proste som bol so znamimi a soferovi som pozical na tankovanie 25€, lebo zevraj nemal, on si ale vymyslel podla neho nepriestrelnu vyhovorku preco mi ma dat len 5€ .. chcem vediet co by ste v takejto situacii robili VY.. asi mi neostava nic ine ako nasili
ked ti nebude chciet vratit tie peniaze tak ti ich nevrati aj keby si sa poskladal nemas na papieri nespravis s tim nic a rucne strucne? co ti ja viem este budes mat ty z toho zle ..............
@cimrman ohuzial tie eura ti uz asi nevrati..ale ja osone som pomstychtiva,takze by som si to len zapametala,a pri najblizsej prilezitosti ked ude zase potrebovat pomoct tak alebo nepomozes,aleo povies az mi vratis tych 20€tak ti pomozem
25euro nie je trestny cin takze policia sa nebude zaoberat touto vecou a ak nemas nic na podlozenie dvokazu tak uz dvojnasobne nema zaujem aby nieco take riesila....
@cimrman Ide o tvoje peniaze, tak máš právo si ich pýtať naspäť a aj ich dostať. Ale taktiež ten šofér má právo si s tých 25€ niečo strhnúť, keďže viezol aj teba. Benzín/nafta/plyn nie je zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
určite použi svedkov, priapdne svedkov na bitku
ale podla mna si jebnuty ked pozicavas 25 e na tankovanie..to kde ste sli? cesta okolo slovenska?
@cimrman ohuzial tie eura ti uz asi nevrati..ale ja osone som pomstychtiva,takze by som si to len zapametala,a pri najblizsej prilezitosti ked ude zase potrebovat pomoct tak alebo nepomozes,aleo povies az mi vratis tych 20€tak ti pomozem
dieťa moje aj pomsta je hriech Boží .......filip