ahojte...mam vazny problem..som velmi chuda.popri svojej vyske okolo 175 cm vazim len okolo 47 kg....a pritom strasne vela jem !!!ale vazne....no sice nie pravidelne ale ked jem tak jem az kym vladzem... napriklad ked mam na veceru kura tak o take dve h
joooj... také nepíš lebo ťa niekto zavraždí .. ale myslím že to je problém.. bude to tým metabolizmom lebo 47 kíl je veľmi málo na také vysoké dievča... poraď sa aj so svojou doktorkou.. ona ti môže predpísať aj tabletky na pribratie.. to brala aj moja kamoška.. hoci je stále chudá ale pomohlo jej to trošku
mojej mame ked bola mala tak jej davali rybi olej na pribratie brrr. no ale asi treba vysokokaloricke potraviny pravidelne. a s tou doktorkou sa porad.
No, s tou posilkou, ak ti mozem poradit, tak skus ist na nejaku specializovanu stranku, pretoze takto mozes lahko dostat kopu polovicatych dezinformacii
No v posilnovni sa na teba nic nenalepi Akurat tak si mozes vypracovat krajsie telo, svaly trosku a tak...ale ze by si z toho rovno pribrala, nemyslim Metabolizmus mozes mat praveze dobry, tiez to moze byt myslim aj geneticke... Inak ja ti neporadim, lebo mam presne rovnaky problem a mne tiez doteraz nikto nic normalne neporadil...kebyze sa riadim radami na tomto fore tak hm...no neviem ci je prave najlepsi napad od rana do vecera sa napchavat nezdravymi kalorickymi jedlami, chodit denne do McDonaldu, pit kolu a cely den nic nerobit Take rady si mozete nechat
A lekari ako mam s tym skusenosti ja, tak ti maximalne tak predpisu vitamin B, ktory ti pravdepodobne absolutne nepomoze, popripade ti povedia, ze sa s tym neda nic robit...teda nebudem hovorit radsej za teba, ale tak ja mam presne taketo skusenosti Pocula som ale ze vo Svajciarsku vedia namiesat nieco specialne na povzbudenie chuti do jedla, no nebude to ani lacne a je to dlhodobejsia zalezitost. Aj ked vraj to funguje zazracne...viem to od mne velmi blizkeho cloveka.
ja mam podobny problem ale nechce sa mi to nejako riesit ale ked pride leto a kratke rukavy a tilka tak fakt to nevyzera dobre..no vitaminy su nanic tie nepomahaju..a co takto antikoncepcia?po nej sa dost pribera.ale zalezi aj na tom aky druh ti predpisu
Rodolfo: Ja chapem, ved ani ja, skor mam pocit, ze jem casto praveze viac ako ludia okolo mna. No taky pocit moze byt niekedy aj skresleny. A pise ze neje pravidelne, co moze byt skutocne velmi dolezite. Urcite by som to nepodcenovala. Ja tiez ked mam obed, tak som o hodinu hladna a idem si kupit este bagetu, abo nieco sladke a tak a v noci vkuse chodim do chladnicky Cez to vsetko si myslim, ze sa to este mozno da nejako ovplyvnit. Ten liek o ktorom vravim sa vraj pouziva aj pri velmi vaznych stavoch, u ludi ktori prezili velmi tazku operaciu napriklad a potrebuju rychlo nabrat na vahe...neviem, ja kebyze mam cas, financie a neviem co este tak to vyskusam. Tiez sa mi stava, ze napriklad rano nebyvam hladna, no a toto moze pomoct asi aj v tom, alebo aj co sa tyka toho pravidelneho stravovania. A to ze sa mi zda ze jem dost tiez je velmi relativne...mozno na to, aby som pribrala musim jest este viac, moze to byt aj zuzenym zaludkom napriklad (neviem presne, i ked uz mi to vysvetloval jeden lekar)...neviem, tazko sa radi, ked ja sama s tym mam problem, ved to vravim...
Rodolfo: A este to som zabudla, ze zo vzduchu sa pribrat neda...vzdy je to len o jedeni. A neda sa pribrat ani z vitaminov, liekov, ani antikoncepcie, vzdy je to len o chuti do jedla
Antikoncepcia tiez len moze zvysit chut do jedla...nic viac a nic menej...
