Ako mam chalana odmietnut tak aby ho to co najmenej bolelo ? :(
Zacala som si na pokeci pisat s jednym chalanom ktory byva asi 30km od mojho mesta a zacal sa mi tak z pisania aj pacit proste bol zlaty. Po 2 tyzdnoch sme sa isli stretnut prisiel do mojho mesta a najprv som sa bala ale ked sme sa uz stretli proste velke
povedz mu to hlavne tak aby to pochopil. nesnaz sa to nejako prikraslovat lebo to by len zhorsilo situaciu a dalo by mu to nadeje. proste tak aby rovno vedel na com je. ver mi, bude to boliet najviac ale je to najlahsia cesta pre vas oboch. ale samozrejme, aspon trosku jemne to povedat popr. sa ospravedlnit..
Čím drsnejšie to spravíš, tým to bude preňho lepšie. Vyhni sa hláškam typu "Mám ťa rada, ale len ako kamaráta" alebo "Si pre mňa moc dobrý, máš na lepšiu"...
etelnair ma pravdu. tvoj koment je návodom k tomu ako to povedať čo najmenej úprav ale nečakaj že ti za to dotyčný poďakuje. keď si nedokázala povedať už vtedy nie počítaj z následkami a čím viac budeš pokračovať v klamstve tým horšie budú nasledky.
pekne od teba je, ze vies, ze by bolo zle chodit s nim, ak ho nelubis, pritom chodit s nim by ti zjavne v niektorych aspektoch bolo prijemne - hoci to podstatne by tam chybalo. to je super, ze si si toho vedoma. okrem toho - jedno stretnutie je malo a pisanie predosle cez net tiez nie je dake relevantne, takze mozno po nejakom case este z toho moze byt laska aj na tvojej strane...kazdopadne ked ho chces cim menej ranit, tak ked mu budes vysvetlovat situaciu, to, ze mozno casom sa zalubis, mu nepovedz - to by mu dalo zbytocne nadeje, ktore sa nemusia splnit. okrem toho je dolezite si uvedomit, ze ak je zalubeny, neexistuje nejaky sposob, ktorym mu povedat ako sa veci maju bez toho, aby ho to bolelo - boliet to bude, mozno aj velmi, ale napriek tomu da sa spravat k nemu lepsie a horsie - hoci bolest bude vzdy. myslim, ze najmenej mu ublizi, ked mu jednoducho povies, ze nie si donho zalubena, hoci sa s nim prijemne citis ako s kamaratom. ak on bude chciet nadalej byt s tebou v kontakte, tak ROZHODNE - to je velmi dolezite - nikdy nic nenaznacuj, lebo ked je do teba zalubeny, staci uplne malicko, aby si to zacal vysvetlovat tak, ze mas onho zaujem....proste snas sa spravat tak, aby si ho viac nenamotavala. no a ak by sa radsej s tebou nechcel stretavat, tak to respektuj.
Dakujem zatjal za odpovede ale este jeden problem je a to ze byva 30km odo mna co osm uz aj pisala a nevjem ci ho mam zavolat opet do mojho mesta aby sem dosiel taku dialku len kvoli sklamaniu a napisat mu to je zbabele a necestne
@8 mas pravdu, ze napisat je to horsie. mozno by bolo pekne gesto, keby si sla za nim ty - 30 km nie je az tak vela, mnohi (vratane mna) tolko denne cestuju kvoli skole/praci.
v podstate to je cesta trvajuca 30-60 minut, nie? za beznych podmienok (ak nie su extremne komplikovane spoje)
@9 ano mohla by som ist za nim ale vzivote somtam nebola ale on vmojom meste casto byva ae dakujem asi vazne pojdem ja za nim mozno mu aspon dojde ze kebyze mu cem ublizit necestovala by som za nim
@10 ak casto byva v BB kvoli dakym inym zalezitostiam, nevidel by som nic zle na tom, ze by ste sa popri tom stretli a vyriesili tuto vec...ale mas podla mna pravdu v tom, ze ked uvidi, ze si za nim merala cestu, tak ti zalezi na tom, aby bol v ramci moznosti co najmenej nestastny...ze ho proste nechces vyuzivat a tesit sa, ze ta chce a ty jeho nie.
