Kamarátka je zhruba v dvoj-trojmesačnom vzťahu, no z jej priateľa sa vykľul človek, ktorý o nej zisťuje úplne všetko, takmer nikam nemôže chodiť bez toho aby o tom vedel, stále rozpráva len o tom ako strašne ju chce zmeniť, že ju nikto nebude mať rád takú
nijako vsak sama zistíí keď sa čosi udeje alebo jej spravíí potom sa spamätá... je asi moc zaľúbená doňho a hlavne ovplyvnená nim nechápem radšej dá na človeka čo pozná 3 mesiace ako na kamošky čo pozná určite dlhšie...
@anetk nijako, bohužiaľ. buď na to príde sama tesne predtým ako stratí rozum/počas toho, alebo na to nepríde a stratí rozum. nič na tom nezmeníš, tvoje snahy to veľmi pravdepodobne práve naopak zhoršia, poštveš ju tým proti sebe a postaví sa ešte pevnejšie na jeho stranu
Buď tu neustále pre ňu, neustupuj zo svojich názorov aj keď ťa nebude počúvať. A skús jej ukázať aj príjemnejšie alternatívy vzťahov (ukáž na iné dvojice, kde sa majú radi vzájomne takí akí sú). Povedz jej, že ju máte rady, a nechcete aby sa menila.
Láska je svinstvo, hlavne keď začne človek klesať vo vlastných očiach.
Ona to musí v prvom rade pochopiť sama, že je vo vzťahu s majetníckym idiotom, ktorý jej zrejme bude robiť zle ešte aj po rozchode. Možno sa bojí práve toho, že keď sa s ním rozíde začne ju dotyčný prenasledovať a ktoviečo ešte. Ako kamarátka skús pri nej stále stáť aj keď to bude zrejme veľmi náročné. Možno sa skús porozprávať aj s jej rodičmi ak sa s nimi poznáš a máš s nimi dobrý vzťah. Pri kamoške museli zasiahnuť pri takomto chlapovi rodičia tak, že jej povedali, že buď on, alebo vráti kľúče od domu. Potom sa s ním rozišla a on sa jej ešte mesiac vyhrážal samovraždou, ale nakoniec to prekonala a teraz má nového, normálneho chalana.
žial, komu niet rady tomu niet pomoci. chápem že jej chceš pomôcť ale kým sama nepríde na to že toto nie je správne a že by mala od neho odísť, dovtedy aj tak nikoho asi nepočúvne. ale odporučila by som netlačiť na ňu moc lebo nakoniec dá košom tebe ako kamoške (alebo všetkým kamoškám) ...
Hlavne stoj pri nej nech vie, že tu budeš vždy pre ňu. Moja kamarátka mala tiež takého priateľa, no nechcela si to priznať. Nepomohlo ani to, že jej rodičia ho neznášali a robili jej doma problémy. Potom keď sme raz spolu išli von a on sa nehambil ani predo mnou na ňu navrieskať, že čo si to dovoľuje, že nie je s ním som ju zobrala na miesto kde sme boli samé, nechala som ju vyplakať a potom som jej povedala, že mi na nej záleží a že sa na to už nedá pozerať. Proste som jej prehovorila do duše, že si zaslúži lepšieho chlapca, ktorý sa k nej nebude chovať ako k svojmu majetku.
Avšak podľa mňa sa v tvojej kamarátke musí niečo zlomiť aby to sama pochopila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nech dievča uteká kade ľahšie...
Ak jeje chceš pomôcť, tak ju drž v realite... lebo mám pocit, že dotyčná sa stráca...
človek sa musí učiť z vlastných chýb
mne keby toto šracko robil, ta hned po prvom dni by som ho dakde poslala
Láska je svinstvo, hlavne keď začne človek klesať vo vlastných očiach.
Avšak podľa mňa sa v tvojej kamarátke musí niečo zlomiť aby to sama pochopila.