Mam taky mensi problem.........Paci sa mi Chalan, ktory je sice o 6 rokov starsi, ale to by nevadilo.........Zdravime sa, obcas hodime aj nejaku tu rec, pozerame po sebe, ale chcela by som nieco viac......Neviem, mozno je problem v tom, ze ma kamaratov ve
Kasko!Akurat som sa prebudila z krasneho dlheho spanku. Je pravda, ze ked som to pisala uz som bola trochu unavena, ale ani teraz sa moja otazka nemeni.............
ja som mala chalana, ktorý bol starsí o 9 rokov a nebol žiadny problém. Ak ho más rada, tak sa ho snaz získat a bojuj onho, monžno má rád aj on teba a nemusí ta chcieť len vyuziť. A tí jeho kamosi, no to ani ja neznásam takých, ale snaz sa byť k nim aspon trosku milá
Neviem prečo ale ja by som to nerobil. Vieš keby si mala 20 a on 26 tak to nieje rozdieľ, ale ak nemáš problém z rodičmi že ťa pustia kde chceš na všetky chaty aj keď povieš s kým ideš a nebudú ti babrať do toho koľko má rokov ani ti nebude vadiť že budeš v styku zo svojim čerstvým ex tak potom neváhaj oslov ho a uvidíš a dúfaj že ťa len nevyužije a potom aby si nebola na posmech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov