Ach jo. 6 rokov, to bol komplikovany vek, Tiez som si vtedy prezil svoje
Proste mu to povedz, ale on to nepochopi. On je chalan a zrejme on je do teba. Budes si ho proste nejaku dobu drzat od tela (zaroven nie moc daleko), on sa bude kurevsky trapit, ale casom pochopi, ze to inak asi nikdy nebude. A potom sa stane jedna z dvoch moznosti. Odide, alebo to konecne pochopi a vsetko bude super. Daj tomu cas, sme chalani, nam velmi dlho mame tak velku emocnu zotrvacnost, ze niektore veci chapeme straaaaaasne pomaly....
poznám to, stalo sa mi to. vysvetľovala som mu to stokrát aj tak to pochopil, až keď som mu ten prostredníček naozaj ukázala a poslala ho do riti, lebo ma dosť sklamal. ale tak aspoň začal predtým o tom pochybovať, lebo som mu už nevenovala toľko pozornosti čo predtým... ale tak skús menej prejavovať emócie, sem-tam sa na neho vyser (niečo mu sľúb a nesplň) a to by už mal snáď pochopiť... časom...
ze nie si donho? nijako preco by si mu mala dokazovat ze nie si donho ,keby si donho a ces mu do dokazat tak dokaz ale dokazovat mu ze nei si donho co mu mas dokazovat ty mu nemas co dokazovat elbo nic nie je ,nevsimaj si to nech si mysli ze si donho ked je blby
ty nie si do neho on nie je do teba tak ja neviem a kde je vlastne problem ? a nie je mozne ze ty si len namyslas ze on si nieco namysla ? O mne si jedna baba myslela ze som do nej veeelmi dlho dokonca na mna skusila aj to @flascha fintu a pritom som snou nic riesit nechcel... vy dievcata nas casto skatulkujete to je ten problem.... opravene 99 procent chalanov je rovnakych ale existuju aj vynimky !
to tu riešime to, že ty nie si donho, ale on si myslí že si?? a ty mu chceš povedať že nie si donho?? načo mu to hovoriť?? on nie je do teba, ty nie si donho. aký problém.
bóóóže ja mať tak tvoje problémy. ihneď by bol svet krajší
on chce ju, ona ho nechce lebo chce inú a tá iná ho nechce lebo chce zase toho ktorý chce zase ju
kopni ho, sak ty vies kde... ale musis najsilnejsie jak vies a potom sa vyhovor nato ze ty chces v buducnosti deti a on ti ich nemoze sprostredkovat... uz nie
Ako vies, ze on nie je do teba? to je zase dalsia kapitola... Povedz mu to na rovinu a ak ti nebude verit, tak ho posli prec a ignoruj.. po case si to uvedomi a bude dobre
Ale druha vec je ta, ze on je ,,do teba" ale ty si to nepripustas... potom je dolezite aby si mu NA ROVINU povedala co je vo veci aby na koniec nebol velmi sklamany a nestratila ho(ako kamosa) ...lebo aj sama vravis, ze sa ho nechces zbavit... preto na neho mozes posobit tak zvlastne...
Dufam, ze som pomohol aspon trochu, nieco podobne sa stalo aj mne a bolo to dost neprijemne a stratil som tak jednu z lepsich kamosiek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@r4do lenze ja ho mam rada
@0 pochopí to sám, ak nie nemusí ťa to trápiť
@10 nepochopi
@11 je ti dobre?
Proste mu to povedz, ale on to nepochopi. On je chalan a zrejme on je do teba. Budes si ho proste nejaku dobu drzat od tela (zaroven nie moc daleko), on sa bude kurevsky trapit, ale casom pochopi, ze to inak asi nikdy nebude. A potom sa stane jedna z dvoch moznosti. Odide, alebo to konecne pochopi a vsetko bude super. Daj tomu cas, sme chalani, nam velmi dlho mame tak velku emocnu zotrvacnost, ze niektore veci chapeme straaaaaasne pomaly....
Podruhé:nie je do mna a ma 17
ukáž mu bobra (kundu, píču, atď)
tvoj štýl?? ak hej hlásim sa ako ten odpútavač
Hm, sľubovať a nesplniť, to je zaujímavá taktika
Ach, kam až dokáže ísť vypočítavosť ...
hanbím sa...za to že som si blbo prečítal názov fóra...
@flascha
a keď si zoženem úchyla, ktorého sa budeš chcieť zbaviť??
No veď presne o tom hovorím
Nevravím, že to neúčinkuje ... Samozrejme, že hej ... Veď koniec-koncov, efektívne by určite bolo aj vyštartovať po ňom s krompáčom, hneď by pochopil
bóóóže ja mať tak tvoje problémy. ihneď by bol svet krajší
on chce ju, ona ho nechce lebo chce inú a tá iná ho nechce lebo chce zase toho ktorý chce zase ju
@tesfaye presne nech to urobí! kunda je najlepsie lákadlo pre chalana
@monika17 ty mas 17 a si taka jebnuta??alebo???
A preto mu to cem bo s nim cem ist von
@monika17 chceš s ním ísť von, ale NIE SI doňho?? chápem to správne?
a čo by to bolo???
nie čo to je?
@tesfaye netrapos...
trapošiť si začala založením tohto fóra...
ešte niečo mi poraď
keď sa ostrihám ma vyfajčíš??
ja ťa nestem...takže žiadne zlatko tu nebude...ja pôjdem onedlho na pivo s rumom...nooo
Ale druha vec je ta, ze on je ,,do teba" ale ty si to nepripustas... potom je dolezite aby si mu NA ROVINU povedala co je vo veci aby na koniec nebol velmi sklamany a nestratila ho(ako kamosa) ...lebo aj sama vravis, ze sa ho nechces zbavit... preto na neho mozes posobit tak zvlastne...
Dufam, ze som pomohol aspon trochu, nieco podobne sa stalo aj mne a bolo to dost neprijemne a stratil som tak jednu z lepsich kamosiek..