Ako dosiahnut to, aby mi nezalezalo na ludoch ktorym som ja ukradnuta?
vzdy som si myslela ze ked niekomu na mne nezalezi tak sa o neho ani ja zaujimat nebudem....lenze teraz zistujem ze niektorym ludom totalne ukradnuta aj tak ich mam rada a som na nich naviazana...
tak na toto by som rada poznala odpoveď aj ja.... presne ako píšeš, tiež som si to hovorila, ale keď mne na niektorých ľuďoch záleží a mám ich rada a ani neviem prečo, zatiaľčo tí ktorí sa zaujímajú o mňa, tak ja na nich kašlem
tiež som mala podobné problémy, ale proste časom to nejak prišlo, že nemá význam sa nimi zaoberať ked' ma majú srdečne uprdele...nesnívať a správať sa racionálne. A plnými náručami brať všetko dobré, čo život ponúka
mne sa to iste stalo teraz.. proste pohadala som sa s kamaratkou.. a mam pocit ze ja som jej lahostajna,a mna to strašne trápi..ale je to len pocit.. proste aj tym ludom na tebe zalezi..len to nedavaju najavo .. ako to mozno davas najavo ty.... kazdy clovek ma proste komplexy.. lahostajny mozu byt iba tí ktorí sú vyrovnaní sami so sebou.. a takých je naozaj iba pár.. v dnešnej dobe má myslím každý komplexy ... využi ich slabiny.. tých ktorí ti dávajú najavo že si im lahostajná.. proste ukáž že si lepšia ako oni,že si vystačíš aj sama.. a prídu za tebou .. alebo ti budú závidieť .... vtedy zistíš to ako lutujú svoje lahostajné správanie a to že nemožu byť s tebou
to je dobrá otázka. strašne ma hnevala vlani, keď som skončila gympel a zároveň stratila kontakt aj s kamarátmi zo základky. ja som sa im ozývala a oni nič. bolo mi to ľúto. a to všetko, o čom píšeš.
ale je aj odpoveď.
zíde z očí, zíde z mysle. trvá to síce dlhšie, ale nakoniec to príde.
ježko ty kurva máš asi rozum z pomletých hovien keď tak pozerám, čo tu píšeš. a k téme: prečítal som si to a na tvojom mieste sa s nimi už nestretávam a pošlem ich kade ľahšie.
Mala som veľmi dobrého kamoša. Neviem to na isto, ale on možno cítil ku mne niečo viac. Aaa ja neviem čo som k nemu cítila, nebola to láska ale nebolo to ani čisté priateľstvo. Problém je, že môj priateľ na neho žiarli. A môj dobrý kamarát sa mi zrazu začal vyhýbať. Už sme sa nevideli 3 mesiace. Veľmi ma to trápi a chýba mi
Mám podobný problém len ja trdlo im vždy aj pomôžem a uprednostňujem ich pred sebou ....nwm prečo ale ja som nikdy nemala to srdce nepomôcť alebo ich nenávidieť ak mi ublížia ....
a.) najdi si robotu, nech mas co do huby v tejto zlej dobe
b.) chod na vysoku a potom a.)
2. Ak este nie, tak si zatazuj hlavu niecim podstatnejsim, napr. maturitnymi otazkami, aby si zahnala myslienky na taketo nezmyselne a bezcielne veci. K nicomu to nevedie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale ja mám zase problém, že niekedy sa na mne popichajú....
keď zistíš, akí vedia byť ľudia, prejde Ťa to..........
ver mi
sila vôle!!!
ale je aj odpoveď.
zíde z očí, zíde z mysle. trvá to síce dlhšie, ale nakoniec to príde.
Nepripomínať si takých ľudí, myslieť na niečo iné a možno asi aj kúsok nenávisti pomáha.
OTAZKA
V
HISTORII
BIRDZU
!!!!!
príklady dávať nejdem lebo by som bol tu za bezcitné hoviatko
1. Ak si uz zmaturovala, tak:
a.) najdi si robotu, nech mas co do huby v tejto zlej dobe
b.) chod na vysoku a potom a.)
2. Ak este nie, tak si zatazuj hlavu niecim podstatnejsim, napr. maturitnymi otazkami, aby si zahnala myslienky na taketo nezmyselne a bezcielne veci. K nicomu to nevedie.