Prosím pomôžte mi ľudia ja som už totálne v prdely.. po roku a mesiaci mi dala kopačky z ničoho nič zajtra sme mali byť spolu... prosím povedzte mi že je toto len sen ... čo mám robiť?? Ona bola taká úžasná už nenájdem lepšiu .......
@Ciciacik to každý hovorí po rozchode že nenájdem lepšiu/lepšieho.. nie je to pravda.. vážne.. ja som si to tiež myslela a našla som lepšieho.. vyplakaj sa a bude to lepšie..
Viem, že to bolí, ale musíš to vydržať. Ak sa s tebou rozišla z ničoho nič, len tak, nezaslúži si, aby si sa pre nu trápil. Venuj sa veciam čo máš rád, možno rád cvičíš, chod von s kamarátmi, ale si kukni nejaké filmy, daj si taký filmový maraton, počúvaj hudbu. Ak chceš plakať, tak si poplač, pomôže ti to, uľaví sa ti...
NO po prve si myslím, že na niečo také si mladí. Chlapci v tvojom veku by mali teraz šantiť a zabavať sa z dievčatami ...a nie take veľke lásky No keby že si najdeš inú babu tak ver, že na nu by si aj zabudol už by pre teba nebola taka podstatná ...a možno by si zistil, že su aj oveľa lepšie ako je ona... tak nezúfaj chod sa dakam baviť z chalanmi a babami ...no aspon nebudeš na nu mysliet hm?
Chalan,veď máš 15,to prejde.Zbytočne sa nedeprimuj.Ja som strávil 2 roky v depresií a môžeš mi veriť ,že som mal rôzne myšlienky.Nezabudni urobiť nejakú hlúposť.
Vyplač sa,prečítaj si Utrpenie mladého Werthera a nemysli na ňu.
Skrz samotu a utrpenie sa toho veľa človek dozvie sám o sebe.
Musíš vydržať.Čo bolí,to prebolí.Viem o čom hovorím.
ja sa snažím na ňu nemyslieť a nechcem sa ísť radšej ani pokúšať ísť spať lebo viem že by som aj tak nespal.. a revem stále.. viem že som mladý ale keď ona bola taká úžasná možno sa budete smiať no ja som veril že budeme spolu navždy ... ešte stále ju milujem tak ako na začiatku... ale no veĎ život ide daľej... ale keď ja si už môj bez nej neviem ani predstaviť už nikdy ju neuvidím.. nikdy.. a ani neviem či to bola moja chyba.. bola? ani to mi nepovedala ......
nuž kopačky z ničoho nič neuznávam... takže čo by som asi robil ja na tvojom mieste... hmm... no buď by som zareagoval tak ako teraz ty (čo je u mňa dosť pravdepodobné) alebo by som chytil nervy a žiadal nejaké logické vysvetlenie (aj napriek tomu, že by si ho vymyslela)... takže radím ti... skús sa z toho dostať, vyplač sa ak ti to pomôže a ak budeš znova vo forme...nabehni na ňu a žiadaj si vysvetlenie...a ak ti ho nedá, tak si domysli čo je zač...
@Ciciacik :proste si to tak neber, pravdepodobne to nebola tvoja chyba. A nebudem hovoriť ani že jej, pretože ani ona v tom nemusí byť zasa "tá zlá", vinník možno neexistuje. Vzťahy sa menia, vyvíjajú, a city sú niečo čo časom vyprchá. Choď von s kamošmi, odreaguj sa, je to kapitola tvojho života, ktorú nevymažeš, ani nezmeníš. Časom všetko prejde...
@Mielikki Ja som nespochybňoval logickosť tvojho komentárru.Len som podotkol,že tvoje komentáre ma vždy rozosmejú.Skrz trefnú poznámku dokážeš povedať veľkú pravdu.
ja niekedy zasnem nad ludmi, ano chapem, vie to byt neprijemne a depresivne..ale toto riesit vo fore na birdz ? ako.. fuf.. no dobre nech sa paci, niekto rad preberie taketo veci s niekym blizsim ( niekedy to byva lepsie aj s neznamym ) ale skrz net a forum ? UFO !!!
@21 Dobre prepáč... prepáčte všetci že vás tu len otravujem však koho by to zaujímalo... že jeden debil sa trápi pre debilinu .. Počkám. Uvidím. Hádam zabudnem. Budem spomínať. Umriem. Koniec témy.
@22@Ciciacik "Budem spomínať. Umriem. Koniec témy. " Ti už pere na čisto? Kvôli nejakej pochabej trúbe, čosi neváži tvoju lásku chceš umrieť hej? To si potom riadny Mgr. ŽIADNY opakujem ŽIADNY človek nemá takú cenu, aby si si kvôli nemu siahal na svoj život. A čo bolí to prebolí
ak chceš počuť môj názor tak ti poviem že holky boli sú a budú nehc je to akokoľvek bezohľadné, je to proste tak no ak ti na to niečo pomôže tak jednoducho čas a zatiaľ si skoč na koncert poriadne sa zabav trebárz sa zlej a nejakú holku tam možno aj zbalíš a hneď ti bude ľahšie
neviem ti poradit.. ja by som to nezvladla psychicky sama, asi by som potrebovala byt s kamoskou a vyblaznit sa niekde vonku...a samozrejme vyplakat sa, vyrozpravat sa...a mozno by to preslo..neviem...
