Ak sa mi chce tak nemam problem, ak mam PMS tak vtedy to nejde ani za boha. ale vdaka praci v catering a hospitality nejak naladu na nadvazovanie novych kontaktov nemam, co sa tyka sukromnej sfery. V pracovnej je to napln dna, tomu sa nevyhnem
a neviem si spomenúť na dostatok modelových situácií, pri ktorých som nemal alkohol v krvi (lebo vtedy to ide až príliš dobre ..
no, je to asi o tom, že sa do toho často príliš nehnriem aj preto, lebo mi tí ľudia pripadajú byť takí nejakí "nekompatibilní" so mnou. ale keď tento pocit nemám, tak to hádam aj celkom dobre ide.. lepšie ako v minulosti napríklad.
Myslím, že ak by som mala aspoň trocha väčšie sebavedomie bolo by to trocha lepšie, aj keď asi stále nie ideálne. A určite to písomne pre mňa nie je jednoduchšie, to už skôr naživo
Ja som nehorázna držka a pokiaľ nemám svoju asociálnu náladu, tak sa zoznámim okamžite s hocikým. Ale to ešte neznamená, že si ľahko púšťam ľudí k telu.
Zle. A keď niekto začne... ani neviem, skôr mám pocit, že nezačínajú a som pre nich neviditeľná Ale občas mi drbne a zrazu som extrovert, ale to sa stáva len sporadicky a netrvá to dlhšie, ako jeden večer.
som skôr introvert, hoci spolužiačka mi pred niekoľkými dňami povedala, že som typ, čo sa veľmi ľahko naladí na rozličné vlny a že viem ľahko viesť konverzáciu. Ale nesúhlasím Vo väčšej spoločnosti, kde sú aj neznámi, sa cítim neistá.
ano zoznamim sa takmer s hocikym ale zalezi aj na tom cloveku ci je nesmely alebo proste nema zaujem sa bavit dokonca aj v chorvacku na dovolenke som si dokazala najst priatelou
tak toto cisto zavisi iba od okolnosti.. a od mojej nalady samozrejme, ak mam dobru naladu, tak nemam s nicim problem ale inak no to clovek musi prejavit ako prvy zaujem inak sa ani z miesta nepohnem.. komplikovane
ja mám strašný strach zo zoznamovania, bojím sa že ten človek, s ktorým sa chcem zoznámiť nebude mať záujem... a preto stále riešim čo si iní o mne myslia, a častokrát sa zoznamovaniu vyhýbam..a som na seba kvôli tomuto nahnevaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a neviem si spomenúť na dostatok modelových situácií, pri ktorých som nemal alkohol v krvi (lebo vtedy to ide až príliš dobre ..
no, je to asi o tom, že sa do toho často príliš nehnriem aj preto, lebo mi tí ľudia pripadajú byť takí nejakí "nekompatibilní" so mnou. ale keď tento pocit nemám, tak to hádam aj celkom dobre ide.. lepšie ako v minulosti napríklad.
cize tazko navazujem nove kontakty