Ako mám presvedčiť chalana s ktorým si veľmi rozumiem,hovorim všetko, sme ako jeden a mame sa radšej ako kamarati,že nevadí,že
Bojí sa,že ma stratí a že radšej nech ho prejde auto ako prist o to čo je medzi nami. Sme si straše moc blízky..aaa mame sa omnoho radšej ako radšej..boli sme spolu celý víkend.Povedal mi vsak,že sa bojí,že ma stratí.. a bojí sa toho že naša trieda..po
Idem byť vážny teraz. Ja by som to skúsil. Ak jediné, čo mu v tom prekáža, je mienka spolužiakov, tak vedz, že ten boom okolo zistenia spolužiakov, že ste sa dali dokopy, po istej dobe pominie. A ak ste si takí blízky, nemala by vás pozornosť okolia nejako rozhádzať.
@Hnisavica ako to myslíš? Už sme sa spolu rozprávali.Vraj ma nechce stratiť..kurnik a ja mam pocit,že som ho stratila
@Jimmycrow videli nás spolu na chate..a každý si z nas robil srandu ako podpichovali nas..myslím že oni nie su taký veľký problem ako to,že ma nechce stratiť..
z okoli apoznam , ze viacero ludom sa takyto vztach nepodaril a potom to bolo v triede medzi nimi dost napate....ale zase poznam ja par, co tako su v triede uz treti rok a pochvaluju si to...zase iny nechcu partnerov ani z rovnakej skoly, nie to z triedy..nwm ti poradit, ale ak mate rozum tak aj keby to nevyslo nemusite sa nenavidiet
@Dad0 ja ho mam tak rada,že by som ho asi ani nezneavidela len prepáčte chlapci.. vy niektore veci neviete pochopiť.. mam mu to vysvetliť polopate?? aaaaaach
ked mu na tebe zalezi, tak sa vykasle na to, co si ini myslia... ten vas vztah ma ake zaklady, ak neprezije to, ze na vas budu pozerat spoluziaci v triede, prip. vas podpichovat na chate ? ... a ak sa boji, ze ta kvoli takej somarine strati, tak to si musi byt fakt isty tvojimi, alebo aj svojimi citmi...
Som to asi zle napísala.Prepáčte upresním. Tu nejde len o to,že spolužiaci.. to je jedno.ale ma ma tak strasne rad a ja jeho,že sa bojime že prideme o to všetko čo je medzi nami teraz a to by sme ani jeden nechceli.Napriek tomu,ja by som to riskla..aj on,ale strach mu to nedovolí plus predchadzajúce sklamania..všetko v podvedomí
@Niklinka ale to je to prave orechove, ze sme si navzajom odlisni a nepochopitelni.....problem ohladom spoluziakov je blbost, s tym by som sa nezapodieval. Ak ho poznas uz niejaky ten cas, tak dajme tomu, ze sa v nom velmi nesklames, a aj keby ste sa rozisli. Len pocuvaj aj reci z okolia, pred tebou sa moze spravat inac ako v skutocnosti, cize ak ti viacero ludi hovori, ze je hajzel, tak sa skalmes a velmi, ale ak si naozaj myslis, ze ho poznas a ho mas tak rada, zeby sa ti az tak nezhnusil, zeby si po rozchode uvazovala o prestupe na inu skolu, tak problem nevidim....a ak takto uvazuje, tak uz by mal byt dostatocne zrely na vztach a je len otazkou casu.....silou mocou ho presviedcat nema vyznam, potom by to bolo take nasilu a on by si to raz uvedomil. ...podla mna svojim sposobom ste uz viacej ako kamosi... ...teraz uz iba to oficialne specatit niejakou tou frazou, popripade pusou...vysvetli mu, ze aj takyto vztach sa nebude dat udrzat vecne(ak sa lubite, ak je to kamaratsvo, tak potom sa da), a ze aj keyb sa nieco stalo, tak ho neznenavidis....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Jimmycrow videli nás spolu na chate..a každý si z nas robil srandu ako podpichovali nas..myslím že oni nie su taký veľký problem ako to,že ma nechce stratiť..