť, všímať si maličkosti a snažiť sa, aby to bolo šťastné aj naďalej.
2. dosť