Ahoj mám 13 rokov.Za chvylu idem do 8. triedy.Ešte nemam babu ale jedna z nasej triedy hrozne páči.Je múdra a má humor.Je krásna.Mám rád jej smiech.A pritom ja mam zle znamky a som lenivý sa učiť.Mám same 3 a 4.Niesom najkrajší a na čele mám materske znam
@zeuslol v prime(6. trieda) som mal tiež trojku a ostatné som zakecal na 2... sa mi zapáčila jedna baba tak som sa začal snažiť aby som mal lepšie známky stači mi že ma má rada ako kamaráta BTW: ten vek je fake... tiež idem do tercie(8.)
máš 13 rokov a máš 3 a 4 ?? ... sa začni učiť !, potom si umy vlasy, dobre sa obleč a pozvi ju von .. hej a predovšetkým - si požičaj od sestry make-up a daj si ho na to tvoje znamienko na čele (ale daj si ten make-up tak aby to nebolo vidiet hej ! nie že budeš vyzerať ako arašid )
no ked si precitas prispevky od neznejsich poloviciek co sem napisali, tak s toho hned musis vidiet ze to nema cenu, vidis sam jak myslia a to je konecna, zabal to, ALE ak nechce cakat jak tieto tu do 40 , kedze dnes kusok rychlejsie sa ludia vyvijaju, a nezalezi jej na znamkach a pravopise ale aj na inych veciach tak to ma nadej, cize v prvom rade bud mily pozornejsi a hlavne sa nehambi, samozrejme nie frajera hrat, ale pianko ukecany, a ked si ukecany tak uhras cokolvek aj v zivote, to mi mozes verit.
tak teraz nechapem prišiel som si pre radu alebo pre urážky?(sry tý ktorý písali normálne veci)dpč načo som si vôbec vytváral účet na tejko kktskej stránke aby ma urážali taký kkti?diky ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Povedz jej, že sa Ti páči, to je celé. A možno sa skús lepšie učiť, keď už nie kvôli nej, tak kvôli sebe
inak v podstate to, co bolo v @14