v ten den jednoznacne tak ako si ty predstavujes tvoj den proste cez den s rodinou dajme tomu vecer von abo na dizu alebo kde ta napadne ist koncerta tak prsote kde sa zabavis a na dalsi den ked vies ze budes mat od vsetkych pokoj na kluden miesto s frajerom abo frajerkou
inak nechapem kam sa chcete mladi ponahlat..sice nemam este 18 ale tak dam pr..18+ mozte byt kazdy kazducky den ozraty na diskoteke aj s dvanastimi frajermi..ale v 15 ?a jo..
tak ja som svoju 15ku nijak extra "neoslavoval" ..kto vedel zagratuloval,potlapkal..pozval...naa...cofolu (pivo no) ..ale inak normalny den ..ziadna "kurviozranojebavadiskoteka"
myslim ze najlebsie by to bolo ostat chvilku doma s rodinou, pripit si a potom ist za frajerom a dorazit to pekny doobedim a vecerom straavenym snim byt tym frajerom tak by sa mi takato volba mojej priatelky pacila najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A jasné že buď s frajerom.
*od tých 15 stich