Ak by som chcela najprv hodnotiť osobnosť, musela by som mať zaviazané oči. Logicky keď človek osobne spozná niekoho nového, skôr ho vníma vizuálne očami a teda ho prv zaujme vzhľad a zároveň ho automaticky hneď aj zhodnotí.
Tak aj záleží, akým spôsobom ho spoznám. Ale tak hej, najprv sa pozriem ako sa oblieka, aký vo mne budí dojem, ako sa možno správa. Aké zas, s mnohými ľudmi som sa spoznala kvôli tomu, že som videla, aký majú humor, aké majú vlastnosti, názory a tak
Ťažko povedať, väčšinou skôr ide o kombináciu. A čo sa týka vzhľadu, je pre mňa dôležité skôr ako ten človek pôsobí - čo "vyžaruje", než konkrétne fyzické znaky. Také prejavy osobnosti vo fyzickej podobe.
ak tam tá iskra a vzájomná príťažlivosť nie je, tak sa len tak neobjaví, čiže aj keď budem znieť povrchne, podľa mňa prvá možnosť...resp. pri stretnutí naživo to asi inak nejde
@hellium ako chapem, ze je to asi individualne, ale parkrat sa mi uz stalo, ze ak som si s nou nejako rozumel, tak mi celkovo bola sympatickejsia a naopak. Ale samozrejme ma to svoje hranice. Ak mi je vyslovene nesympaticka, tak je to bez sance.
budeš prekvapený, ale ani jedno z toho čo si uviedol nemá nič spoločné so spoznávaním. všetko je to o akejsi nepochopiteľnej, neviditeľnej príťažlivosti, kedy si niekoho obľúbiš ani nevieš prečo. ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov