Nechcem , necHcem ho už ľúbiť . On ani nevie ako ale strasne mi ublížil , ked sme spolu chodili vravel , že ma miluje atď atď samé krásne vecičky.. forever together -poznáme .. , lenže potom , krátko po rozchode , hned si našiel inú (moja kamratka) čiže s
Máš pravdu a hovorím si to ale to sa nedá , ja chcem , strašne ale .. Ja neviem ! nedokážem to ... A našla som si chalana (velmi krátky vzťah) a aj tak som stále myslela nanho ..A ziadny fajn chalani okolo mna nebehaju , niesom ani najkrajsia ani nic a vlastne poznám len samých debilov .
ked ti to urobil tak za to nestoji, je to debil tak sa kvoli nemu netrap. jedine co mozes urobit je ze povies svojej kamaratke co je zac. tak jej pomozes a jemu aspon trochu ublizis
@4 zamestnaj sa.. mne pomaha upratovat kedykolvek mi je mizerne tak umyvam riady, dam prat, beham po dome s vysavacom.. ziadne vysedavanie za compom a dumanie o nom a o tom co keby..
@herecka29 Ho neriesil by som ho...ja som to zazil,trvalo to 2,5 ROKA a potom blik a uz je vsetko uplne v pohode hlavu hore zeno,vidis sama aky je ,sama pises,ze tie iste veci co pisal,hovoril tebe,pise vsetkym..nerozmyslaj,neries,zabudni..vymaz zo vsadial,na fb si ho blokni,ze nevidis jeho prispevky,komenty,lajky good luckyI
@herecka29 uvedom si ze niesi jedina na svete kto preziva take obdobie, tie boli aj budu.. ja som mal to iste pri druhej babe, potom prisla ina lepsia, krajsia a na nu predtym som zabudel. aj ked sa to skoncilo tiez, ale verim temu ze ked ma neco prijst tak pride :/
akurát pred pár týždňami som zažíval podobnú situáciu, nie je to nič príjemné, ale to patrí skrátka k životu, chvíľu je tu niečo pekné a o chvíľu neskôr sa ti kvôli tomu zrúti celý život, viem že nie je ľahké sa toho pocitu zbaviť a rečičky typu zabudni naňho bol to debil, príde omnoho lepší a bude si ťa viac vážiť, sa ľahko hovoria no moc tej osobe nepomôžu, ja ti poradím jednu vec, ktorá mi čiastočne pomohla, skús si ho niakym spôsobom zhnusiť, spomínaj na tie najhoršie chvíle čo si s ním zažila, vybav si vlastnosti, ktoré ti na ňom najviac vadili a len na tie mysli, po pár týždňoch alebo v lepšom prípade dňoch si uvedomíš, že to bol debil a že ti nestojí za to naňho spomínať, samozrejme si ho vymaž odkiaľ sa len dá (facebook,mobil,skype atď.) povymazávaj všetky smsky atď. a hlavne, ako už povedali ľudia nadomnou sa zamestnávaj, upratuj, uč sa , bež von s kamošmi, spoznávaj nových ľudí, rob hocičo čo ťa zabaví alebo len zamestná, aby si nemusela rozmýšľať nad blbosťami a hlavne nad tým debilkom, ktorého bohužiaľ miluješ a na záver už len dodám, čo sa ľahko hovorí PRÍDE URČITE LEPŠÍ aj keď sa ti možno tento zdá ten najlepší, no nie je to tak
veľa zdaru v zabúdaní, tej najťažšej činnosti, s ktorou ti nikto nepomôže, s ktorou sa musíš vyporiadať sama
lubis alebo milujes? (ach) sama nevies co k nemu citis...
ale riesenie by bolo najst si niekoho. a neporovnavaj ho s tamtym. len si na nom vaz pozitiva a uzivaj si ho. zabudnes. rychlejsie ako si myslis. si mladucka.
mne skončilo kamarátstvo a cítim sa rovnako mizerne...musím súhlasiť s komentármi hore, že najlepším liekom na toto je práca, mne osobne to jediné zatiaľ pomohlo, keď som na fb len sa zase vyrevávam.....
@moomy fakt mas 15? skvely nazor a dufam, ze sa tym autorka fora aj inspiruje @herecka29 Ono vsetko sa lahko povie, kebyze mne taketo veci co tu citam niekto povie, tak neviem, vacsina sa lahko povie, ale ten cloek, ktory niekoho ma rad a neive ho dostat z hlavy, tak prsote to nejde... ono niekedy ani ,,nechce,, lebo podvedome sa tyra tymi myslienkami a debilnou nadejou ze z toho nieco bude... ja som 3 roky mala v hlave jedneho... postupom casu som bola zamilovana stale menej a menej, az sme v pohode kamarati a nemam problem s nim ist na pivo, ani sa bavit o inych babach. Ale tebe ked ublizil, tak niekto radil myslet na to, co ti spravil.. tak ak budes taka nasrata, ze co ti spravil, potom sa naseries na seba, ze ho mas rada a to tiez nei je dobre.. skus sa zamerat na seba a na spoznavanie samej seba, na zlepsenie vlastnej hodnoty a tak mat sa rada...
@elemia Aky je rozdiel medzi ,,lubit a milovat" tedaviem, ze tu nejake forum na to bolo, len cchem vediet tvoj nazor na to
chce to fakt len čas...hlavne byť s kamarátmi a s ľuďmi pri ktorých naňho nemyslíš...proste si musíš povedať že ty si lepšia a on nestojí za to..uvidíš,časom prídu omnoho lepšie veci...ale verím ti,v týchto vekoch je človek emotívnejší....to bude all right
tak to je dosť velký chudák na môjho bývaleho sme to my baby (kamarátky) spravili tak že ked nám naraz vipisoval všetky sme za nim prišli a dobre sme ho prefackali myslím že teraz už ani holku nemá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Bože kašli na to, nájdi si super chalana, hádam nechceš plakať do 60ky za niekým.. ach bože kde sme
som si myslela,ze toto zalozil hadajkto
jeb nato, užívaj si život
len sa dojebeš a ľudia si o tebe budú myslieť kktiny, nestojí zato, podľa toho, čo píšeš, ten môj zato aspoň stál, lenže už sa zmenil ...
a také kamošky, no ďakujem pekne (nič v zlom)
neviem este, co mne pomoze, ale potom ti poradim
veľa zdaru v zabúdaní, tej najťažšej činnosti, s ktorou ti nikto nepomôže, s ktorou sa musíš vyporiadať sama
ale riesenie by bolo najst si niekoho. a neporovnavaj ho s tamtym. len si na nom vaz pozitiva a uzivaj si ho. zabudnes. rychlejsie ako si myslis. si mladucka.
aj keď rok by ti z takejto detskej lásky určite jebať nemalo
presneeeeee nebolo to ani take tazke uhadnut,ze?
cojaviem sak dneska sa mozno stretnete na zabave,tak si to vydiskutujte
Máš pred sebou celý život a ty si pekné chvíle nahrádzaš rozmýšľaním nad úplnými pičovinami.
THERE´S SO MANY FISH IN THE SEA.
@elemia Aky je rozdiel medzi ,,lubit a milovat" tedaviem, ze tu nejake forum na to bolo, len cchem vediet tvoj nazor na to
ale nie joke
@moomy tak sory, trochapodcenujem mladsich ale vazne ma to prekavpilo a tak zivot uci riadne v kazdom veku u niektorych asi
Dakujem všetkým za rady