@malexd no o 6 rokov ...cize ma 18 .....co ja viem .....si normalna ? .....ked chces pockaj ..ked ty budes mat 18 a on 24 nebude to vyzerat az tak choro ...... ...teda pokial tu mas uvedeny skutocny vek
@malexd tak to musi byt dajaky smiesny ...... ide o to ze nehnevaj sa .... si este dieta .... a mas cas zeby si sa "hrala" s niekym kto ma 18 ....ale pacit sa ti moze to nehovorim ...len to urcite neni na nejake chodenie spolu alebo co ....a ci sa mu pacis ? ....ked je normalny tak na daco take ani nepomysli .....
ahá..... super.... ďakujem všetkym že ste mi "pomohli"..... teraz vidím že na tomto pojebanom svtee sa nenájde jeden normálny človek ktorý by pochopil hoci aj niekoho s takým vekom ako mám ja....
a ešte niečo.... asi ste ešte nepočuli že medzi ľudmi ktorý spolu žijú sú niekedy aj 10 ročné rozdieli ba aj väčšie... ale.... pochopila som jednému.... vy ste úplne iný ako my... ľudia z dedín.... lepšie povedané z troch dedín na strednom slovensku....
keby ste ho poznali.... nepísali by ste takéto veci... lebo on je úplne iný ako ostatný.... u nás sú všetci chalani iný.... milý.... a na veku im väčšinou nezáleží....
ďakujem vám.... niektorý ste mi poveali krutú pravdu ale ste mi to povedali slušne... čo zatiaľ iný mi to povedali tým spôsobom že ich nemám zaťažovať svojimi problémamy.... :/
@assasins a ty.... mi nehovor ze mam ist spat ci co si to pisal... lebo ak si si nevsimol... su prazdniny... vies.... to je taka vec ze sa nechodi do skoly..... a deti byvaju dlhsie hore....
@malexd ano medzi ludmi su skutocne rozne vekove rozdiely .... ale je to rozdiel ked je medzi nimi rozdiel napr jeden ma 33 a druhy 23 ....a je rozdiel ked ma dakto 12 a 22 ....chapes ?
ale ked sa tu do nas uz tak veselo obuvas ved mu to povedz sama a potom nam prid zreferovat ze co ti povedal
preboha toto sme robili v 12 rokoch viac menej vsetci ale ked si naozaj myslis zeby z toho daco mohlo byt a este sa to pytas cudzich ludi....nuz co doba sa zjavne meni
hahá no vtipné čítať to ako sa dáte ojebať malým dievčatkom ako to sami hovoríte vôbec nic z toho co som pisala nie je pravda... len to o tych nasich chalanoch..... ziadny 18 rocny sa mi nepaci... na co by mi to bolo.... nejaky chlap v zivote.... najlepsie je byt slobodna
@malexd aha to neznamena ze do teba picujeme ked ti povieme jaka je pravda ..a zial bohu sa to tebe prieci .... nemaj boja ked sa ti paci starsi teraz ...pravdepodobne sa ti bude aj potom.... dievcatam sa zvacsa pacia starsi ( dokazal by som viest debatu preco asi ...ale nechcem sa hadat) ...vazne jak budes mat aspon dajakych 17-18 potom si ries starsieho ..uz to bude o dacom inom ...tomu ver a ....dockaj casu jak hus klasu ....zivot ti nikde neutecie ....
@malexd ... počúvaj sem, páčiť sa ti môže proti tomu nikto nič nemá... ale chodenie to je už iná vec. A skús si to predstaviť ako by to vyzeralo keby chodil 18 ročný s 12 ročnou ... vravíš že toho chlapca nepoznáme a to je pravda.. a keďže ho nepoznáme, tak nečakaj, že tu na internete ti tvoj problém niekto vyrieši a neber to v zlom, to čo ti tu píšeme, ale väčšina z týchto ľudí tu ti napísala pravdu... ktovie o čo by mu išlo, a je to jedno na koľko rokov vyzerá...
viem ze je to pravda.... ale jemu by neslo o nic... to vam viem zarucit..... on je trosku divny.... on by stale len kosil na kupalisko chodil.... a o dievcata na vacsinou zaujem len ked je v podnapitom stave
@malexd pozri, tieto komentáre majú v niečom pravdu. ja osobne silno pochybujem že ťa bude chcieť 18ročný chalanisko, ak teda nie je pedofil. čo tak pozrieť si chalanov trebars v tvojom veku, poprípade o rok dva starších? myslím že to by fungovalo viac...
