Ako mám dievča niekam pozvať? Blbé až nato že stále je so svojou kamarátkou. Aj tú poznám. Len neviem čo mám povedať. Pozvať či nepozvať. Čakať na šancu keď budem len s ňou. Čo teraz?
ja by som racej pockal ked bude sama..niesu siamske dvojcata tak hadam nie su spolu uplne stale ..a stym pozvanim to sam musis vymysliet ale nevidim na tom nic zlozite..
hej podla mňa určite počkaj kým bude sama, aa potom.. neviem, normálne sa jej spýtaj proste.. nechceš ísť na kofolu? alebo na zmrzlinu, to ak nebude chcieť tak proste povie že nemôže vtedy..
treba konať tak ako nám city kážu, spontánne... vtedy človek nemá čo pokaziť.. zbytočne budeš nad tým polemizovať - čo je kedy blbé a neviem aké a kedy nie. ak ti je ľahšie pozvať ju osamote, sprav to tak.. ak ti prítomnosť jej kamarátky nevadí, pozvi ju aj pred ňou... je to len na tebe a nemá význam aby sme ti v tomto radili
a akými slovami ju pozvať? normálnymi aj keby si to nacvičíš doma pred zrkadlom, som si na 100% istá, že "na ostro" by si povedal niečo celkom iné... no hlavne naber odvahu a urob to.. nepremrhaj šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a akými slovami ju pozvať? normálnymi aj keby si to nacvičíš doma pred zrkadlom, som si na 100% istá, že "na ostro" by si povedal niečo celkom iné... no hlavne naber odvahu a urob to.. nepremrhaj šancu