@11 ano je ciilivy aj ked to nedava najavo aj preto je to take taske
@12 vela bab by ho vyuzivalo pretoze pre babu je schopny sprvit setko ale ja taka nejsom kebyze si snim zacnem aj bez citov mala by som sa ako v nebi a aj preto snim cem zostat aspon ako kamaratka bo takychto xlapcov v dnesnej dobe je fakt minimum
po lopate...proste,musí to pochopit..ved nie je male decko,aby to nepochopil...mozno,ho to bude trapit,ale takemu vztahu by som neverila...lebo to nemusi dopadnut dobre...kedze si len pisete a on sa ta to hned spyta...nie nie...
hej hej ....pokec ? ...sorry ale tak sa vzťahy asi nerobia ....proste ja si myslím že na to aby sa niekto zaĽubil potrebuje toho druhého dobre poznať ..... na to pokec nestači ....no na taku true love ... na chviĽkové pobláznenie je dobrý aj pokec
To su tie detske lasky cez internet.. Normalne na rovinu mu povedz nech nie je blby a naivny, lebo cakat, ze po jednom stretnuti z toho nieco bude JE blbe a naivne...
@tinushgirl Ano vacsinou to troska zaiskri uz na zaciatku ale to nie je podmienkou..... kazdy si podla mna zasluzi byt aspon chvilu skumany, nez nad nim vynesieme definitivny verdikt
Na druhu stranu ak to tak citis ze nic tak to tak proste citis s tym sa neda nic robit no.....
Urob to podla seba ale tak, aby si neskor nebanovala...... viem o com hovorim
A aby som ti odpovedal na otazku.... no v podstate nemam co.... odmietnutie vzdy zaboli..... to ci ostanete kamarati potom uz bohuzial zalezi len na nom
Nebud prilis kruta ale ani sa k nemu nechovaj ako keby bol zo skla alebo co.... neboj chlapec prezije.... a ako sa k tomu postavi bude koniec koncov zrkadlom jeho charakteru
Ty ho chceš odmietnúť teda ti nevyhovuje alebo len ešte potrebuješ čas? Ak to dobre chápem tak ty potrebuješ čas tak prečo mu to nepovieš on to pochopí a ak sa mu páčiš tak bude trpezlivý. Ak z nim ale nič také nechceš tak mu to priamo povedz aj to unesie. Každý to unesie. Obzvlášť po prvom stretnutí
@28 praveze vobec nevjem ci mi len nevyhovuje alebo potrebujem cas. A vobec nevjem co robit citim sa ako male dieta co sa nevie rozhodnut medzi cokoladou a cukrikom necham tomu trochu cas dufam ze mi to dojde samo co vlastne chcem
povedz rovno že bol škaredy... ponaucenie?! - predtym ako sa z niekym chces stretnut vyžiadaj si fotku. ......... a mas to zajedno aj ked mu to povies co najsetrnejsie stale to bude odmietnutie takze zalezi len nanom ako to zobere..
@18 neviem preco odpisujes pokecove vztahy... ja som si s priatelom pisala mesiac cez pokec stretli sme sa a uz sme spolu dva a pol roka... takze nie vsetky pokecove vztahy su len chvilkove poblaznenia...