dobre, tebe sa páči ale pochybujem, žeby sa 18 ročnému páčila 12ka mne sa myslíš koľký páčia taký, čo majú 18,20,30 rokov ? je ich veľa! ale vždy sa na nich pozriem, pokochám a kráčam ďalej máš čas.. tak ako sa tu už písalo, keď ty budeš mať 18 a on 24, bude to normálnejšie
@malexd vieš,ostatní majú pravdu. Nie je nič zlé na tom,že sa ti páči. Je to normálne.Ale určite by to nemalo zmysel.On je už dospelý. A myslí na iné veci ,na aké myslíš ty.A k tomu veku. Je rozdiel ked je vyšší vekový rozdiel v dospelosti,ako keď si mladá. Ale nájdi si "chalana" v tvojom veku. A keď budeš staršia,skoč na starších
donedavna som si myslela ze 18 rocnym chalanom sa taka baba fakt nemoze lubit, pride mni to divne. ale tak teraz mam v okoli taky parik ze holka 13 a on 18. nechapem to ale vbyzeraju celkom spokojni. aj ked je pravda ze ten chlapec posobi mladsie na svoj vek
nie je problem aby sa starsiemu chalanovi páčilo madsie dievca.. samozrejme že dievča musi byt asi vyvnute na spravnych miestach inak by bol pedofil... .. chodila som viac krat so staršim a je to v poriadku pretože aspon vie čo chce a s mladšou babou si sadne... akurát že teraz mám niečo strasne... mam priatela.. a neskutočne sa mi moc moc moc paci jeden starsi chalan... ale je fakt starší starši ako boli moji priatelia.. akurat že na 99% nemam šancu... sice raz ked sme sa stretli, bol dost opitý (na zabave) bolo to už dávnejsie , pritiahol si ma k sebe a povedal : ,, bud moja ,, skoro som skolabovala... od štastia samozrejme akurat že istý človek na od neho odtrhol... ( to mu nikdy nezabudnem) tiež by som ho rada zbalila... akurat netušim či mam šancu ... priatela moc moc milujem ale ak by sme sa niekedy rozišli určite by som toho staršieho chcela aspon na flirt... ako zbalím o moc moc staršieho chalana ? respektive muža ?
@malexd prosím ty sa ukľudni, ja som chodila v 13 tich s 20 ročným a vtedy som bola rovnako nahlúpla ako ty. A poviem ti, hlavný dôvod prečo to fungovať nemôže je, že s tebou nemôže SPÁVAŤ, ak nepočítame tých ostatných milion dôvodov. Čiže ruky preč od neho. A nie, nie som z dediny, som z hlavného mesta. Takže tento argument na mňa nepoužívaj
ja ti to poviem takto.keď som mala 12 zajebavala som sa s 19ročnym (niesom na to ani trochu hrda ale čo už) a veeeľmi rychlo som to oľutovala,pretože tiež som si myslela že je iny,mily a všetko okolo toho.no pochopila som že na to,aby som mala s niekym vzťah nestači to že sa mi pači a že je iny..mysliš si že ho poznaš ale možno to tak vôbec nieje ja byť tebou,nekazim si mladosť vzťahmi..uživaj si,chod nakupovať s kamaratkami,blaznite sa alebo čo ja viem...ser naňho,ked sa ti pači,nech sa ti pači ale nečakaj nič
@pandik hahá blaztin sa s kamaratkami moje kamaratky maju 15 rokov a chodia na brigadi tazke ked nemam s kym byt von musim rozmyslat nad takymito kktinami a nakupovat? jedine ak energi drinky do Jednoty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
@malexd definuj slovo staršiemu
jasné, viem že je to tvoj život a blablabla, ale daj pozor aby si to neoľutovala, predsa len už je dospelý a ty máš (sry ale len) 12
a v tvojom veku také zbytočnosti ešte nerieš, takéto páčenia sa ťa prejdú a radšej si počkaj, kým príde ozajstná láska...
a navyše v tom veku sa chalani potrebujú vybúriť a myslím, že o prehnane intímne zážitky ešte nestojíš, dúfam...
Daj si nejake to uzasne meno ako "poslusna" alebo tak.
A btw-súhlasím s tým že 12 a 18 je niečo úplne iné ako napr 22 a 28
preboha toto sme robili v 12 rokoch viac menej vsetci ale ked si naozaj myslis zeby z toho daco mohlo byt a este sa to pytas cudzich ludi....nuz co doba sa zjavne meni
a inak, 12 je tak vek maximalne na posielanie listockov..
@mm47 asi by bolo naozaj najlepšie kontaktovať rodičov
@antifunebracka nieje škoda čakana?
@mayben presne
@malexd vieš,ostatní majú pravdu. Nie je nič zlé na tom,že sa ti páči. Je to normálne.Ale určite by to nemalo zmysel.On je už dospelý. A myslí na iné veci ,na aké myslíš ty.A k tomu veku. Je rozdiel ked je vyšší vekový rozdiel v dospelosti,ako keď si mladá. Ale nájdi si "chalana" v tvojom veku. A keď budeš staršia,skoč na starších
"hej, starší chalan! páčim sa ti?"
radšej keby sa ti páčil brad pitt.
...dufam, že niesi moja sestra lebo ťa zabijem