ahojte... mam tri super kamosky ktore mam fakt velmi rada (BFF).. no ale s jednou som bf uz od 3. rocnika.. s tymy dvoma ostatnymy som bola uz viac krat pohadana a bolo to fakt "tragicke"!!! no a v lete by som chcela ist s tou jednou do divadelneho tabor
sorry ...spamataj sa ...ja som nikdy v živote v tabore nebol ...lebo naši na to nemajú a žijem a mam best friend....bol som tak akurat v Lotyšsku a v Norsku na týžden aj to len vdaka mojej škole a vlastnej hlave ...takže tak.....je to smiešne ...ten tvoj "problém"
pozri,skúste sa spolu porozpravat...ci by isli do toho divadelného tabora vsetky...a tie co by povedali ze ich to nebude bavit tak nech nejdu a chod len s tou ktora tam bude chciet ist...ale ak ste vsetky take dobre kamosky tak tam pojdete vsetky uz len koli tej srande.no nie???alebo sa dohodnite na niakom inom tabore......co bude vyhovovat vsetkým....
@Neposlusnaangie ... nemusel...ale tak....pride mi to smiešne...a hlavne to ma best friends ....da sa o tom vôbec hovoriť v množnom čisle ? ...najlepší je len jeden....ja viem každý sme si prešli takým obdobím a tými problémami ...len proste teraz mi to prišlo smiešne...a keďže net je slobodny ...myslim že tu môžem písať takmer všetko čo chcem
@ Strommen2428 sa hej mozes si pisat co chces..ale tak ma 12 rokov..tak co ma riesit?...hmm..no jedine taketo veci......lebo sak co ine ju ma tankovat v 12nastich ??
vy ste fakt úbohí.. miesto toho aby ste jej normálne poradili tak tu riešite vek, BFF a iné kraviny.... Neže sa vám niečo stane keby ste tu napísali normálnu radu
čo sa týka @0 máš 2 možnosti- buď pôjdeš len so sestrou bez toho aby si to povedala tvojim "BFF" alebo im to povieš narovinu že tam chceš ísť... ak to nepochopia tak sa na nich vykašli a nájdi si iné "BFF"
pocuvajte akoze teraz prestante tu trepat take blbosti ako, ze mam 12... pre mna to lahke nieje lebo na kamaratstvo visi fakt na takomto ___ tenkom lanku... nechcem ist stratit. a proste hlavne je problem v mojej rodine... nemaju ich vobec radi. priam ich nenavidia
@16 myslím že majú na to svoj dôvod.. možno vedia že to nie sú až tak dobré kamarátky za aké ich pokladáš... viem že je ťažké nájsť si iné, preto sa ich nechceš vzdať ale ak je vaše kamarátsvo len o tomto tak by si nad tý mala porozmýšľať...
@Nepolsusnaangie vela... no ale to tu nechcem vypisovat. je to proste minulost ktoru nechcem rozoberat ale no moji rodicia ich nemaju radi.. inak to povedat neviem. a oni by hned zacali my davat kazne ze ako mozem ist s nimi ked mi v zivote tak ublizili...
@Bamby ,,,počuj....za takých 5 rokov si budeš pamatať akurat ich mena a to že voľakedy vam bolo dobre ...neber to tak važne ....možno s tou najlepšou to bude stale dobre tak ako je tomu teraz...aj to len možno....
@Klaudiqaaa ...no nič ...ale pokiaľ netrpíš nejakou poruchou pamäti tak by si si mohla spomínať že sa tu bavíme o mojích akože komplexoch ...a nie o tomto tu ....komplexy a to či máš naplnený život ...to asi tak trochu spolu suvisí že ? ....pokiaľ ti nič nechýba tak ich nemáš
@Bamby ale ty mozno ani nevies co si oni o tebe myslia..uvidis to aj podla toho ako sa zachovaju ked im navrhnes ten tabor......nooo drzim ti palce...ako ti to dopadne...lebo vidim ze ich nechces stratit noo...asi ich mas fakt moc rada...uz neviem co ti mam na to povedat...uvidis ako to cele dopadne!alee mas 12...najdes si este toolko kamaratov,spoznas vela ludi este a ak hentie niesu normalne alebo co...neviem co ti to urobili...tak ti zato nestoja !
