Keď som videla "vodorovne", pod "šikmo" mi hneď napadla zvislá klávesnica
A nerozumiem, prečo to tak limituješ, napr. v škole mám kíbórd šikmo a nôžky sklopené, keď používam veľa interpunkcie a špeciálnych znakov, zvyknem podoprieť len pravú stranu.
(Už sa teším, ako toto o pol roka medzi rečou vytiahneš v TSke. )
@bluepanter neskoro, už sa mi nedá hlasovať ale u nás doma je to trochu zložitejšie, lebo máme aj klávesnicu s nožičkami aj bez...síce tú s nepoužívam, na to sú tu iní ľudia, ktorí do nej trieskajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
@bluepanter a podám potom inzerát či čo to na net že " Utiekol mi NB , 4 žlté nožičky a fialová nálepka na vrchu , Nevidel ho niekto?? "
@pukynka_15 bolo by to zbytočné únoscovia notebookov s nožičkami by ho mali skôr
A nerozumiem, prečo to tak limituješ, napr. v škole mám kíbórd šikmo a nôžky sklopené, keď používam veľa interpunkcie a špeciálnych znakov, zvyknem podoprieť len pravú stranu.
(Už sa teším, ako toto o pol roka medzi rečou vytiahneš v TSke. )
Vystrčené to nemám rád, lebo sa potom tie nôžky lámu, keď pri zamrznutom windowse od jedu trieskam do kláves.
Pri čítaní tejto diskusie mi po každom prečítaní týchto 2 slov rástol väčší úsmev