%ludia helpnite mi.. Mám vistu no a na ploche ikonu čo sa mi nedá vôbec zmazať. Zato mi comp oznámi, že súbor neexistuje abo čo a ja sa môžem aj poskladať... wuááá.. sere ma to bo mi tam zbytočne bije do očí .. Jak ju mám dať preč ???
no to sa i stalo po väčšine ke´d som niečo odinštaloval... satči v takom prípade reštartovať počítač alebo raz mi to išlo aj ke´d sa odhlásiš a potom nanovo prihlásiš. Ale tak nwm ako si k nej prišla ty?
nadavanie na vistu mi trz moc nepomoze.. ja tam mam ten priecinok uz velmi dlho.. uz niekolko mesiacov proste.. a neda sa ani rpemiestnit proste stale svieti na ploche jak kkt.. no skusim s tym trz daco spravit ale nwm nwm .. ma je*ne asi ....
ete vam poviem co mi to robi.. proste.. ked daco hodim do toho priecinku..objavi sa mi ten subor ete raz na ploche ale ten sa uz da vymazat..a v tom nezmazatelnom subore mozem mat dake dokumenty abo co ale i tak nejde zmazat pretoze mi pise, ze zlozka uz nieje umiestnena blablablaaa..no na ploche proste a pritom tam svieti tak ja nwm ci ten komp zo mna robi idiota abo co boaaa!!!
Postup je jednoduchý, nainstaluj si Total Commander, pokud možno nejnovější verzi (já mám 7.55a), tam tento soubor, který má 0bit. a "tváří se" že tam není, přestože fizicky na ploše zůstává lze jednoduchým způsobem smazat, pokud nejde smazat rovnou, je nejprve třeba ho přejmenovat a přesunout jinam - např přímo do "C:/přejmenovaný název souboru" (vše spouštěj jako správce!!!), poté ho lze již nadobro vymazat (opět spouštěj jako správce!!!), tento postup jde POUZE V TOTAL COMMANDERU, nemá cenu zkoušet jiné prográmky, prozkoušel jsem jich dobrý dvě desítky a pokaždé se stejným výsledkem - prostě to nešlo smazat!!! Ale tenhle postup je stoprocentní !!! Tak snadf jsem pomohl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
restart PC ci neaky cistiaci program staci
inac kde pisala ze je to Vista ? ... aha pisala... tak nech sa po*ebe s vistou ja nemam a ani nechcem