@Klaudiqaaa ...no tak ty si dobra kravka....vieš to že nato nemaju moji rodičia to není moja vina ...takže ma laskavo neurážaj ....pisal som že som bol napr v Norsku ...kde ty si asi v živote nebola...síce nie za peniaze mojích rodičov....ale vlastnou snahou ....čo si dokazala vlastnou snahou ty ? ...hm?...či ti na všetko davajú rodičia tak sa ti dobre hraje mudra ? ...prepáč...ale ináč ako úbohosť to neviem nazvať
uznám, že si niekedy robím prdel z ľudí s problémami, ktoré mi pripadajú smiešne, ale beztak...ako sorry, no a čo, že slečna má dvanásť a jej problém je podľa @Strommen2428 -a len taký úvodzovkový? pre každého človeka je ten jeho problém podstatný, a trápi ho, a nevidím jediný dôvod, prečo bolo nutné sa do nej navážať len preto, že nejaký macho tu bitchinguje o tom, ako šiel do Nórska. So what?
@Nihili ....bože...to nieže bitchingujem ale som to dal ako príklad ....v mojom prvom príspevku...nech je dievča rado že vôbec môže isť do tabora a nie riešiť to že ako a s kým ....a čo bolo ďalej to už nebolo o 12 ročnej kamarátke ...skôr spoludiskutujúca @Klaudiqaaa mala nejaký problém ako som si mohol všimnúť....a ešte mi moja krásna píše že si niečo dávam....tak ak chceš si to pozorne prečítaj ako to bolo a potom prídeš na to že to skôr ona na niečom fičí...lebo jej príspevky vôbec spolu nesúvisia .....vlastne dievča je totálne mimo...to asi tým jej emo štýlom
@Strommen2428 teda mne sa zdá, že si na tom Nórsku dosť zakladáš, a podstatou tej debaty malo byť niečo úplne iné, než to, že má byť rada, že ide do tábora, tvoja a jej situácia sú predsa len dosť odlišné... a pokiaľ vidím, slečna s veľa a-čkami v nicku sa aspoň snažila dievčine zakladajúcej diskusiu nejako poradiť niekedy by možno pomohlo, keby sa ľudia nehádzali o stenu a nenechávali sa vyprovokovať, či už idiotizmom alebo pravdou, k nezmyselným debatám...
@Nihili ....sorry všetkým že som tu vôbec prispel ...také stránky by aj tak mali byť povedzme od 15 vyššie ...alebo tak....a pre ostatných by mohli zrobiť niečo ako detskýkútik.sk ...kde by si písali o svojich best friends and so ....to dneska tu naozaj tak každému vadím alebo čo ? ...nechápem
@Nihili ináč ...máš pravdu...zakladam si natom lebo som to dosiahol sám ...na také veci je človek pyšný ...lebo keď to chcel dosiahnuť stálo ho to určité úsilie ....ale to chápu len tí ..ktorým nepadajú pečené holuby z neba ako napr. kamarátke Klaudiqeee
@Strommen2428 predstav si, že ani mne do huby nič nepadlo, ale veci, ktoré som dosiahla sama a som na ne hrdá nemusím zavesiť niekam, kde nesúvisia s tým, čo by sa tam malo riešiť...a vlastne je celá táto debata zbytočná, a tým, že sa zapájam nič neriešim, takže, shall we end it here?
@strommen2428 Kebyže si nebol tak kompletne mimo aj by som ti na tých pár kravín čo si sem napísal odpísala... Ale nebudem to už riešiť pretože patríš do skupiny ľudí ktorej mi je fakt ľúto a je to tu už všetko OT (neobťažuj sa odpísať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
čo sa týka @0 máš 2 možnosti- buď pôjdeš len so sestrou bez toho aby si to povedala tvojim "BFF" alebo im to povieš narovinu že tam chceš ísť... ak to nepochopia tak sa na nich vykašli a nájdi si iné "BFF"
uznám, že si niekedy robím prdel z ľudí s problémami, ktoré mi pripadajú smiešne, ale beztak...ako sorry, no a čo, že slečna má dvanásť a jej problém je podľa @Strommen2428 -a len taký úvodzovkový? pre každého človeka je ten jeho problém podstatný, a trápi ho, a nevidím jediný dôvod, prečo bolo nutné sa do nej navážať len preto, že nejaký macho tu bitchinguje o tom, ako šiel do Nórska. So what?
dakujem ...