Ahojte...chcela by som sa spýtať vás chalanov že čo vás vzrušuje keď vám dievča robí.. napriklad hladkanie stehien? alebo niečo podobne ? a dievčata čo vy používate na chalanov?
a preco to chces vlastne vediet? (ach) ved zi si svoj, zivot, nemusis robit vsetko len preto aby si vzrusila svojho chlapa. ked sa nechyta mozno nema chut
Tak tu si baby treba brať príklad to je frajerka, zaujíma sa o to ako najlepšie urobiť tomu svojmu radosť Ale s tými stehnami to je oničom radšej sa prilepiť naneho odchrbta a pohrať sa s vercajgom
Ja som o tom už aj písala blog ,ale..najviac sa mi osvedčili dlhé skukne po zem ,roláky a tiež ťahanie za nos . ťahanie za nos ich rajcuje najviac skus to
Ak nevieš chlapa vzrušiť sama od seba, čiže ak ti to nepríde prirodzené, tak sa o to radšej ani nesnaž. Musíš si vedieť prísť na to sama čo sa mu páči, u každého je to individuálne.
@tomias prečítala Jasné že teba nie to len jedného blbečka predtým ale to nebol chlap v pravom zmysle slova takže to nerátam,spadal pod kategoriu zvierat . Mám rada zvieratá síce ale za partnera radčšej poriadneho chlapa z mäsa a kostí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak u nas je to sexy oblecenie najma asi
a možno je len teplý...
tajomstvo šéfkuchára
jj presne tak a ešte sa aj bijeme vareškami
tahanie za nos?mna nemozes..