k teme cize @tinushgirl je nemozne aby bol chlapec po prvom stretnuti do teba zalubeny... prepac ale laska na prvy pohlad ozaj nie je... mozno sa mu pacis je z teba poblazneny ale rozhodne nie zalubeny... chlapci si lubia mylit pojmy s dojmami takze jeho vyznaniam lasky po par stretnutiach velky vyznam nedavaj... noo a moja rada znie vysvetlit mu ze je na teba moc hr ze sa s nim chces najprv nezavazne stretavat a spoznavat ho a uvidis co sa z toho vyvinie... neodpisuj ho hned, mozno ta to neskor bude mrziet ked sa to uz vratit nebude dat... chlapec podla mna pochopi ze potrebujes cas a navyse ked mu to povies takto nemal by sa snazit o bozky ani ine prejavy lasky... skratka nejaku dobu sa iba stretavajte rozpravajte nebolo by odveci aj zoznamit ho s nejakymi tvojimi kamaratkami a tak proste mu dokazat ze ti na nom zalezi ale nijako inak nenaznacovat ze by z toho mohlo byt nieco viac a potom po case ked zistis ze s nim chces mat nieco ine tak zacni sama a on to pochopi... ak by si s nim chcela ostat iba kamaratka tak sa to urcite bude dat ved ked sa chlapec dokazal "zalubit" po prvom stretku do teba, tak to zvladne aj do inej a bude po probleme... takze to je moja rada, no je samozrejme len na tebe ci to takto urobis alebo ci spravis podla seba... kazdopadne drzim palce vela stastia
@37 fuuh dakuem zatjal najmudrejsie co som tu videla nestudujes psychologiu? nieco na tom asi bude...cas to je to co potrebujem ano a spoznat ho viac presne tak ae zase naopak ja verim v lasku na prvy pohlad a prave to ma odradza
@38 studujem psychologiu ale zatial len na strednej to je to az tak vidiet??? no skratka dufam ze som ti aspon trosku pomohla a ze to vyriesis najlepsie ako budes vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
drzim palce
v podstate to je cesta trvajuca 30-60 minut, nie? za beznych podmienok (ak nie su extremne komplikovane spoje)
@12 vela bab by ho vyuzivalo pretoze pre babu je schopny sprvit setko ale ja taka nejsom kebyze si snim zacnem aj bez citov mala by som sa ako v nebi a aj preto snim cem zostat aspon ako kamaratka bo takychto xlapcov v dnesnej dobe je fakt minimum
pekne mu to povedz,napis...pochopi to...
Ty, ze ho odpisujes po prvom tretnuti.
A on, ze ide na teba az prilis rychlo.
proste mu to povedz do očí ....
chlapec tonejak uz predícha
ale povedz mu to hlavne co najríchlejsie
Na druhu stranu ak to tak citis ze nic tak to tak proste citis s tym sa neda nic robit no.....
Urob to podla seba ale tak, aby si neskor nebanovala...... viem o com hovorim
A aby som ti odpovedal na otazku.... no v podstate nemam co.... odmietnutie vzdy zaboli..... to ci ostanete kamarati potom uz bohuzial zalezi len na nom
Nebud prilis kruta ale ani sa k nemu nechovaj ako keby bol zo skla alebo co.... neboj chlapec prezije.... a ako sa k tomu postavi bude koniec koncov zrkadlom jeho charakteru
, viac k tomu niet čo dodať
k teme cize @tinushgirl je nemozne aby bol chlapec po prvom stretnuti do teba zalubeny... prepac ale laska na prvy pohlad ozaj nie je... mozno sa mu pacis je z teba poblazneny ale rozhodne nie zalubeny... chlapci si lubia mylit pojmy s dojmami takze jeho vyznaniam lasky po par stretnutiach velky vyznam nedavaj... noo a moja rada znie vysvetlit mu ze je na teba moc hr ze sa s nim chces najprv nezavazne stretavat a spoznavat ho a uvidis co sa z toho vyvinie... neodpisuj ho hned, mozno ta to neskor bude mrziet ked sa to uz vratit nebude dat... chlapec podla mna pochopi ze potrebujes cas a navyse ked mu to povies takto nemal by sa snazit o bozky ani ine prejavy lasky... skratka nejaku dobu sa iba stretavajte rozpravajte nebolo by odveci aj zoznamit ho s nejakymi tvojimi kamaratkami a tak proste mu dokazat ze ti na nom zalezi ale nijako inak nenaznacovat ze by z toho mohlo byt nieco viac a potom po case ked zistis ze s nim chces mat nieco ine tak zacni sama a on to pochopi... ak by si s nim chcela ostat iba kamaratka tak sa to urcite bude dat ved ked sa chlapec dokazal "zalubit" po prvom stretku do teba, tak to zvladne aj do inej a bude po probleme... takze to je moja rada, no je samozrejme len na tebe ci to takto urobis alebo ci spravis podla seba... kazdopadne drzim palce vela stastia