caute, tak chcel by som sa spytat ci poznate niekoho na birdzi kto je viac ako zazrak ? lebo ja ano a na margo toho by som chcel apelovat na opravu udaju v napovede birdzu kde sa pise " ???????????? - status, ktorý príde po zázraku, je to viac ako zázrak
btw zakladateľ má tiež celkom slušné tč na užívateľa s minimálnou aktivitou, spomínaná osoba je jeho kamarát, tak možno by sa hodil pre takéto prípady status *rád sa hrajkám*
Ako malapohroma som mala čestne najväčšie TČ birdzu, nikdy som si nenaklikávala. Zaráža ma to, ako si ľudia na celom posranom TČ budujú ego, keď sa im chce toľko naklikávať, ako je tu možné vidieť. Tak má status že je viac ako zázrak. Čo z toho, keď si to všetko naklikala ona/jej kamoši a ona/on sama/sám vie že viac ako zázrak nie je - logicky, pasívny používateľ by to TČ nemal ako nabrať. Naozaj by sa to malo zrušiť, ľudia sa pre to naháňajú ako blázni, nenávidia sa za to a sú inými škatuľkovaní. Je to vlastne nahovno, pre ľudí čo sú sami so sebou vyrovnaní.
ale akoze dpc sak ked chce nech si to tam naklikava O__O kym sa vdaka tomu neda nic vyhrat ani nie su ziadne vyhody a jediny efekt je ze sa tam zmeni status tak nech si klika po nociach alebo nech si spravi daky program co mu bude klikat pre mna za mna.....teraz napriklad aspon vieme aky status je po zazraku
@styrivedravody o áno pane čo ma poznáte tak skvele z internetu Bol to môj jediný nick, viem koľko som tam mala. A vadí mi, keď to má niekto podstivo a iný si to proste nakliká, stráca to účel - malo by sa to zrušiť. Keď máš problém, choď za psychiatrom, na internete sa ti dobre hrá na kráľa a nadáva cudzím do píč.. Ale aj to o niečom súdi. No neklesnem na tvoju úroveň aby som ti povedala čo si ty. Možno sa raz dozvieš, aj keď je už asi neskoro na prebudenie .___.
@minules a ja mam tento jediny nick a mam u pice kolko tu mam nejakeho cisla. ale pre teba to bolo zjavne dolezite ked si si to tak sledovala a nezabudni napisat ako si si to nesledovala
btw ajtak si pica (pokial si vobec dievca, to vies, na internete sa lahko hra na niekoho ineho)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lol fakt to som ešte nevidel
@ta aha
síce die a kalbun je jedna osoba,a tč sa naklikať dá,no ten status je aj tak zaujímavý
btw ajtak si pica (pokial si vobec dievca, to vies, na internete sa lahko hra na niekoho ineho)