Čau. Mám takí problém s PC. Ako mám preinštalovať Windows?
Ešte som to nerobil....vlastne hej ale to bolo rýchle bol to program nejakí Genius Adventag...atď. Mám kópiu windowsu takže to bude asi horšie. Chcem ho preinštalovať kvôli tomu že mám v P
@fofo3 tak to už signalizuje problém u teba (a to je ešte veľmi slušne a zdržanlivo vyjadrené), nie v nedostatočnosti kvality a rozsiahlosti výsledkov Googlu.
@fofo3 no tak na to si mal myslieť dopredu. Tým pofidérnym úpravám a verziám, ktoré majú zabezpečiť "neodhalenie" zo strany MS, neverím, že tam nemajú vlastné backdoory, botnety...
A nainštalovať pirated "len tak" znamená môcť byť nachytaný kedykoľvek a nemať updates ani niektoré ďalšie súčasti.
@night Ok takže s tohto som pochopil normálne akurát Linux. Takže môžem nainštalovať Linux len tak že? Je to free ok ale keď stiahnem linux a chcem ho nainstalovat tak musím najprv odinstalovat Windows nie? Prosim ta popis mi to dôkladnejsie..
Jemine, to fakt už nikto nevie samostatne používať Google? (ach)
Search: "ako nainštalovať Linux" (Ubuntu alebo čo iné chceš), "rozdiely medzi Windowsom a Linuxom" (to aby si nebol prekvapený, keď ti tam nepôjde spustiť CSko) atď.
Je na to milión fór, sú aj v slovenčine, linuxové distribúcie sú tiež aj v slovenčine a inštalácie väčšinou v ešte jednoduchších postupoch ako Windows.
CSko, WoWko, CoD, Battlefield a podobné voloviny vedia už predškolské deti hrať ako profesionáli, ale prečítať si jeden-dva články o praktickej a užitočnej zručnosti preinštalovania OS je im nepredstaviteľné ťažké a nezmyselné.
Nebude ťa pri počítači stále niekto doživotne vodiť za ručičku.
Alebo, ak si fakt lenivý a máš na to, zaplatíš si normálneho technika od hodiny + cestovné náklady. 15-20€ na hodinu a 0.50€/km. Chceš? Mám voľno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nainštalovať pirated "len tak" znamená môcť byť nachytaný kedykoľvek a nemať updates ani niektoré ďalšie súčasti.
Vždy máš ešte Linux.
Search: "ako nainštalovať Linux" (Ubuntu alebo čo iné chceš), "rozdiely medzi Windowsom a Linuxom" (to aby si nebol prekvapený, keď ti tam nepôjde spustiť CSko) atď.
Je na to milión fór, sú aj v slovenčine, linuxové distribúcie sú tiež aj v slovenčine a inštalácie väčšinou v ešte jednoduchších postupoch ako Windows.
CSko, WoWko, CoD, Battlefield a podobné voloviny vedia už predškolské deti hrať ako profesionáli, ale prečítať si jeden-dva články o praktickej a užitočnej zručnosti preinštalovania OS je im nepredstaviteľné ťažké a nezmyselné.
Nebude ťa pri počítači stále niekto doživotne vodiť za ručičku.
Alebo, ak si fakt lenivý a máš na to, zaplatíš si normálneho technika od hodiny + cestovné náklady. 15-20€ na hodinu a 0.50€/km. Chceš? Mám voľno.
btw skoda ze si mu povedal o tych hrach dopredu..mohli sme sa dockat dalsieho zaujimaveho fora typu "nainstaloval som si linux a preco mi nejde csko?"
Fakt som mu musel strašne potopiť ego, keď ten druhý odsek v @11 naňho až tak prekvapivo dokonale sadol