Prosím pomoc mám 160 cm a len 37 kíl. je to veľmi málo ja neviem jak mám pribrať. Už som skúšala prejedať sa, ale stále som nadbytok jedla vyzvracala. Skúšala som sedieť za telkou alebo počítačom, vydržala som 2 dni a bola som totálne znudená. Ja po
Je to vekom. Tiež som v tvojom veku nevážila o nič viac. Po 15-tke sa to nejak zmenilo a hoci stále som útla a chudá (ale viď moju výšku..) pribrala som.
ja som nikdy nebola úplne chudá, ale tučná som nebola až pokým neprišla menštruácia a drrrrrb odrazu sa kilá na mňa navalovali ani neviem ako a pritom som sa stravovala a hýbala tak ako predtým (možno ten pohyb ešte viac)
tak to mas tak geneticky dane asi aj moja kamoska mala tento problem, jedla velke milky v noci a ani to jej nepomohlo a takto to mala asi do 19 rokov a teraz ma uz normalnu vahu, nejak sa jej to same upravil
@drejka ja mám len takú, že výsledky testov. a v celej je len abbcadaabcaabcabcaaccbacacbacaab.... ale s tými jednopísmenovými odpoveďami tu asi neuspejem
mala by si ísť na vyšetrenia je dosť možné že máš kvasinky. poznám takú babu čo to má a je strašne chudá. museli jej lekári vytvoriť špeciálny jedálniček aby sa to vyliečilo ale aj tak to ide veľmi ťažko..inak tie kvasinky ono to býva s toho keď berieš veľa antibiotík.
Bola som na tom rovnako. Do svojich 15-tich som vyzerala ako chodiaci radiátor a zober si, že som vždy bola vyššia ako moje rovesníčky. Čo ti poviem, hotová katastrofa Veľmi som chcela pribrať a nešlo to. ani slanina a klobása o jedenástej večer nepomáhali. Tak keď mi potom (aj keď dosť neskoro) v tých 15-tich prišiel menzes, tak sa to nejak samo upravilo a začala som priberať a teraz? pri mojej výške mám konečne normálnu hmotnosť, jem čo chcem a nehanbím sa za to, že mám aj bruško
v tvojom prípade to je asi vekom pokiaľ niesi endokrinologický pacient...a nadbytok jedla vyvracala? hmm to je na zléj ceste...lebo práve sa tak priberá že celý deň skoro nič nič na obed sa prežerieš, potom zasa nič nič a potom na večer sa prežerieš a ideš spať ale ak máš 13 rokov či koľko tak to nerieš...tá výška je dosť na ten vek tak si išla výživa do rastu
@luc.ka ale nešlo mi o to ale o to že to je super zdravé....a nie každý má milóny aby šiel do mekáča kde ti za 1 euro dajú hamburgeríček ktorý zjem na jeden hlt....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Inak, Google je až od 15tich?
ja som nikdy nebola úplne chudá, ale tučná som nebola až pokým neprišla menštruácia a drrrrrb odrazu sa kilá na mňa navalovali ani neviem ako a pritom som sa stravovala a hýbala tak ako predtým (možno ten pohyb ešte viac)
filip
ale nie.... veď to sa vekom napraví, teraz by si asi naozaj ešte nemala riešiť váhu pokiaľ ti nespôsobuje nejaké zdravotné problémy
» jcdfitness.com/2010/04/gomad-g...
alebo si kup gainer a pi gainer 3x za den - pred ranajkami, obedom a vecerou a do mesiaca by si mala vidiet aspon take 3-4kg naviac.
v puberte sa ti zacne telo menit a tvarovat a finalnu podobu ziska az dajak po 20 cize este je casu dost.
každopádne, nič netreba siliť.
veľa šťastia teda. načakáš sa
v tvojom prípade to je asi vekom pokiaľ niesi endokrinologický pacient...a nadbytok jedla vyvracala? hmm to je na zléj ceste...lebo práve sa tak priberá že celý deň skoro nič nič na obed sa prežerieš, potom zasa nič nič a potom na večer sa prežerieš a ideš spať ale ak máš 13 rokov či koľko tak to nerieš...tá výška je dosť na ten vek tak si išla výživa do rastu
jaj, ok. zabudla som, že mekáč je pre diétujúcich, lebo sa po ňom chudne.
chcelo by to aspoň jeden argument k téme, keď už som ťa tak pohoršila. a nielen to, že pre teba je to drahé, čo je dosť mimo pointy tejto diskusie.