zabudli tam napísať, že o2 fér je bez viazanosti a u nich tam musíš podpísať tú zmluvu... inak mi to prišlo porovnávanie neskutočne sprosté... neznášam T-debil
@vaper tak už raz som mala lacnú viazanosť od tmobilu, takzvaný fix... musela som do 31 dňa v mesiaci ho vyplatiť inak ma zablokovali a mohla som si pískať(lenže výplata chodila až v 5 deň v mesiaci)... ono ide skôr o to, že po roku musíš platiť za ten internet ďalší rok (aj keď počas toho prvého roka zistíš, že ho nevyužívaš tak ako si si myslel)...
ale ide skôr o to: ako môžu porovnávať paušál a o2 fér? prečo neporovnávajú o2 fér a easy? preto, že v o2 je za minútu do každej siete 0,13 a v tmobile do ich vlastnej siete 0,31€? a že do iných sietí voláš za 0,48€? to neporovnávajú
@vaper inak nehovorím, že som bola každý mesiac zablokovaná, ale keď už máš posledné peniaze a ešte niekoľko dní ti treba žiť tak si určíš iné priority
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ide skôr o to: ako môžu porovnávať paušál a o2 fér? prečo neporovnávajú o2 fér a easy? preto, že v o2 je za minútu do každej siete 0,13 a v tmobile do ich vlastnej siete 0,31€? a že do iných sietí voláš za 0,48€? to neporovnávajú
U nás T-shit nemá takmer signál, sieť stále padá a aj za neprevolaný paušál musíš zaplatiť ako keby si ho prevolal...
» www.birdz.sk/mixer/orange-pa...