A este to radsej uvediem na spravnu mieru...myslim si, ze je dobre sa najskor poradit s doktorom. Ja som to myslela len tak, ze mne osobne nasi lekari s tymto vobec nepomohli...
Posilka by mala pomoct, urcite je zdravsie "pribrat" 5kg svalov ako 5kg tuku. Ak ti metabolizmus dobre spaluje, tak sa na teba tuk nenalepi, ale svaly ano a tiez spravia objem... a neboj, zase muzatku z teba posilaka nespravi, to by si musela uzivat aj nejake steroidy. Takze sport odporucam, ale co konkretne, to poradia stranky venovane posilnovaniu, alebo trener, ktoreho v posilke urcite najdes. A ze nemas cas? Pri cviceni/behani sa ti hlava prevetra, mysel si oddychne a naopak bude sa ti lepsie ucit, ako ked stravis cele odpoludnie nad knihou.
noo takze nevjem ci je dobre tvrdit ze nemas problem s chutou do jedla lebo da sa jest aj kazdu hodinu a ne kazde dve a pol hodiny taakze chod za doktorkou ona ti da na recept vyzivove drinky co inak stoja mrte vela mas tam vela kalorii tak z toho sa da pribrat neco a kup si pangamin v lekarni mas to vlastne B vitamim z coho sa da v pohode pribrat ked sa chce..z posilky nepriberes lebo si baba chalan pribere ked cvici ale baba skôr naopak...a vela vela papaj aj nasilu 6 krat za den mensie porcie nie ze sa raz napraskas uplne a potom pol dna nejes to neni dobre aj ked si myslis ze z toho priberes opak je pravdou... mas pomerne rychli metabolizmus tak musis jest vela krat za den
Mne tiez pomohol pangamin, treba ho pravidelne brat aspon 2-3 mesiace, zmenu spoznas zhruba po 2 tyzdnoch... celkovo sa z neho clovek citi lepsie, alebo to bude este niecim inim? potom si este pozri odporucanu stravu pre tvoju krvnu skupinu... aj to je dost podstatne. A nezabudni semtam trosku aj sportovat, lebo potom priberies len na bruchu a bokoch
to su geny proste niekto bude taky niekto bude taky. taktiez vahe je dolezite pirdat stres, depresie a uz mas hend nizsiu vahu.
myslim si, ze ak chces aby si vazila viac tak si zobre zo sebou 10KG prasok (ak ho unesises) a postav sa na vahu. Zdvihne ti to naladu? Ak ano bez si kupit delisu. Ak nie tak stehno vpyrazit a spapat.
Ahoj. Pangamin na predpis nie je, takze si ho mozes kludne pytat v lekarni. Je to len doplnkovy preparat, ten ti neublizi. Tiez skus jest pravidelne, staci v malych davkach, ale pravidelne. Moze byt, ze mas rychly metabolizmus, prilisna vystresovanost, tiez robi svoje, poprip. poruchy stitnej zlazy...No tazko povedat. Urcite si zajdi k svojmu obvodakovi.
Ja ti poradím, otvor chladničku a ŽER ,žer do kým vládzeš ,ako náhle ucítiš že sa ti vytrávilo, doplň to !!! A takto 3 týždne ,výsledok zaručený...A nevymrvaj !!!
Ahoj ty places nad tym aka si chuda ?? tak čítaj !! mam 33 rokov som matka troch detí a neviem skutocne neviem pribrat ani gram.. mam 164 cm. a 45 kg.. no musim priznat ze v zime sa mi podari nabrat aspon 2-3 kg. aj to vtedy ked jem a vela spim.. vstanem sa znovu najem a lahnem spat.. vtedy sa dari.. ale leto je pre mna hotova pohroma !! nezufaj niesi sama !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
klikni
Antikoncepcia tiez len moze zvysit chut do jedla...nic viac a nic menej...
myslim si, ze ak chces aby si vazila viac tak si zobre zo sebou 10KG prasok (ak ho unesises) a postav sa na vahu. Zdvihne ti to naladu? Ak ano bez si kupit delisu. Ak nie tak stehno vpyrazit a spapat.