V našej triede mám veľký problém zapadnúť medzi baby ... odsudzujú ma len preto lebo sa bavím s chalanmi a som tak trošku pevnejšia ... a možno ešte preto lebo nefajčím ... (nechápem prečo chcú aby som fajčila) Adriana ma stále ohovára ... napríklad za do
ser sa na ne...ži si svoj život s Paťom : ) hlavne nezačni fajčiť kvôli nim...oni sú jeblé ak fajčia v tom veku čo máš ty.....typujem, že si teda na ZŠ...na strednej určite zapadneš tam je to 100x lepšie ako ZŠ
Oni ti len závidia, a ty sa nemeň kvoli nim, bav sa radšej s chalanmi. Nikdy sa nezaoberaj tými, ktorí by ťa najradšej zmenili. Ostaň sama sebou a kamaráť sa s tými, ktorí si ťa vážia...
Kašli na nich, ignoruj ich, nekaz si nimi náladu. Ako vidím, tie baby ti za to ani náhodou nestoja...
@mimculqa ak mám byt uprimna chalani su lepši ako baby a tich sa drž kým sa da povedia ti do oci pravdu a za chrbtom neohovaraju .. nezapadaj medzi baby naco ? je to zbytocne keby ta medzi sebou chcu tak ta beru taku aka si ale zrejme nechcu
kašli na ne... ak ta nútia do niečoho čo nechceš.. ked si ich nebudeš všímať potom pre nich budeš zaujímavá.. preto sa snaž byť sebavedomá a nikdy nezačni fajčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie sú napr. v krúžkoch v centre voľného času iné kolektívy dievčat?
nechodíš do jazykovej školy? na klavír? spev? divadelný krúžok?
ak máš čas, vyskúšaj nejakú aktivitu, a možno tam nájdeš vhodné kamarátky
a s váhou sa netráp.........kým nie si obézna, fakt nerieš........otráviš si mladosť
Oni ti len závidia, a ty sa nemeň kvoli nim, bav sa radšej s chalanmi. Nikdy sa nezaoberaj tými, ktorí by ťa najradšej zmenili. Ostaň sama sebou a kamaráť sa s tými, ktorí si ťa vážia...
Kašli na nich, ignoruj ich, nekaz si nimi náladu. Ako vidím, tie baby ti za to ani náhodou nestoja...
Hlavne buď prirodzená, lebo by bola blbosť ak by mali radi niekoho, kým by si ani nebola, aj keď viem, že sa mi to veľmi ľahko hovorí.
Ak nie si prváčka/druháčka na strednej, tak to prejde veľmi rýchlo
v realite? buď rada, že do hentakej tlupy nezapadáš