Už dlhší čas sa mi páči jeden chalan. Včera som kamoške povedala že sa mi páči a ona mu to povedala. Celú noc som nad ním rozmíšľala, ako naňho....viete mi niekto poradiť ako mám naňho zapôsobiť ?
@kolivideam lebo nie som sprosta, vidim na akej urovni je vacsina 15 rocnych chalanov. ja nechcem nejake sproste decko ktore si druhych nevie vazit, chcem niekoho kto by to so mnou myslel vazne a bol by so mnou dlho.
@malapohroma máš pravdu, dnešné deti sú zdegenerované počítačom, ale niektoré aj nie...napríklad už 14, 15 ročný dokážu uvažovať ako dospelí a aj sa tak správať. Raz keď sme boli predvádzať techniku na dni armády v Ba, tak tam boli dosť rozumný chalani, s ktorými sme v pohode pokecali na úrovni dospelých ľudí, takže odvtedy nehádžem všetkých násťročných do jedného vreca
Nemusela si hovorit svojej kamoske aby mu povedala ze sa mu pacis... Staci ked sa spytas ci chce ist s tebou von. Ak povie ano, tak sa mu pravdepodobne pacis. Ak povie nie, tak sa ho viac nesnaz balit
kebyze sa mi paci nejake dievca, pokusim sa s nou stat kamaratom, ci uz cez nejakeho spolocneho kamarata alebo ako...a potom zistim aka je, ci neni jebnuta (dost takych poznam :/ ), nema nejake debilne zlozvyky /cigarety, alkohol...a ine vsakze / a az keby cistou nahodou vsetko sedelo, by som uvazoval ako dalej...
@malapohroma no mne sa zda ze ani nahodou a nielen u nas ale aj celkovo, ale tie starsie tiez niesu o moc rozumnejsie, ale tak tie sa uz tazko ukecavaju prave koli tomu ze chcu starsich
Ale keď povieš, že by si nechodila s 15 ročným kvôli ich vyspelosti, (bez ohľadu na individualitu) tak sa to dosť prie s tým, keď tú vyspelosť 15ročných následne nazveš individuálnou ...
mozem sa spytat??...mam 15 rokov a strasne sa mi paci jeden chalan. Ma 20 a je strasne mily. Jediny problem je ze ma frajerku. Ale vobec sa od neho neviem odlubit. Poradte pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a este dlhsie.
A povedala som kamoške a ona mu to povedala.- toto strašne neznášam.
Ako ho získať?
Hm. To pôjde samo.
Ja si hovorím že: Ak mám s niekým byť, tak sa to už nejako spraví. Niečo sa zomelie. Ak nie, tak to tak asi byť nemalo. (ach)
Ale keď povieš, že by si nechodila s 15 ročným kvôli ich vyspelosti, (bez ohľadu na individualitu) tak sa to dosť prie s tým, keď tú vyspelosť 15ročných následne nazveš individuálnou ...