Čaute, chcem sa spýtať poradili by sme mi ako dokončiť stránku robím všetko v html a css, no v dreamweaveri 8, a neviem ako ju spustiť na web všetko mám na spustenie ale neviem ako ju dať na internet, vedeli by ste mi niekto poradiť?
žeby webhosting??? keď nechceš nič platiť, existuje mnoho poskytovateľov ktorí ti stránku "zavesia na net" zadara - výmenou za to že sa ti tam bude objavovať reklama a nič s tým nenarobíš čo ale ja viem tak väčšinou si tam tú stránku (resp. ako bude vyzerať) vyberáš len z ich ponuky, ale sú aj výnimky...keď sa zaregistruješ na stránke webzdarma.cz môžeš si tam nahrať svoje vlastné stránky (zadarmo ti poskytnú maximálne 200-500M vyberieš si názov (musí byť voľný) za ktorý ti ešte pridajú príponu (tvojnazovcosivyberies.wz.sk) a hurá stránka je na webe...o detailoch typu že homepage by mal mať názov index.html sa snáď zmieňovať netreba...
Ale spustíš ftp klient (napr. FileZilla), pripojíš sa na tvoje ftp a nahráš tam tvoje súbory (všetky, teda rôzne obrázky, html, css, ...). Neviem ako to je inde, no ja na websupporte nahrávam tieto súbory do zložky "web", prípadne ak chcem mať subdoménu, do zložky "sub/niečo..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale spustíš ftp klient (napr. FileZilla), pripojíš sa na tvoje ftp a nahráš tam tvoje súbory (všetky, teda rôzne obrázky, html, css, ...). Neviem ako to je inde, no ja na websupporte nahrávam tieto súbory do zložky "web", prípadne ak chcem mať subdoménu, do zložky "sub/niečo..."