Chceš umrieť? Si Emo alebo nahlavu síce oboje je to isté... Radšej si prechlastaj hlavu premýšľaj nad tým čo malo zmysle vo vsťahu a čo nie a potom ži ďalej ženy boli sú aj budu...
ak to boli kopačky zničoho a ak ona ta fakt mala rada tak sa vrati a všetko ti visvetli pretoze ju bude trapit svedomie ze ta opustila len tak zničoho nič
No... polroka sa budeš pasovať s nastupujúcou melanchóliou, štvrťroka budeš manicko-depresívny a pri troche šťastia si posledný štvrť rok na ňu zanadávaš...
@Ciciacik mne sa neospravedlnuj, ospravedlnuj sa sebe, lebo tymto si nepomozes..a na tie rady, ktore ti tu davaju ludia, by prisiel kazdy normalny clovek ( same sa to ponuka ako jasna moznost )..chin up !
ja som sa uz aj zabil kvoli tomu a aha stale som tu... proste neni sanca, trochu sa trpi, ale je to vacsinou inspirativne... potom to prejde, potom sa smejes a potom odznova
@Ciciacik chce to čas,čas,čas,čas,čas a este raz čas!.......hlavne len tak nesed a hlavne sa nedívaj na jej fotku...necitaj si jej sms ! niič...niič čo sa týka tej osoby... !!!!! vyplač sa..to pomááha.....jeden den sa úplne najeeb........a skús si nájst niekoho iného..ved maš len 15.....ok ?, a nerob kokotiny tipu :zabijééém sa...to je úbohe!
@mielikki Ty vies vzdy pomoct tym najspravnejsim sposobom.
@Ciciacik ... patnast mas a vyhlasujes, ze nenajdes lepsiu? A co Ta zajtra ma autobus zrazit?
Z toho vyrasties , neboj.
Ja niekedy v strnastich som si sice tiez myslela, ze laska je ten najvacsi globalny problem sveta a hladovejuce deti v Afrike a americkych gethach to nemaju ovela horsie, ale dnes uz mam na to trochu iny nazor. Neboj, este par rozchodov a budes imunny . Alebo par sklamani, to je jedno.
da sa zabudnut....len musis prestat mysliet na to,co si s nou zazil,ziadne fotky,smsky,darceky,nic....nic co ma s nou spolocne...jasne,je to cerstve a taktiez aj tazke,ale dostanes sa z toho,a ked hovorim,ze sa z toho dostanes,tak sa dostanes!!
suhlasim s @Jeremi18 treba zabudnut netreba si nad tym robit zbytocne tazku hlavu zivot ide dalej treba si najst inu (aj ked mne sa to hovori ked som este so ziadnou babou nikdy nechodil), alebo najlepsie je pockat az do dospelosti a najst si tu pravu na cely zivot ktora ti bude verna ...moj nazor
ja osobne keby sa to stalo mne tak by som si nerobil z toho vobec nic presiel by tyzden aj menej a bolo by dobre proste ja som uz raz taky starky mi zomrel a stalo sa uz sa to neda vratit spat tak naco plakat nad rozliatym mliekom ......a smrt je nieco este horsie ako ked ti da nejaka kočka kopacky .....takze tak to treba brat z toho pozitivneho hladiska svet sa predsa nezrutil kvoli tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Vyplač sa,prečítaj si Utrpenie mladého Werthera a nemysli na ňu.
Skrz samotu a utrpenie sa toho veľa človek dozvie sám o sebe.
Musíš vydržať.Čo bolí,to prebolí.Viem o čom hovorím.
A náhodou, moja rada nebola odveci. Bude myslie%t na gramatiku a nie na ňu až zabudne, že na ňu chcel myslieť
ja niekedy zasnem nad ludmi, ano chapem, vie to byt neprijemne a depresivne..ale toto riesit vo fore na birdz ? ako.. fuf.. no dobre nech sa paci, niekto rad preberie taketo veci s niekym blizsim ( niekedy to byva lepsie aj s neznamym ) ale skrz net a forum ? UFO !!!
Hlavne plač... Je to skvelý pocit, keď ti uschnú slzy...
@Ciciacik ... patnast mas a vyhlasujes, ze nenajdes lepsiu? A co Ta zajtra ma autobus zrazit?
Z toho vyrasties , neboj.
Ja niekedy v strnastich som si sice tiez myslela, ze laska je ten najvacsi globalny problem sveta a hladovejuce deti v Afrike a americkych gethach to nemaju ovela horsie, ale dnes uz mam na to trochu iny nazor. Neboj, este par rozchodov a budes imunny . Alebo par sklamani, to je jedno.
poznam takych a ziju a su este stastnejsi
precitaj si tento text a stotozni sa s nim