( z bezpecnostnych dovodov spojenych aj s vykonom prace) ale aj tak mi to celkom vyhovovalo ak niekto presiel cez autentifikaciu tak vedel maximalne incialy toho kto mi pise taketo pekne sms a nemohol to nijak zneuzit
nemal som nikoho ineho ulozeneho inicialami ja mam specificky algoritmus na ukladanie ludi totiz , kde by asi malo kto vedel zneuzit moj telefonny zoznam nakolko si cloveka ulozim podla niecoho co viem identifikovat iba ja
ale raz zo zartu som mal priatelku ulozenu ako milenka 2 , a ked to niekedy zbadala tak bola fun xD
Síce stále mám v mobile číslo aj na spolužiačku zo zakladky, ale to som ho vtedy od niekoho ziskal, a nikdy som nan nezavolal ani nič. A isto už ma zmenene. A tiež tu babu mam v mobile čo som snou riešim imaginarne niečo, ale čo z toho. Mimo rodičov a ludí s ktorými sa dohadujem na odvoze na zápasy si s nikým nevolám ani nepíšem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale raz zo zartu som mal priatelku ulozenu ako milenka 2 , a ked to niekedy zbadala tak bola fun xD
tie zdrobneniny a slovne spojenia ako zlatko, milacik vo mne vyvolavaju podobne pocity ako ked niekto nechtami prechadza tabulou
Mal som kedysi ICE Betuska, teraz sa dozvie neskoro, že ma zarazilo auto
Long story
je to jedna z troch výnimiek, inak bezkompromisne ľudí ukladám Meno Priezvisko
Inak mávam frajerov buď pod krstným menom, alebo prezývkou. Nič spešl.
ked sme sa este len spoznavali, robila som si z neho srandu, ze kvoli kruhom pod ocami vyzera ako victor z mrtvej nevesty