zabudla si možnosť "googlim si prvú časť vtipu, aby som poznala pokračovanie a mohla ho doplniť do tajničky, nech naštvem toho, kto bude chcieť lúštit". ale to sa odpúšťa, lebo to je ťažká odpoveď.
akurat mam teraz take obdobie ze som pri srani vymenil mobil za krizovky.
bohuzial ma nerozosmeje nikdy vtip, jedine co odomna dakedy chcu,najlepsie su citoslovcia... (napr. citoslovcie rychleho pohybu na tri: šuk, citoslovcie radosti: ťjá) ale aj hovorove slova ktore som nikdy nepocul... kto hovorovo nepovie lietadlo, ale aero??... :/...
@tom1995cz tie vtipy sú veru biedne ..a si si istý,že je to šuk a nie šup?
a aero je úplne bežná otázka v krížovkach mňa vždy nasere nejaká stará skriňa či čo ,alebo býva nejaká montovacia chata,alebo také niečo
sto percentne to bol šuk !
tak uz kazdy spravny krizovkar vie ze by mohol zaujat tym ako sa povie spanielska vychovavatelka alebo japonska perlorodka
sam som skusal urobit krizovky pre kamosov a neni to take tazke, ked to clovek dojebe, tak fakt staci dat len skratku, takze ak mas riadok MHJHQ, tak das Majestic Highness Joan Harmless Queen (skr.) a mas hotovo. fakt dakedy tym skratkam ani neverim... kde ich beru
@tom1995cz presne aero som mala v každej jednej krížovke evr, to mimo krížovkárského slovníka ale neverím, že existuje a japonská perlorodka je jasná vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
bohuzial ma nerozosmeje nikdy vtip, jedine co odomna dakedy chcu,najlepsie su citoslovcia... (napr. citoslovcie rychleho pohybu na tri: šuk, citoslovcie radosti: ťjá) ale aj hovorove slova ktore som nikdy nepocul... kto hovorovo nepovie lietadlo, ale aero??... :/...
nápoveda: sestrina dcéra má rezervy
odpoveď: ZÁSOBYMÁNETER
nápoveda: suverenita po česky
odpoveď: suverenita
nápoveda: skratka pre obchod s nebezpečným tovarom
odpoveď: OSNT
a aero je úplne bežná otázka v krížovkach mňa vždy nasere nejaká stará skriňa či čo ,alebo býva nejaká montovacia chata,alebo také niečo
Najradšej z krížoviek mám maľované. A tie aj stále vyriešim, nie ako hentie. Ale musím už bežať. ...šuk...
tak uz kazdy spravny krizovkar vie ze by mohol zaujat tym ako sa povie spanielska vychovavatelka alebo japonska perlorodka
sam som skusal urobit krizovky pre kamosov a neni to take tazke, ked to clovek dojebe, tak fakt staci dat len skratku, takze ak mas riadok MHJHQ, tak das Majestic Highness Joan Harmless Queen (skr.) a mas hotovo. fakt dakedy tym skratkam ani neverim... kde ich beru