Už strašne dlho sa mi páči jeden chclapec a jeho brat so mnou stale chodi von .jeho bratovi sa páčim ale s nim prehovrim jedine ak caw a nic viac . pommoc
@antifunebracka nie. ale keď vidím jednu krátku vetičku, kde je raz jeblina a zaklincované je to ťapou, na nepodstatnú tému, od človeka, ktorého bežne nevidím takto reagovať, trochu ma to prekvapí.
@anzu proste ide o to, ze tato tema je tu 4.x za 4 dni a uz mi prdli nervy. male deti vysedavaju za PC a dookola sa pytaju, ako balit chlapcov miesto toho, aby vysli von a nejakeho proste zbalili
čo sa do nej toľko narážate? že, každý deň to isté fórum! A to, že vy píšete blogy na jedno kopyto vám nevadí, ne? je logické, že sa tu veci objavia viackrát, tak ako pr. na facebooku statusy alebo čo ja viem čo ešte a ak vám to vadí, tak si to nevšímajte, dpc!! už na to nemám nervy. Nevadí mi, že je tu každý deň to isté fórum alebo anketa ale skôr vaše j*bnuté komenty o tom, že :"to tu už bolo".... tak vymysli niečo nové, keď ti to vadí. Vždy sa omieľali tie isté problémy a vždy budú, tak si zvykajte!
@stexie dobre, ale človeka už tiež nebaví, že ju na to 100 ľudí upozorní. Tak ako to "zabliť" - opravila sa, no asi 20 komentárov je venované tomutoslovu... choré
@manaty a ona nevyskakuje ! ako 15 - ročná čaja lebo keby to robila by sa správala jak ty čo ona nerobí a narozdiel od teba vie písat ! Slovo zablit ma skoro zabilo ! a ZABIT HO Máš TAK SLUčKA OKOLO krku a poves na strom a ked sme pri tej slucke možeš vyskušat aj ty ! a zbalit ho máš bal. papier. taška . alobal . farebmý papier do vsetkoho do coho chces .
@nikol545 to zabliť je v pohode,každý sa mýli... ale ide o to fórum. Že načo to tu dáva keď to tu je každý týždeň to isté. Mohla by si prečítať aj niečo staršie,a nie zakladať hneď nové.
Vy ste všetci nerozumeli 2.komentaru ? opravila som sa a teraz tu na mna naražate . Ja neviem písat a vy neviete čítať ! @redatrdik trapas ty vies preco som povedala ze sa správa ako 15-ročná čaja ! Tak tu zo mna nnerob hlupanu
máš ešte dosť času na takéto veci, ale zatiaľ si asi nezistila, že najlepšie je si vychutnať slobodu a až neskôr si na krk zavesiť chlapa.... aj tak si skôr, či neskôr uvedomíš, že je to debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A inak prirodzene na každého platí niečo in, takže ti tu asi len ťažko niekto konštruktívne poradí
Akože ja opakujem stale to iste forum ok mozno ale neviem ostatne som este necitala.A prečo si to vybijate na mne predca nesom jediná !
a @paapinka ! ty sa nauč písat taka mala ale správaš sa ako 15 - ročná čaja pomaly od zeme ta nevidno tak more nevyskakuj
a najprv som prečítala zabiť, potom zabliť ach jaj
@paapinka zajebala aj so zakladateľkou fóra, okej, tak nevyskakujte tu všetci ako 15- ročné čaje, more, okej?
si ty, tak sa asi správaš ako ostatné deti, tak nič.... škoda
umieram!